Τι σκέφτεστε; - Page 647
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 647 of 1532 FirstFirst ... 1475475976376456466476486496576977471147 ... LastLast
Results 9,691 to 9,705 of 22967
  1. #9691
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,851
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    καταρχας, μην κρινεις τους αλλους ως μετριους χωρις να τους ξερεις! κατα δευτερον, ισως θα πρεπει να επαναδιαπραγματευτεις αυτο που λες οτι θες, και αυτο που πραγματικα θες, να δεις αν αυτα τα δυο συμφωνουνε, και μετα αν αυτα συμφωνουνε με τα γουστα σου στις κοπελες, αν δλδ οι κοπελες απο τις οποιες ελκεσαι μπορουν να σου δωσουν αυτο που θελεις, ή ελκεσαι απο αυτες για καποιους αλλους λογους. Ισως να νομιζεις οτι εισαι σε φαση για σχεση, αλλα να μην εισαι, πολλοι το παθαινουν αυτο. Ισως δεν εχεις ξεκαθαρισει ακριβως τι θελεις απο μια γυναικα. Οταν γυρνας σε πρωην, παιζεις με μικρες κ.ο.κ. μου δινεις λαβη εμενα της κακιοσας να σε πω ανωριμο, που ομως δεν εισαι, απλα δεν εχεις ξεκαθαρισει μεσα σου τι θελεις, τι σου αξιζει κ.ο.κ. Ισως δεν πιστευεις αρκετα στον εαυτο σου, ισως σε τραβανε κοπελες που ειναι μονο για περιστασιακα φλερτ, ενω θες κατι αλλο απο αυτες. Γιατι λες να συμβαινει αυτο; Μηπως ζητας κατι απο λαθος ανθρωπους; Οπως η κολλητη μου που ψαχνει να κανει σχεση με κοκορομυαλα πιτσιρικια εδω και δυο χρονια, και φυσικα δεν κανει σχεση, ή οπως κι εγω που μου αρεσανε παντα αντρες που δεν τους αρεσα, κ.ο.κ. Ειναι σαν μοτιβο για πολλους ανθρωπους να θελουμε αυτους που δε μας θελουν, ή να θελουμε κατι σοβαρο με αυτους που μας βλεπουν μονο για πλακα.. Η αιτια ειναι μια απο ο,τι εχω δει: Ριχνουμε τον εαυτο μας, και ψαχνουμε τα ψιχουλα αγαπης που ελπιζουμε οτι θα τα κανουμε καρβελι..
    σκεφτομαι οτι αυτο εδω το ποστ ειχε τελικα μεγαλη δοση δικιου! δε ξερω τι θελω και τι ψαχνω ακριβως. γιατι πιστευω πως αμα φτιαξω μια "εικονα" στο μυαλο μου, ετσι θα ειναι σαν να ψαχνω κατι συγκεκριμενο και να λιγοστευουν οι πιθανοτητες να βρεθει. α ρε carrie γραφε συχνοτερα, καλα τα ελεγες, λες και με ηξερες, λολ.

  2. #9692
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Posts
    2,253
    Σκέφτομαι από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα...

  3. #9693
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δεν ειναι θεμα ειναι καλυτερος κανεις, αλλα πιο τυχερος και κοινωνικος. οταν ανηκεις σε εναν κυκλο, πχ σπουδαζεις/δουλευεις/εισαι γραμμενος καπου και τρεχεις, τοτε ειναι ευκολοτερο να σε εμπιστευτουν, απ'οταν εισαι μονος. οταν ειναι μονος καποιος και τη πεφτει σε κοπελες, τις φοβιζει αφου μοιαζει ξενος κι επικινδυνος. αν ανηκω σε μια παρεα και βγω και πω μια βλακεια, τοτε αυτοι δε θα ανησυχισουν γιατι το λεει καποιος γνωριμος τους. αν βγω και το πω ετσι χωρις να με ξερει κανεις, τοτε μπορει να τρομαξουν επειδη δε με γνωριζουν. παρομοια και το φλερτ, αλλιως ειναι να το κανεις οταν εισαι σε παρεα, κι αλλιως μονος. κι επειδη πλεον εχουμε και κριση και οι περισσοτεροι δε τα βγαζουν ευκολα περα, αλλα δεν εχουν και τοση ορεξη για παρεα-γνωριμιες και λοιπα, παραμενουν μονοι.
    Εξαρτάται πόσο πειστικός είσαι απέναντι της για το άτομο σου.
    γιάννης

  4. #9694
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Να ρωτήσω κάτι σχετικό; Στις γνωριμίες μέσω Διαδικτύου μπορεί όντως να ελπίζει κανείς, όπως ισχυρίζεστε πολλοί; Τουλάχιστον, όσοι/όσες μου ετυχε να γνωρίσω εδώ, στο e-psycho, είχαν σοβαρό πρόβλημα. Στα υπόλοιπα sites που συμμετέχω δεν κατάφερα τίποτα.
    Στα σάητ γνωριμιών δεν βρίσκεις και ότι καλύτερο, άσε που και πάλι είναι θεμα κατάλληλης προσέγγισης. Οι γνωριμιες από το φορουμ ειναι πιο εύκολες λόγω του κοινού υπόβαθρου που υπάρχει που φερνει πιο κοντά τα άτομα.
    γιάννης

  5. #9695
    Quote Originally Posted by void View Post
    Ανάγκη για επικοινωνία είναι η οποία σίγουρα εμφανίζεται περισσότερο σε άτομα όχι με τόσο μεγάλο κύκλο..αλλά και τι με αυτό?
    Όποιος δεν έχει μεγάλο κύκλο δηλαδή έχει πρόβλημα?
    Πολύ άδικο να ταυτίζουμε την επιλεκτικότητα και την εσωστρέφεια με την ύπαρξη ψυχολογικών προβλημάτων.
    Αυτό με τις άμυνες είναι τσεκαρισμένο...πχ βγαίνεις έξω είσαι κουκλάρα και δε σε πλησιάζει κανείς.
    Στο διαδίκτυο όλοι αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο.
    Εκτός δηλαδή από επικίνδυνες περιπτώσεις οι πιο πολλοί λένε τα σώψυχα τους πιο εύκολα.
    Ας πάρουμε παράδειγμα και από εδώ.
    Σιγά μην λέγαμε αυτά που λέμε εδώ τετ α τετ...στο διαδίκτυο δεν εκτίθεσαι διότι πολύ απλά μπορεί να μη δεις ποτέ τον άλλον!
    και παρεμπιπτόντως
    κι εγώ έχω σχέση 1μιση χρόνο με κάποιον που γνώρισα στο νετ..και είμαι μια χαρά.
    ίσως γι'αυτό να το έχω και απομυθοποιημένο...
    Συμφωνώ μαζί σου, τα νετ ειναι αναγκη για επικοινωνία ατομων που δεν έχουν μεγάλο κύκλο ή που ο κύκλος τους δεν τους προσφέρει το είδος επικοινωνίας που θέλουν. Ετσι η ανωνυμία προσφερεται για να εκφραστεί κανεις ελευθερα, βγαλει κανεις τα σώψυχα του ή για αναζητησει ερωτικό σύντροφο, σχέση κλπ. Το να μην έχει κανεις μεγαλο κύκλο ή να είναι εσωστρεφης ή επιλεκτικός στις παρεες δε σημαίνει ότι έχει πρόβλημα, μπορει να ειναι επιλογη τρόπου ζωής και όχι αποτελεσμα ψυχολογικού προβληματος. Μπορει στους λίγους που επιλέγει να γίνεται ο καλύτερος φίλος ή για σχέση ο ιδανικός σύντροφος. Το να μπει καποιος σε μεγαλη παρεα προϋποθέτει καποια στανταρ χαρακτηριστικα τα οποία μπορει να μην διαθέτει, τα οποια όμως δεν ειναι αναγκαία για σκοπους φιλιας ή σχεσης πχ ανοικτος χαρακτηρας, επικοινωνιακός.
    γιάννης

  6. #9696
    Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    στη φωλιά μου...
    Posts
    12,563
    Ότι τα δάκρυα που δεν φαίνονται είναι αυτά που πονάνε περισσότερο...κι ότι δεν ξέρω τι να κάνω...νιώθω να έχω παραλύσει σωματικά και ψυχικά...
    Last edited by Κύκνος; 23-03-2012 at 18:36.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

  7. #9697
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    ΝΑΞΟΣ
    Posts
    1,499
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ότι τα δάκρυα που δεν φαίνονται είναι αυτά που πονάνε περισσότερο...κι ότι δεν ξέρω τι να κάνω...νιώθω να έχω παραλύσει σωματικά και ψυχικά...
    εγω θα σου λεγα να μην σκεφτεσαι πολυ δεν κανει καλο... κοιτα τον εαυτο σου και γαμησε τα ολα..
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

  8. #9698
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Στο Άγνωστο
    Posts
    1,349
    Τα φανάρια τα έχουμε καταργήσει τελείως, έτσι;

  9. #9699

  10. #9700
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,851
    σκεφτομαι οτι δε ξερω κι εγω πως τα καταφερα μια βδομαδα κι εφτασα μεχρι τη παρασκευη, απ'το προηγουμενο καταπληκτικο σαββατοκυριακο. εχω δυο καβατζες γι'αυτο, αλλα βαριεμαι οποτε ψιλοπραματα, πρεπει να βρω κατι αλλο να με ενθουσιασει και νεα (μοναχικα) χομπι γενικοτερα. ας οψεται η αχρηστια του πουστοκοσμου σας, που σας καναν να μη ξερετε τι ειστε και τις σας γινεται, σας κολλαν και τις ταμπελες δηθεν να σας περιγραψουν για να σας βοηθησουν καλυτερα, και θιγεστε οταν δεν ειστε αυτο που επρεπε να ειστε. παραδειγμα το μογγολο απ'το βολο που τον επαιρνε απ'το κωλο. αλλα ειχαμε και το ψυχοπαθη μπρρρ μπρρρ μακρια μακρια μου αρρωστοι ανωμαλοι 666 ολοι (ειπε το ελενη λουκα τζουνιορ). εκει που φτυναν γλυφαν. γκετ ιτ ον δε φλορ, χαρντ λικουορ. αν δεν ειναι αρρωστο και βρωμικο δεν αξιζει μαν!

  11. #9701
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    593
    :D αυτά! τι άλλο να πω? πάντως πάντα θα συμπαθώ αυτούς που γράφουν ωραία (και κυρίως φανταστικές ιστορίες) γιατί είναι ωραίο πράγμα να κάνεις τους άλλους να γελάνε! κι αυτοί που τα γράφουν αυτά... μπράβο τους και πάλι μπράβο τους! και επειδή γέλασα θα πω κι ένα λολ! :D

  12. #9702
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    833
    Πόσο βλάκας ειμαι , αυτο σκέφτομαι σημερα απο το πρωι .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

  13. #9703
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    between heaven and hell
    Posts
    7,796
    Σκεφτομαι οτι ισως κατι παει να γινει! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

  14. #9704
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    στο σκοτεινό τόπο...
    Posts
    684
    Κι εγώ που θα ’θελα να βγαίνουν οι στίχοι όπως αναπνέω, όπως μιλάω, όπως περπατάω, πρέπει να περιμένω τις εξαιρετικές μου στιγμές, γι’ αυτό και οι στίχοι μου σπάνιοι...


    Κι εγώ, κι εγώ...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

    [I]F. Scott Fitzgerald[/I]

  15. #9705
    Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    στη φωλιά μου...
    Posts
    12,563
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    εγω θα σου λεγα να μην σκεφτεσαι πολυ δεν κανει καλο... κοιτα τον εαυτο σου και γαμησε τα ολα..
    Τώρα αισθάνομαι λίγο καλύτερα από τη στιγμή που έγραψα αυτό το ποστ αλλά επειδή ξέρω ότι κάποια στιγμή θα ξανανιώσω έτσι, θα γράψω όσα ήθελα να γράψω όταν είδα την απάντηση σου αλλά δεν μπόρεσα...ήταν τα εξής: "πώς γίνεται να κοιτάω τον εαυτό μου όταν αισθάνομαι ότι δεν αξίζω τίποτα κι όταν αισθάνομαι απόρριψη από όλους;" Επίσης, μερικές φορές σε παρόμοιες στιγμές αισθάνομαι επιπλέον ότι δεν με αγαπάει κανείς και διάφορα άλλα που δεν μου έρχονται τώρα επειδή όπως είπα νιώθω καλύτερα...αυτό όμως είναι το γενικό κλίμα...όσο για το να μην σκέφτομαι πολύ, αυτό είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο δυστυχώς...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •