αρρυθμίες - αγχος??? - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 132 FirstFirst ... 1624252627283676126 ... LastLast
Results 376 to 390 of 1973
  1. #376
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,566
    Quote Originally Posted by POP View Post
    LORA ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.. ΚΕΝΟ, ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ, ΖΑΛΗ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΩ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΟΛΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ, ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ.ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ
    ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΌΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΩ.

    γειά σου POP, η συνεργασία μ' έναν ειδικό ψυχικής υγείας θα βοηθούσε αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση αυτών των συμπτωμάτων
    που είναι αποτέλεσμα όχι φόβου, αλλά φοβίας, που είναι διαταραχή του άγχους, γιατί μόνο έτσι θα έφτανε στην γενεσιουργό αιτία τους.
    Αυτό σου το λέω από προσωπική εμπειρία. Είναι κρίμα συνεχώς να βασανίζεσαι, ενώ υπάρχει λύση!! :)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

  2. #377
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    ATHENS
    Posts
    41
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    γειά σου POP, η συνεργασία μ' έναν ειδικό ψυχικής υγείας θα βοηθούσε αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση αυτών των συμπτωμάτων
    που είναι αποτέλεσμα όχι φόβου, αλλά φοβίας, που είναι διαταραχή του άγχους, γιατί μόνο έτσι θα έφτανε στην γενεσιουργό αιτία τους.
    Αυτό σου το λέω από προσωπική εμπειρία. Είναι κρίμα συνεχώς να βασανίζεσαι, ενώ υπάρχει λύση!! :)
    Σε ευχαριστώ Μαρκέλα για την απάντηση!Η αλήθεια είναι ότι έκανα ψυχοθεραπεία για πολύ καιρό και μου έκανε καλό αλλά τα τελευταία 2 χρόνια λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορώ να συνεχίσω.Πηγαίνω μια φορά το εξάμηνο αλλά δεν έχει κανένα αποτέλεσμα έτσι.Πήγα και την προηγούμενη εβδομάδα και μου είπε να πάρω inderal,πήρα 1/4 του χαπιού και έκανα 2 μέρες να συνέλθω.Κοιμόμουν συνέχεια,ζαλιζόμουν και γενικά δεν μου πήγε και τόσο καλά.Και οι αρρυθμίες κανονικά.Τώρα θα της τηλεφωνήσω να δούμε τι θα γίνει..
    Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!

  3. #378
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    416
    Γεια σου pop!Καποτε πηρα & εγω inderal αλλα δεν ειδα καμια διαφορα με τις αρρυθμιες....τι να πω,ισως καποιους τους πιανει.Βασικα εγω οτι χαπι πηρα για αρρυθμιες,δεν εκανε κατι.....ειναι μαρτυριο,το ξερω!

  4. #379
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    ATHENS
    Posts
    41
    Quote Originally Posted by ΡΑΝΗ View Post
    Γεια σου pop!Καποτε πηρα & εγω inderal αλλα δεν ειδα καμια διαφορα με τις αρρυθμιες....τι να πω,ισως καποιους τους πιανει.Βασικα εγω οτι χαπι πηρα για αρρυθμιες,δεν εκανε κατι.....ειναι μαρτυριο,το ξερω!
    ΠΑΝΗ γειασου!Πηρα σημερα τηλεφωνο τον καρδιολογο και του ειπα για τα inderal που μου εδωσε η ψυχιατρος και μου ειπε οτι δεν κανουν κατι στις αρρυθμιες και στις εκτακτες.Ειναι για τις ταχυκαρδιες και προκαλουν βραδυκαρδια.Καιν αν εχεις σχετικα φυσιολογικους σφυγμους δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου.Κατι τετοιο επαθα και γω.Δεν μας φτανει η ταλαιπωρια μας εχουμε και τους γιατρους που διαφωνουν και μεις ειμαστε στη μεση και δεν ξερουμε τι να κανουμε!Αμαν πια!Εγω εχω φτασει να κανω και "γενεθλια" στην πρωτη μου αρρυθμία.11/05/1989! Εκλεισα αισιως τα 23!Θα μου πεις τοσα χρονια και δεν επαθες κατι..Ναι αλλα οσο παει και χειροτερευει!

  5. #380
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    8
    καλημερα..δεν ξερω αν με θυμαστε εχω ξαναγραψει..τελικα το τελευταιο χολντερ πριν απο 15 μερες κατεγραψε 16500 αρρυθμιες...σουπερ τι να πω..οποτε αρχισα το lopressor λογω εγκυμοσυνης ειναι ελαφρυ..αλλα ενταξει δεν βλεπω να με καλυπτει και απολυτα.τι να πω εχω αρχισει να φοβαμαι..τι θα παθω βρε παιδια με τοσες πολλες??μου ειπε και μενα για επεμβαση με καφτιριασμο αλλα δεν θελω φοβαμαι..εχετε ξανακουσει τοσες πολλες????

  6. #381
    doan....βεβαιως θυμαμαι οτι εχεις ξαναγραψει.Δυστυχως δεν ξερω να σου απαντησω,δεν μου εχει τυχει.Εγω οταν εβαλα χολτερ δεν ειχε καταγραψει καθολου εκτακτες φαντασου,γιατι πολυ απλα εμενα με πιανει οταν το θυμαται.Αλλα οταν το θυμαται το θυμαται καλα!Ελπιζω να βρεθει καποιος να σου απαντησει!Παντως εισαι ενα παραδειγμα για να καταλαβουμε οτι δεν ειναι κατι σημαντικο...και δεν παθαινουμε τιποτα.Να εισαι καλα και εσυ και το μωρακι σου,και ολα καλα θα πανε!Μπορει να ειναι και λογο αγχους με την εγκυμοσυνη....μηπως και απο τισ ορμονες?δεν ξερω τι να πω!ηρεμησε και να σκεφτεσαι θετικα!Νομιζω καποιοε ειχε γραψει μεσα εδω στο φορουμ οτι ο γιατρος στο χολτερ ειχε βρει πολλες εκτακτες...αλλα δεν θυμαμαι ποιος!Ας απαντησει οταν το δει για να ηρεμησει και η doan!

  7. #382
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    416
    doan μου ηρεμισε!Φυσικα & υπαρχουν ατομα με τοσες πολλες αρρυθμιες,καποιοι τις νιωθουν & καποιοι οχι!Εμεις δυστυχως ειμαστε στους πρωτους!Εχω περασει δυσκολες στιγμες μ αυτες τις καταραμενες τις αρρυθμιες απο τοτε που ηρθαν στη ζωη μου & σε καταλαβαινω!!Φοβιζουν πολυ.....οι γιατροι ομως λενε οτι δεν θα παθουμε κατι κακο απ αυτες,καποιες φορες το πιστευω & καποιες απ την απελπισια μου νομιζω οτι δεν ειναι ετσι......εσυ κοιτα να εχεις το μυαλο σου στο νινι σου & ευχομαι να πανε ολα καλα!!Εχω & εγω δυο!

  8. #383
    Frei μπορείς να μου στείλεις στοιχεία της ψυχοθεραπεύτριας που πήγες?

    Quote Originally Posted by frei View Post
    Σηκωνομουν το πρωι με τρελες αρρυθμίες, με αγχος που ηθελα να βαλω τα κλαματα, πανικό σχεδον, καθε μερα επι ενα χρονο και βαλε. Ειχα ζαλαδες απιστευτες οταν με επιανε στην δουλεια και συνεχεια νομιζα οτι κατι ασχημο γινεται και ειναι σαν διαισθηση. Επαθα μεγαλο σοκ. Μεχρι που πηγα στην ψυχοθεραπευτρια. Ακομα το εχω αλλα πολυ σπανια. Φαντασου οτι ακομα και τωρα που παω και μου κανει κατι νευροφυτικες ασκησεις, παρολο που αισθανομαι ηρεμη, αρχιζω και κλαιω. Εχω μαζεψει παρα παρα πολλα! Οσον αφορα τον ψυχοθεραπευτη δεν μπορω να σου πω τι να προσεξεις. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι να προσεξεις να σου ταιριαζει σαν χαρακτηρας και να μην μεινεις καπου που δεν θα εισαι ευχαριστημενος!

  9. #384
    ΠΑΙΔΙΑ,ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ 141000.ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 140000-440000.
    ΣΥΚΓΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΑ.ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ 270000-271000.. ..ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ?

  10. #385
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    8
    LORA17 ΚΑΙ ΡΑΝΗ ειστε πολυ γλυκιες και σας ευχαριστω πολυ για τα λογια και το κουραγιο σας..πραγματικα..ρανη να χαιρεσαι τα παιδακια σου και lora δεν ξερω αν εχεις..να ειστε παντα καλα και ευχομαι απτη συζητηση εδω μεσα να βγει κατι καλο..γενικα για ολους..
    καλη μου τις αρρυθμιες δεν τις απεκτησα με την εγκυμοσυνη..τις ειχα ανακαλυψει λιγους μηνες πριν..ενιωθα διάφορα και δυσφορία αλλα δεν ειχα παει σε γιατρο μεχρι που πηγα και ψιλοφρικαρα..
    με την εγκυμοσυνη η κατασταση γινετε λιγο πιο δυσκολη αλλα θα κανω υπομονη και δεν θελω τιποτα παρα ενα γερο μωρακι!!και ειδικα σαυτη την εγκυμοσυνη μεχει φαει η ανησυχια να ειναι καλα και τιποτα αλλο..
    κοριτσια μου εδω ειμαι σε οτι με χρειαστειτε...

  11. #386
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    peiraias
    Posts
    259
    Διαβαζοντας αυτο το θεμα,εκανα μια τρομαχτικη επιστροφη σε σελιδες καρδιολογιας,αναζητοντας συμπτωματα κλπ κλπ.Ολες αυτες οι πραξεις αναμφιβολα εμπεριεχουν εναν εντονο καταναγκασμο.Ταλαιπωριομο� �ν 1 χρονο με τετοιες ιδεες,τωρα δεν μου εχουν φυγει τελειως για να ειμαι ειλικρινης,αλλα το σιγουρο ειναι οτι εχω βρει τον απολυτο μηχανισμο ψυχικης αμυνας σε τετοιες περιπτωσεις.Η λυση ειναι απλη απλα αδιαφορεις για την καρδια,δεν υπαρχει αλλη λυση ουτε χαπια ουτε καθημερινες επισκεψεις σε καρδιολογους,διοτι το μονο που καταφερνει καποιος ειναι να δινει την απαντηση στον ψυχαναγκασμο οπως ειπε ενας φιλος σε ενα προηγουμενο μηνυμα,εναν φαυλο κυκλο δηλαδη.Φιλικη συμβουλη,το να παιρνει καποιος φαρμακα για την καρδια οπως ιντεραλ η τενορμιν σε μια ηλικια των 20 χρονων και ιδιαιτερα οταν δεν υπαρχει καποιο ουσιαστικο προβλημα υγειας(πλην της ψυχικης)το μονο που προκαλει ειναι:μια ψευδη αισθηση ασφαλειας που βοηθα στην φοβια να υποβοσκει και δευτερο σε καταχρηση,που ειναι σιγουρα ακομα πιο καταστρεπτικο απο το αγχος.Σκεφτειτε δηλαδη ολοι αυτοι που εχουν αγχος ε τη καρδια να εχουν και μια διεγνωσμενη καρδιοπαθεια....ΘΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

  12. #387
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    ΚΥΠΡΟΣ
    Posts
    145
    τι εννοεις predator?

  13. #388
    ποτε θα σταματησουν οι εκτακτες?προσπαθω να της διαχειριστω και πλεον δεν τρεχω στα νοσοκομεια αλλα ο φοβος παραμενει!τωρα νιωθω και τσιμπηματακια στη καρδια...ψαχνω στο google μηπως βρω ποια ειναι η αιτια τους αλλα πιο πολυ τρομαζω οταν πεφτω σε σελιδες καρδιολογων που λενε οτι ακομα και νεαρα υγιη άτομα μπορει να πεθανουν αν οι συστολες ειναι πολλες. εμενα οι καρδιολογοι, μου ειπαν παντως να μην ανυσηχω και ετσι προσπαθω να το παλεψω..

  14. #389
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    ΚΥΠΡΟΣ
    Posts
    145
    Μυρτώ κανένας απο τους καρδιολόγους που έχω επισκευτεί και πιστεψε με είναι πανω απο 10 δεν μου είπε οτι υπάρχει φόβος να πεθάνεις απο εκτακτες αν δεν έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα καρδιάς πέρα από τις εκτακτες. Μην διαβάζεις οτι ναναι από το ιντερνετ

  15. #390
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    416
    Συμφωνω!Εγω εχω μεγαλο θεμα με τα ψυχοσωματικα,ειδικα με τις αρρυθμιες & γενικα ενοχλησεις στην καρδια,ΑΛΛΑ κι εμενα κανενας απ ΟΛΟΥΣ αυτους που χω παει(καρδιολογους)δεν μου εχει πει οτι θα παθω κακο απ τις αρρυθμιες!Το ιντερνετ μην το ψαχνεις,στο λεω απο εμπειρια,μπορει να σε τρελανει με ολα αυτα που θα διαβασεις!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •