ΧΩΡΙς ΤΟΝ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    295
    χεχεχε! Ενταξει, λογικο το βρισκω να χαιρεσαι οταν σου λενε οτι πετανε τα κοκκαλα σου, γιατι στην ουσια επιβεβαιωνουν αυτο που θες: οτι εισαι πολυ αδυνατη, ασχετα αν λενε οτι δεν τους αρεσει..
    Ε, μου ελεγε ετσι και καλα για πλακα οτι εχω μεγαλο πισινο και οτι ειμαι κωλαρου, αλλα ειχε ενα ασχημο στιλ το υφος της, ε, και ελεγε οτι τα ποδια μου ειναι παχουλα και οτι οι γαμπες μου ειναι δυο νουμερα μεγαλυτερες και διαφορα τετοια! Και το χειροτερο ειναι οτι οταν καποια φαση ο πατερας μου της λεει ετσι πανω στην πλακα (αλλα στην ουσια ηθελε να "απαλυνει" τα λογια της γιατι εβλεπε οτι με ενοχλουσε) οτι "ε, ξερουμε απο ποιον τα κληρονομησε", εννοωντας την μανα μου, εκεινη προσβληθηκε! πολυ κιολας! Και ειναι αληθεια: εχω ιδια ποδια με την μανα μου!
    Και παντα θυμαμαι το βαρος ηταν εντονο θεμα μεσα στο σπιτι. Τωρα που σκεφτομαι το παρελθον βλεπω οτι η μανα μου δεν ηταν ευτυχισμενη και ετρωγε και πηρε πολλα κιλα, τα οποια ποτε δεν καταφερε να χασει. Δεν ειναι και σαν βαρελι, υπερβαρη ειναι απλως, αλλα δεν της αρεσε η εικονα της και ποτε δεν φροντιζε τον εαυτο της σαν νεα γυναικα που ηταν καποτε αλλα και τωρα δεν φροντιζει καθολου τον εαυτο της, και δεν μου εμαθε ποτε πως να ειμαι γυναικα, να αγαπαω και να φροντιζω το σωμα μου και κυριως δεν μου εμαθε για τις αλλαγες που θα συνεβαιναν στο σωμα μου στην εφηβεια και δεν με βοηθησε να συνηθησω την καινουρια εικονα του εαυτου μου. Ολα μονη μου τα εμαθα. Αυτο που εχω χτισει, η αντιληψη για τον εαυτο μου και το σωμα μου, ολα μονη μου τα εχω κανει. Α, με κοροιδευε και επειδη ειμαι κοντουλα. Ειλικρινα, πως δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ κομπλεξ με το υψος μου, πραγματικα δεν ξερω πως εχω γλιτωσει!!! Ενιωθα πολλες φορες ανεπαρκης στα ματια της και οτι ...χμμ...οχι με μισουσε.... μαλλον την απογοητευα επειδη ημουν πχ κοντη! Βασικα, με εκανε να νιωθω οτι φταιω εγω γι αυτο! Και πολλες φορες το σκεφτομαι οτι φταιω επειδη δεν τρεφομουν αρκετα καλα και δεν γυμναζομουν αρκετα και δεν επινα γαλα κτλ, και πραγματικα νιωθω οτι εγω ευθυνομαι! Αλλα τουλαχιστον δεν νιωθω ασχημα, και ισα ισα μ αρεσει το υψος μου.
    ουφ, πολυ μιλησα!

  2. #32
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    SlaughterHouse
    Posts
    4,135
    ξερεις κατι.......τα οσα λες υποδιλωνουν ατομο πολυυυυ μπροστα απο την ηλικια σου.........και εισαι τοσο τυχερη που εχεισ τετοια αυτοπεποιθηση και αγαπας οντως τον εαυτο σου και μπραβο σου!!!η διαφορα μας ειναι αυτη, οτι μπορει κ εγω στους εξω να φαινομαι παρα μα παρα πολυ γεματη αυτοπεποιθηση κ ψωνιο ισως καμια φορα, ισως κ τσοντα απ οτι μ λενε, αλλα κοροιδευω τον εαυτο μ γτ νιωθω σαπια κ εντελως αντιαισθητικη. οι κολιτοι μ φιλοι μονο το ξερουνε καλα.
    ειχα κ γω μια φιλη που ο πατερας της μανιακος με την γυμναστικη κ τα κιλα την πιεζε συνεχως...εκεινη απο αντιδραση ετρωγε!αλλα η φυση την προικισε με υπερβολικη αναισθησια ωστε να μν ακουει να μν την νοιαζει κ να κανει ο,τι γουσταρει.να αδυνατιζει οποτε γουσταρει κ να τρωει οποτε γουσταρει να γελαει να τους γραφει ολους κ να ναι στον κοσμο της...σε υπερβολικο βαθμο ομως!!!λολ!δν εχω ξαναγνωρισει τετοια κοπελα!!!!!οποτε την βλεπω γελαω κ ξεχνιεμαι πραγματικα!!!!!ετσι πιστευω εισαι κ εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ δυνατη!!!!!!!!!!!!!!!!δωσμου λιγη απ την λαμψη σου :P
    I m a Good Person With Bad Attitude

  3. #33
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    295
    χεχεχε! :D Δεν ειμαι τοσο δυνατη οσο ισως να φαινεται... Ξερεις τι, η αναισθησια πολλες φορες ειναι αποτελεσμα.. υπερβολικης ευασθησιας! Τουλαχιστον σε μενα αυτο συμβαινει... Γενικα ειμαι πολυ ευαισθητη, αλλα για αρκετα χρονια καταφερα και το ειχα αποβαλει, ειχα παλεψει να σταματησει να με πληγωνει το περιβαλλον μου, και ζουσα οπως λες πραγματικα ανεμελη, δεν με ενοιαζε τιποτα, χαιρομουν ακομα και τις αναποδιες της ζωης! Πραγματικα, ζηλευω τις εποχες που καθομουν και εκλαιγα και χτυπιομουν (για ανεκπληρωτους ερωτες, χαχα), αλλα μεσα μου χαιρομουν μονο και μονο επειδη ειχα την ευτυχια να ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ, οποιοδηποτε και να ηταν το συναισθημα... Ολα αλλαξαν μετα την καταθλιψη, και μετα η αναγκη για ψυχικη ισορροπια οδηγησε στο να παψω να εμπλεκομαι συναισθηματικα για να μην πληγωνομαι. Ταυτοχρονα, ομως, με ορισμενα ατομα δενομουν και μοιραζομουν υπερβολικα πολλα... Πλεον δεν ξερω ποια ειμαι και με πληγωνει που νιωθω οτι αλλαζω ξανα... πφφ...
    Εχεις δοκιμασει ποτε να προσπαθησεις να συμπεριφερθεις διαφορετικα μπροστα στους αλλους? Πχ, να μην δειχνεις αυτοπεποιθηση, αλλα να το παιξεις μαζεμενη, ας πουμε? Για να δεις πως θα σε κανει να αισθανεσαι! Βασικα, εχεις νιωσει ποτε ο εαυτο σου, οσον αφορα τον τροπο συμπεριφορας που επιλεγεις να προβαλεις στους αλλους (περαν των κολλητων σου)?

  4. #34
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    SlaughterHouse
    Posts
    4,135
    μμμμμ αυτο ειναι μεγαλο θεμα. ναι μεν ειμαι ΠΟΛΥ αναισθητη σε σημαντικα θεματα, στους αντρες μν το συζητησω καν ειμαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αναισθητη, αλλα μπορει να χτυπιθω κ να κλαψω οπως λες για ανουσια θεματα που γυρνανε γυρω απο μενα παντα. ισως να μαι κακομαθημενο. χαχαχ . δν μπορω να ειμαι μαζεμενη.........δεν μ βγαινει........πιστευω ειμαι αυτο που ειμαι. αλλα τα φαρμακα με εχουν κανει τοσο μα τοσο προβατο τελευταια.......... απλα νιωθω πιο μειονεκτικα απ οτι δειχνω παραεξω σχετικα με την εμφανιση μου.......ενας φιλος μ μ ειχε πει οτι κοπελες που μπαινουν με αερα σε ενα κλαμπ ειναι οι πιο κομπλεξικες.........και το κρυβουν....οταν θελουν να δειχτουν να φανουν να ξεχωριζουν παση θυσια. το πιστευεις αυτο?
    I m a Good Person With Bad Attitude

  5. #35
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    295
    Ναι, το πιστευω! Οταν δεν εισαι σιγουρη για κατι, παντα ψαχνεις επιβεβαιωση.. Τυπου "θελω να τ ακουω!"! :P Το προβλημα ειναι οταν οι αλλοι μας λενε αυτο που θελουμε να ακουσουμε, αλλα εμεις μπλοκαρουμε και δεν ειμαστε σε θεση πραγματικα να το πιστεψουμε. Βασικα, δεν ειμαστε ετοιμοι να αποχωριστουμε τις ανασφαλειες μας. Υπαρχει και η αλλη περιπτωση, να προσπαθουμε να πεισουμε τους αλλους, αλλα και τον εαυτο μας, οτι ειμαστε κατι διαφορετικο απο αυτο που νιωθουμε, και προβαλουμε συμπεριφορες που να το επιβεβαιωνουν. Πχ, καποιος που νιωθει μονος μπορει να το παιζει πολυ κοινωνικος και μεσα σε ολα στην προσπαθεια να πεισει τον εαυτο του και τον περιγυρο του οτι ΔΕΝ ειναι μονος...

  6. #36
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    22,827
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    ενας φιλος μ μ ειχε πει οτι κοπελες που μπαινουν με αερα σε ενα κλαμπ ειναι οι πιο κομπλεξικες.........και το κρυβουν....οταν θελουν να δειχτουν να φανουν να ξεχωριζουν παση θυσια. το πιστευεις αυτο?
    εγω σαν αντρασ θα σου πω οτι καταλαβαινεισ ποιεσ ειναι οι κομπλεξικεσ και ποιεσ οχι και ακομη περισσοτερο εγω καταλαβαινω ποια ειναι ομορφη με αρκετα καλη πιθανοτητα οταν ειναι καθιστη και εχει γυρισμενη πλατη απο τον αερα σιγουριασ που αποπνεει!!!επισησ φαινεται αμα περνασ καλα με τον γκομενο σου αμα δεν περνασ καλα και αλλα οτι βλεπετε και σεισ δηλαδη τα ιδια ειναι ακριβωσ ομωσ!!!!!

  7. #37
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Greece
    Posts
    315
    me_vs_myself ,

    ο,τι ειναι ο αυνανισμος για τους ανδρες (μεσο αποφυγης πραγματικοτητας) ειναι το φαγητο για τις γυναικες.
    Εσυ τρως διοτι πολυ απλα το υποσυνειδητο σου ποναει, και ο πονος μη εχοντας ενα γιατρικο , καταφευγει στο φαγητο. Το φαγητο προσφερει ανακουφιση. Οταν περνα το θετικο συναισθημα της ανακουφισης, τοτε στο προσκηνιο παλι επανερχεται το αρνητικο συναισθημα στο υποσυνειδητο.

    Τι υπαρχει στο υποσυνειδητο σου; Προφανως δεν εχεις ριξει επαρκες φως. Αρα συνεχιζεις να εισαι σε συγκρουση: η λογικη σου (me) με το υποσυνειδητο (myself). Και ο βρόχος φαίνεται ατελείωτος. Πώς θα ξεφύγεις; με φάρμακα; οχι. Μονο με ψυχοθεραπεια.

    Συνηθως καπου βαθια μεσα σε καθε πονεμενη ψυχη κρυβονται αρνητικα συναισθηματα για γονεις - μη εμφανη στην αρχη. Φαινεται οτι χρειαζεται περισσοτερη προσπαθεια για να ξεφυγεις. Περισσοτερη γνωση του μηχανισμου. Υπαρχουν φαινεται αρκετες αμυνες που εμποδιζουν την προσβαση στο υποσυνειδητο. Οταν την αποκτησεις θα δεις οτι αυτοματα ολα θα φτιαξουν. Θα φυγουν οι ενοχες, θα ελθουν ολα σε ισορροπια. Μπορεις να το πετυχεις.

  8. #38
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    athens
    Posts
    700
    Εγω καλη μου me σε συμπαθώ αλλα βλεπω κ εγω μεγαλο προβλημα σε αυτον τον τομεα..το προβλημα σου ειναι πιθανον οτι δεν μπορεις να διατηρησεις ενα προγραμμα διατροφης?οτι κανεις διαιτα και δεν φτανεις στο επιθυμητο βαρος? νιωθεις η εισαι παχια τι σ λενε οι αλλοι?τι νουμερα φορας στα ρουχα γιατι τα κιλα ειναι σχετικα?δεν μπορεις να βρεις μαι φορμουλα ωστε να μην 3εσπας σε βουλιμικες κρισεις η μηπως και οι μικρες ποσοτητες ειναι πολλες και θες να τις αποβαλλεις?

    εγω πιστευω στα φαρμακα παντως γτ εχω δει θαυματα αλλα παχαινουν..και δεν υπαρχουν λεφτα στις μερες μας για πολλα, εγω εκοψα τον ψυχιατρο γτ δεν ειχα λεφτα, ποσο μαλλον η ψυχοθεραπεια που ειναι και μακροπροθεσμη θεραπεια με πολλες επισκεψεις

  9. #39
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    SlaughterHouse
    Posts
    4,135
    κοιταξε να δεις δεν εχω παχυνει απο τα φαρμακα! του εχω πει να μην μ δωσει ποτε φαρμακα που ισως να με παχυνουνε. δεν κανω μικρα γευματα. μ λενε πως δεν ειμαι παχια, πως ειμαι αδυνατη.εγω κοιτιεμαι κ πιστευω πως εχω παχουλα μπουτια..........

    μεχρι περυσι ηταν πολυ χειροτερα ειχα συνεχεια βουλιμικεσ κρισεις εστω κ με ενα σοκολατακι, τωρα ισως φαω κατι τετοιο κ μην με πιασει τρελλη βουλιμικη επιθυμια

    δεν ξερω..............προσπαθω να μετραω συνολο θερμιδων εβδομαδιαια. δλδ να μην ξεπερνω τις 8000. περιπου εκει φτανω, αλλα ξεφευγω 3 φορες την βδομ με παραπανω φαι, κ για να ισοβαθμισω τρωω πιο λιγο τις αλλες μερες. ειμαι καπου στις 8.200 την βδομ , αλλα μερικα απο τα ''κακα'' γευματα τα κανω βραδυ, 3 φορες την βδομ δλδ...........αυτο με παχαινει? δεν ξερω. παιζουν τελικα ρολο ο συνολικος αριθμος θερμιδων?
    I m a Good Person With Bad Attitude

  10. #40
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    home which home
    Posts
    2,326
    Ω ρε μανα μου βασανα!!!!!!!! Μετρας θερμιδες??????????????????? Χριστε μου!! Ουτε προβατακια δε μετραω για να πεσω για υπνο!!!!!!!!!!!!
    Ε οχι ρε συ αυτο ειναι δυστυχια!!!!!!!!! Εγω τρωω οσο θελει το σωμα μου να φαει, και τα γλυκα μου και τα λιπαρα μου και τα ολα μου!!!!! Το να βλεπεις χοντρα τα μπουτια σου ενω εισαι αδυνατη να ξερεις δεν εχουν προβλημα ουτε τα ματια σου ουτε τα μπουτια σου, το μυαλο σου εχει που ειναι δυστυχισμενο και δε μπορει να αγαπησει αυτο που εισαι οπως εισαι, και να δει την αληθεια. Εσυ δεν εμπιστευεσαι το σωμα σου και εμπιστευεσαι τον μετρητη θερμιδων. Καλα δε βαριεσαι να καθεσαι να μετρας? Εχω περασει ανορεξιες και διαστημα που ημουν παχια, και σε αυτο που κατεληξα ειναι οτι τωρα τρωω οτι θελω οποτε θελω, μιλαμε για ποσοτητες οχι αστεια, και ειμαι τρισευτυχισμενη και δεν παιρνω γραμμαριο κ εχω κ κορμαρα! Αμα μου πει κανει να φαω γαλα light με τρεις φρυγανιες για πρωινο, βραστο ψαρι για μεσημεριανο και ενα μηλο για βραδινο θα πεθανω απο καταθλιψη, στη ζυγαρια δεν ανεβαινω ποτε, καταλαβαινω απο το παντελονι αν πηρα ενα κιλο η εχασα και αισθανομαι υπεεεεεεεεροχα!!!!!!!!!!!!! Μη βασανιζετε το μυαλο κ το σωμα σας!!!!!! Μη βασανιζεστε!!!

  11. #41
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    SlaughterHouse
    Posts
    4,135
    ναι ισως εσυ να τρως οτι θες και να μην παιρνεις γραμμαριο και να μην βασανιζεσαι! υπαρχουν κ αλλοι που το χουν αυτο! εμεις ομως???????
    I m a Good Person With Bad Attitude

  12. #42
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    home which home
    Posts
    2,326
    K εσεις μπορειτε να το εχετε!! Ειπα οτι ειχα υπαρξει παχουλη στο παρελθον, που σημαινει οτι επαιρνα γραμμαρια οταν ετρωγα, και ανορεξια μετα γιατι ειχα θεμα με το βαρος μου κ για αλλον εναν πιο προωσπικο λογο, αλλα τωρα τρωω περισσοτερο απο οτι ετρωγα οταν ημουν 10 κιλα παραπανω απο ο,τι ειμαι τωρα, και δεν παχαινω!! Αμα μαθεις να ακους τον οργανισμο σου, δεν αισθανεσαι τυψεις και ενοχες οταν τρως κατι και ακολουθεις πεντε απλα πραγματα για το στομαχι σου και για την υγεια σου, δηλαδη να μη φας ενα γουρουνοπουλο πριν πας για υπνο, και μια τουρτα την ημερα καθε μερα, μπορεις να διατηρεισαι στο ιδανικο σου βαρος!

  13. #43
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    SlaughterHouse
    Posts
    4,135
    εγω πχ 3 βραδυα την βδομ ισως φαω βαρια........αλλα τις αλλες μερες προσεχω πολυ εως υπερβολικα. αυτο με παχαινει?

    δεν κανω πια αυτο π εκανα πριν 1 χρονο. τοτε ετρωγα ΜΟΝΟ 1 μερα την βδομ μεχρι κ 4000 θερμιδες και τις υπολοιπες μερες μονο γιαουρτι και μαρουλια............ειχε αποτελεσμα να χασω πολλα κιλα αλλα τα ξαναπηρα αμεσως κ εφτασα στο φυσιολογικο μου. μετα εχασα χωρις προσπαθεια οπως ειπες, αλλα δεν θυμαμαι τι εκανα τοτε. παντα ειχα το αγχος του φαγητου.........δεν ξερω αν κανω σωστα τωρα.......ελπιζω ναι..........
    I m a Good Person With Bad Attitude

  14. #44
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    home which home
    Posts
    2,326
    οταν δεν εχεις το αγχος του φαγητου ειναι ευκολοτερο να χασεις κιλα κ να μεινεις σε αυτα. γιαυτο δε θυμασαι κ τι εκανες εκεινη την περιοδο, γιατι ησουν χαλαρη κ δε σε ενοιαζε!
    αυτο που πρεπει να κανει κανεις ειναι οχι διαιτες για να χασει κιλα, αλλα απλα πραγματα για να μην καταπονει τον οργανισμο του. Οπως να τρωει βαρια το βραδυ, πολυ μια φορα και μετα τπτ, ενω πειναει να μην τρωει γιατι και καλα κανει διαιτα και μετα να τρωει καταναγκαστικα χωρις να πειναει γιατι νιωθει τη στερηση και την πιεση κτλ. Αυτα χαλανε το στομαχι, χαλανε το μεταβολισμο, χαλανε τον υπνο, και γενικα σε χαλανε!

  15. #45
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    home which home
    Posts
    2,326
    και το πιο βασικο, να μην κανεις αρνητικες σκεψεις για το φαγητο οτι δλδ σε παχαινει σε αρρωσταινει κτλ, και να μην κανεις ανρητικες σκεψεις για σενα, οτι δεν εχεις αυτοελεγχο, οτι δεν εχεις καλο μεταβολισμο κτλ! Οταν τρως κατι, δεν πρεπει να σκεφτεσαι τπτ απο αυτα, γιατι αυτο θα σου κανει διαταραχη στο φαγητο, το αντιθετο πρεπει να το απολαμαβνεις και να το γουσταρεις που τρως, εχοντας παντα συνειδηση του να κρατας ενα μετρο απλα! το οποιο ειναι οχι 1000 θερμιδες την ημερα, αλλα απλα πραγματα, οχι 3 χαμπουργκερ την ημερα, οχι 3 παστες για πρωινο κτλ! Που μπορεις να φας τρεις παστες, απλα μαι φορα την εβδομαδα, οχι καθε μερα! Απλη λογικη!!!!!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Δεν εχω ζωη...δεν εχω τιποτα.
    By TheFlameWithin in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 30
    Last Post: 16-10-2010, 14:49
  2. Μπορω να ειμαι Χριστιανος , χωρις να πιστευω στον θεο?
    By πανος12345 in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 30
    Last Post: 01-11-2009, 21:28
  3. Ειμαι κατατρομαγμενος, και χωρις υπνο για μερες
    By AVGPE in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 15
    Last Post: 07-04-2009, 05:34
  4. τιποτα
    By mstrouf in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 50
    Last Post: 01-04-2009, 19:23
  5. ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης ειμαι σε μια φαση τραγικη
    By kapios in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
    Replies: 7
    Last Post: 25-11-2008, 11:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •