Νομιζω πως πάσχω από τα αρχικά στάδια της κατάθλιψης...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3
    γεια σας με λενε Μαρθα και είμαι 16 χρονών..τον τελευταιο καιρο νιωθω πολυ ασχημα με τον ευατο μου..παντα ειχα ανασφαλειες αλλα φετος απο την αρχη τησ σχολικης χρονιας νιωθω χαλια.Δεν εχω φιλες..ειμαι μονη ..γενικα παλιοτερα ειχα βιωσει την προδωσια και απο τοτε μου ειναι δυσκολο να ξαναεμπιστευτω ...ατομα..το πιο ασχημο ειναι πως δεν εχω αυτοεκτιμηση..νιωθω πως δεν αξιζω για τιποτα..εχω αναγκη την γνωμη των αλλων και αν αυτη ειναι αρνητικη τοτε...στενοχωριεμαι..ξυπνα� � για να παω στο σχολειο με οχι πολυ διαθεση οχι για τα μαθηματα αλλα γιατι ξερω πως θα μαι μονη..νιωθω αβεβαιο το μελλον μου...δεν πιστευω σε μενα...νιωθω οτι ειμαι μονη σε αυτο τον κοσμο...δεν εχω και αδελφια να μιλησω...ειμαι χαλια ψυχολογικα δεν εχω ορεξη να φαω..να παω μια βολτα..παλιες δραστηριοτητες που μου εφτιαχναν το κεφι..τωρα πια δεν μου το φτιαχνουν...θελω να μενω συνεχως μονη και να κλαιω..πιστευω πως το μελλον μου θα ναι χαλια..ξερω πως αν προσπαθησω ισως ολα να αλλαξουν αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως..δυστυχως..πιστευω οτι πασχω απο τα αρχικα σταδια της καταθλιψης...και αυτο με σκοτωνει..δεν χαμογελαω πλεον.ζηλευω αυτους που περναν καλα...στην ηλικια μου θα πρεπε να περναω και γω καλα..αλλα..πλεον σπανια να ειμαι ευτυχισμενη..σκεφτομαι συνεχως πως ποτέ δεν θα τα καταφερω ....εχω σκεφτει να αυτοκτονησω μα βαθια μεσα μου θελω να ζησω, να χαμογελασω, να γινω αυτο που θελω επαγγελματικα..μα νομιζω πως δεν θα τα καταφερω...σας παρακαλω θελω να παω σε καποιον ειδικο αλλα οι γονεις μου δεν μ'αφηνουν..τουλαχιστον αν σας ειναι ευκολο..βοηθηστε με σας παρακαλω εχω μεγαλη αναγκη...ευχαριστω για το χρονο σας
    Last edited by Μαρθα Π.; 12-10-2012 at 18:26.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Γενικα δε θα εμπιστευεσαι κανενα στη ζωη αυτη και στην επομενη μη σου πω...Ολες τις διαπροσωπικες σχεσεις τις δοκιμαζει ο χρονος, επομενως το πρωτο σταδιο ειναι διερευνητικο κ χωρις να επενδυεις συναισθηματικα. Στη συνεχεια βλεπεις.
    Για την αυτοπεποιθηση και οτι ετεροκαθοριζεσαι, μπορεις να το αλλαξεις αλλα δεν υπαρχει ενας αλγοριθμος να στον πω σε 2-3 εξυπναδες και να γινει.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    391
    γεια σου Μαρθα! σχετικα με ποιο σημειο του εαυτου σου νιωθεις ανασφαλεια? σχετικα με την εξωτερικη σου εμφανιση? τον χαρακτηρα σου? τις επιδοσεις σου στα μαθηματα?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3
    σχετικα με την ζωη μου ,εχω σταματησει να ελπιζω .....σταματησα να τρωω δεν εχω ορεξη για τιποτα νιωθω μονη...η κατασταση μου χειροτερεψε........ εχω σκεφτει να αυτοκτονησω αλλα θελω να προσπαθησω να σταθω στα ποδια μου αλλα... δεν εχω το κουραγιο.....

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    129
    μαρθα μου καλύτερα να πας σε ένα ψυχολογο ή κοινωνικο λειτουργο, θα σε συμβουλευση σωστα!
    μην το παραμελήσεις γιατι αυτο θα αυξηθει και θα έχεις προβλημα αργοτερα, προλαβε το τωρα που ειναι αρχη!!!! συμβουλευσου ενα ειδικο!!
    [I][COLOR="#800080"]δεν γυρεύω μήτε το σταμάτημα.....
    μήτε το γύρισμα προς τα πίσω....
    γυρεύω το νου, την ευαισθησία και το κουράγιο
    των ανθρώπων που προχωρούν μπροστά!!!!!![/COLOR][/I]

Similar Threads

  1. Δεν ξέρω αν πάσχω απο ΙΨΔ
    By shifter in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
    Replies: 17
    Last Post: 06-10-2012, 04:12
  2. Νομιζω οτι πασχω απο καταθλιψη
    By XristinaV in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 8
    Last Post: 24-05-2011, 02:15
  3. απο τι πασχω ;
    By σέϊτα in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 35
    Last Post: 11-06-2009, 14:51
  4. Ανδρική σεξουαλική δυσλειτουργία σε τρία στάδια...
    By Martin in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 1
    Last Post: 05-02-2009, 10:20
  5. Replies: 21
    Last Post: 04-07-2006, 02:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •