Έμμονη Ιδέα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    206
    gourounaki28,
    σε καταλαβαινω...θα περασει ομως..δν ξερω ποσο θα κρατησει κ αν θα γινει χειροτερα..παντως εγω ξυπνησα τη μερα εκεινη κ ειπα οτι δν παει αλλο...βεβαια δεν ηταν οτι το αποφασισα τοσο οσο το οτι δεν αντεξα πια κ ειπα να παει να πνιγει η ζυγαρια!!
    Ειναι ολα στο μυαλο μας κ τα κιλα ειναι απλως αντιπροσωπευτικα νουμερα...!η εικονα βρισκεται στον καθρεφτη μας καθε πρωι...κ κανεις δε θα καταλαβει οταν μας δει το +/- 1 κιλακι !

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Αθήνα
    Posts
    160
    Χαμογελάκι, μπορεί τα κιλά είναι αντιπροσωπευτικά νούμερα αλλά άν αυτό το +/- 1 κιλάκι δεν το πάρουμε είδηση έγκαιρα, καταλήγει να γίνει + 10 κιλάκια μέσα σε λίγους μήνες και σιγά-σιγά να καταλήξει στο + 50 κιλάκια μέσα σε 4-5 χρόνια, όπως την έπαθα εγώ.
    Ειδικά αν είμαστε μαθημένοι να φοράμε φαρδιά ρούχα δεν τα παίρνουμε χαμπάρι τα + 10 κιλάκια ούτε απο τα ρούχα μας και η καταστροφή έρχεται πολύ γρήγορα.

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    206
    Μαρω,
    ναι το +/- 1 κιλακι εμεις συνηθως το καταλαβαινουμε.Εγω τουλαχιστον πια καταλαβαινω το σωμα μου πολυ καλα μετα απ ολα αυτα.Αυτο που εγραψα αν ειδες ειναι οτι ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ δεν καταλαβαινουν τα 200 γραμμ, η το ενα κιλακι πανω η κατω!παρολο που η ζυγαρια μπορει να το δειχνει σ αυτους δεν κανει διαφορα.

    Συμπερασμα: Μην τρελενεστε με τη ζυγαρια, ασφαλεστερος ειναι ο καθρεφτης, η καταμετρηση θερμιδων, η ασκηση, μια ισορροπημενη διατροφη κλπ κλπ κλπ!!!Κ αυτο το λεει καποια που δεν την ενοιαζαν τα παραπανω αλλα μονο το πρωτο..

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •