τσιγάρο και ουσίες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Banned
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Λαγουδόπολη
    Posts
    58

    τσιγάρο και ουσίες

    λοιπόν.. λένε πιο εύκολα πεθαίνει κανείς από το τσιγάρο παρά από το φαγητό. απο τότε που έμεινα μόνος , χωρίς σχέση και με φίλους χωρίς χρόνο για μένα το έριξα στο φαγητό, στο τσιγάρο και σε άλλα.
    καπνίζω 2-3 πακέτα την ημέρα (αναλόγως με το πόσο κοιμάμαι)
    πίνω 3-4 φραπέδες την ημέρα
    πίνω φυτικό σιρόπι για τον βήχα μια στο τόσο
    παίρνω ψυχοφάρμακο για την κατάθλιψη και τις περίεργες ιδέες συμπεριφορές
    κάποιες φορές παίρνω panadol η κάποιο άλλο φάρμακο με παρασεταμόλη όταν αισθάνομαι πως έχω πυρετό η πονάω (είναι κάπως συχνό φαινόμενο εδώ και μερικούς μήνες)
    κάποιες φορές παίρνω συμπλήρωμα διατροφής όπως βιταμίνες φυτικές
    κάποιες άλλες φορές έχει τύχει να πάρω ότι φάρμακο βρω για την κατάσταση που είμαι (όταν πχ κάνω εμετό να παίρνω φάρμακο για τον εμετό) και όλα αυτά χωρίς να έχω κάποιο γιατρό να με προτρέπει σε τέτοιες συμπεριφορές. ο γιατρός απλά μου λέει τι πρέπει να κάνω εγώ το παρακάνω ίσως.
    με το βασικό φάρμακο είμαι σχετικά καλά, όταν δεν το παίρνω και καπνίζω και κανός πίνω φραπέδες είμαι σε ένταση, αλκοόλ πίνω λίγο ελάχιστο θα έλεγα, αν πιώ δυο τρία ποτηράκια είμαι ίνσταντ χαλαρός αλλά δεν είναι λύση ούτε αυτό.
    οικονομικά με συντηρούν οι δικοί μου πλέον αφού είμαι έτοιμος να το κλείσω το μαγαζί, μια δυνατότητα να εργάζομαι υπάρχει αν και ελάχιστη στη παρούσα φάση, φίλους είναι σαν να μην έχω με τις περιέργειες που έχω κάνει και το πόσο έχω εκτεθεί με την επιπολαιότητα μου, σχέση εδώ και καιρό δεν έχω και αυτό πιστεύω ήταν το μεγάλο πλήγμα για μένα αφού όσο είχα σχέση και πήγαινε καλά ήμουν απαρατήρητος, είμαι αρκετά ευαίσθητος θα έλεγα έτσι μου λένε και ο γιατρός και η μάνα μου, κάποιες φορές κλαίω όταν αντιλαμβάνομαι κάτι όμορφο, άλλες φορές όταν είμαι σε λειτουργία με τσιγάρο καφέ μόνο είμαι σε ένταση και με περίεργη συμπεριφορά ίσως, το πρωί όταν ξυπνάω είμαι σχετικά καθαρός απο σκέψεις και αυτό εφόσον έχω κοιμηθεί 8ωρο κανονικά δηλαδή.
    τα καλά είναι ότι γυμνάζομαι σχετικά ελαφρά, βγαίνω για βόλτες, βγαίνω έξω με κόσμο κάποιες φορές αν και έχω κλειστεί λίγο στον εαυτό μου, υπάρχουν κάποιες δυνατότητες για λειτουργικότητα στην κοινωνία, υπάρχει προοπτική για καλύτερη εξέλιξη, η έτσι πιστεύω εσείς τι λέτε;
    αυτά για μένα. η ζωή μου δεν είναι και τόσο όμορφη πάντως η μοναξιά δεν είναι λύση. έχω πάρει και κιλά αυτό τον χρόνο.
    εσείς; θέλετε να πείτε πως είναι η ζωή σας. καλώς σας βρήκα.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Λαγουδόπολη
    Posts
    58
    θέλω να σας πω και πόσο συχνά κάνω σεξ. εντάξει κάνω που και που σεξ αν δεν έχω κοπέλα με πληρωμή και με προσοχή (το χω σιχαθεί και είναι χειρότερο από την αποχή) αλλά κρατάει λίγο και μετά οταν μένω μόνος με πιάνει μια ελαφρά κατάθλιψη μοναξιά ίσως αν είναι παρατεταμένη δεν είναι καλά. όταν εννοώ οτι κλαίω δεν εννοώ οτι κλαίω με λυγμούς σπαρακτικά αλλά δακρύζω συγκινούμαι όταν ακούω ένα όμορφο τραγούδι για παράδειγμα. το θεωρείτε κοριτσίστικο αυτό; το να κλαίει ένα αγόρι στην ηλικία μου η σημάδι αδυναμίας; εγώ αισθάνομαι ανακούφιση κάποιες φορές αλλά δεν είναι καλό δεν θέλω να τρώω πολύ για να μην χάσω τα αισθήματα μου. η φτώχια δεν θέλει καλοπέραση θέλει πανούκλα στη περίπτωση μου. τιραμόλας δεν είμαι αλλά μου άρεσε το τρέξιμο μέχρι και πρότινος έβγαινα έξω να τρέχω αυτές τις μέρες περίεργος δεν τρέχω. γιατί; υπάρχει θεραπεία για την μαζική παράνοια;
    Last edited by flu; 15-11-2011 at 22:15.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    184
    δεν εισαι παρανοικος ηρεμησε.μπερδεμενος και ευαισθητος εισαι.βρες ενα ρυθμο στη ζωη σου,ελλατωσε το τσιγαρο και τους καφεδες,κανε μια διατροφουλα να χασεις κανενα κιλο και βρες κανενα κοριτσακι να περναει η ωρα σου πιο ευχαριστα.το αντικαταθλιπτικο στο εδωσε γιατρος η το παιρνεις απο μονος σου?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    15
    Είσαι ευαίσθητος κι αυτό είναι χάρισμα στις μέρες μας που κυριαρχεί ο υλισμός, η καλοπέραση, το βόλεμα. Η κρίση μας έχει ταρακουνήσει γιατί ακριβώς μας ξεβολεύει.
    Γιατί δεν αξιοποιείς την ευαισθησία σου μέσα από κάποια τέχνη, γράψιμο ή ζωγραφική ή οτιδήποτε σε εκφράζει.
    Ψάξε τον εαυτό σου, έχεις χαρακτηριστικά μοναδικά στον κόσμο, όπως μοναδικό είναι το δακτυλικό σου αποτύπωμα. Κάνε στόχο σου να βρεις αυτά τα χαρακτηριστικά και να τα αξιοποιήσεις για να γίνεις δημιουργικός.
    Κάνε κάθε μέρα κι ένα μικρό βήμα μακριά από τις εμμονές σου (τσιγάρο, φάρμακα, κλπ).
    Όταν νιώσεις καλά οι φίλοι και οι σχέσεις θα έρθουν εύκολα.
    Καλή προσπάθεια.

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Λαγουδόπολη
    Posts
    58
    Ευαίσθητος αλλά έπαθα άλλο ένα σοκ σήμερα. Δεν μπορώ να το πιστέψω το κακό που μου έτυχε. Ήμουν πολύ καλός και πράος άνθρωπος, χαμηλών τόνων, δεν πείραζα κανέναν και πλέον είμαι σαν πληγωμένο θηρίο. Δεν έχω καμία απολύτως βοήθεια σε αυτό που περνάω και δεν έχω διαπιστώσει να περνάει κάποιος άλλος την ίδια άσχημη φάση και να είναι σε θέση και δικαίωμα να μιλάει έτσι "ελεύθερα". Αφού λες πως είμαι ευαίσθητος και λες καλά λόγια για μένα θα με γνώριζες από κοντά; Μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα στο ότι έχω και χιούμορ όταν είμαι καλά! Πάντως να τα φτιάξουμε χλωμό το κόβω. Μην απαντήσεις καν. οκ.

Similar Threads

  1. ενημερωστε με για τις ψυχοδραστικες ουσιες
    By alexandros2985 in forum Εξάρτηση από Ψυχοδραστικές Ουσίες - Ναρκωτικά
    Replies: 11
    Last Post: 18-05-2011, 16:42
  2. ουσιες εναντια στα αντιψυχωσικα
    By alexandros2985 in forum Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια
    Replies: 0
    Last Post: 18-03-2011, 22:45
  3. Ψυχεδελικές ουσίες
    By apathy in forum Εξάρτηση από Ψυχοδραστικές Ουσίες - Ναρκωτικά
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-2009, 16:14
  4. ψυχοτροπες ουσιες
    By Arsi in forum Εξάρτηση από Ψυχοδραστικές Ουσίες - Ναρκωτικά
    Replies: 6
    Last Post: 18-08-2008, 02:50
  5. Εθιστικές ουσίες
    By anasia in forum Εξάρτηση από Ψυχοδραστικές Ουσίες - Ναρκωτικά
    Replies: 0
    Last Post: 10-06-2006, 22:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •