Προβλημα με την σχεση μου.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    5

    Προβλημα με την σχεση μου.

    Καλησπερα,θα σας περιγραψω εν συντομια την συμπεριφορα της κοπελας μου καθως και την συμπεριφορας της υστερα απο ενα γεγονος που ενεπλακη και οικογενειακο μου προσωπο.


    Εμπλοκη αδερφης μου με πρωην της (χωρις να γνωριζει ουτε ο πρωην ουτε η αδερφη μου τι σχεση υπηρχε).

    Η σχεση της με τον πρωην οπως μου την παρουσιαζε ηταν σαν σχεση εξαρτησης.Εφτασε σε σημειο η κοπελια να βρισει την αδερφη μου οταν μαλιστα η αδερφη μου πλεον κρατουσε απλα μια επικοινωνια με τον πρωην της κοπελιας μου. (αποδεδειγμενα).

    Εγω δηλαδη ημουν το θυμα,παρολες τις αντιρησεις απο την πλευρα της κοπελιας μου οτι δεν εχει μεινει κανενα συναισθημα για τον πρωην,δικαιολογωντας την αντιδραση της ως "δεν μπορουσα να δεχτω αυτη την κατασταση επειδη ηταν ακομα θεωρητικα στην ζωη μου".Οντως εδωσε αγωνα για να τον "αφησει"...αλλα υπαρχει τιποτα λογικο σε ολη της αυτη την συμπεριφορα και μαλιστα που το ξεσπασμα εγινε και μετα απο εναν χρονο σχεδον?

    Απλα δεν παραδεχτηκε ποτε μαλλον μεσα της τα συναισθηματα που ειχε ακομα για τον πρωην σωστα?Γιατι φερθηκε στην αδερφη μου σαν αντιζηλος απεναντι στον πρωην.

    Στην εργασια της η κοπελια αναπτυσσει πολυ καλες σχεσεις,ισορροπημενες κλπ...αν και αμφιβαλλω οτι θα μπορουσε να κανει με εργοδοτη(ειναι αφεντικο στην δουλεια της,ηλικια κατω των 30).

    Απωλεια γονεα απο πολυ μικρη ηλικια.


    Επισης πανω σε κρισεις θυμου,την πιανει απιστευτο παραληρημα συνδεοντας γεγονοτα και δημιουργωντας ουσιαστικα εναν "αλλο" κοσμο...στον οποιο ειναι η πληγωμενη,αυτη που θελανε να της κανουν κακο(η αδερφη μου κλπ) κλπ κλπ....

    Και γενικα πολλα αλλα....απιστευτες σκηνες ζηλοτυπιας χωρις το παραμικρο ερεθισμα απο μερους μου...απιστευτη κτητικοτητα σαν ναμαι κτημα της κλπ κλπ.Σε διαφωνια μαζι της σχεδον παντα νιωθεις οτι πεφτεις σε τοιχο (και εχω φτασει σε σημειο πολλες φορες να λεω "ναι εχεις δικιο...")....+πολλα αλλα με αποκορυφωμα απαιτησεις οπως "μην παραστεις σε γεννεθλια της αδερφης σου για να νιωσω λιγο το αισθημα της δικαιωσης".Αν αυτο δεν ειναι παρανοικο που ζηταει απο μενα δικαιωση για συναισθημα που αφορα τον πρωην της τι ειναι ακριβως??

    Εμμονη??Απωθημενο??Και μαλιστα μετα απο ενα χρονο?

    Ειναι δυνατον ολη αυτη η παραλογη (το λιγοτερο παραλογη ετσι οπως το ζω εγω) συμπεριφορα να αφορα ενα μεμονωμενο γεγονος (ετσι οπως το παρουσιαζει δηλαδη) και οχι ολοκληρη την δομη του χαρακτηρα της?

    Θεωρει ολους τους ανθρωπους που ναι κοντινοι σε μενα απειλες..

    Νομιζει οτι ειναι το κεντρο του κοσμου και οτι ολοι ασχολουνται με αυτη...αδιαφορωντας για τα συναισθηματα που προκαλει στους αλλους...

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    In this old house where every door is open
    Posts
    2,572
    Δεν τα ξαναγρφεις συγκροτημενα και με μια καποια σειρα γιατι τωρα ειναι εντελως ακατανοητα??

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    5
    Ναι θα το κανω...απλα τα πηρα copy paste απο καπου που τα χα γραψει σκορπια χωρις να ελεγξω.Συγνωμη.

    Θα τα ξαναδιατυπωσω λεπτομερως εντος λιγων ωρων.Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον :-)

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    5
    Λοιπον πριν ενα χρονο ξεκινησα μια σχεση με αυτη την κοπελα.Οταν γνωριστηκαμε αυτη ηταν ηδη σε σχεση με εναν ανθρωπο που οπως μου τα περιεγραφε την "βασανιζε" ψυχολογικα,την ειχε κανει να τον αναζηταει συνεχεια,να σερνεται στην ουσια και να την κανει οτι θελει.Οταν γνωρισε εμενα ηταν ηδη στην φαση που ηθελε να ξεφυγει απο αυτον αν και μου παραδεχοταν οτι ηταν πολυ δυσκολο γιαυτη αφου αυτος μπορουσε να την χειραγωγησει πολυ ευκολα.

    Για να μην τα ψειριζω...φτασαμε σε ενα σημειο να τα βλεπουμε πιο σοβαρα και της ειπα ως εδω βαλε μια τελεια αν θες να το παμε σοβαρα και τελος.Και ετσι εγινε...τουλαχιστον ετσι φαινοταν.

    Μεχρι που εντελως τυχαια(αποδεδειγμενο,κανει ς δεν ηξερε τιποτα) ο πρωην πλεον συναπτει σχεση με την αδερφη μου και η κοπελα μου το μαθαινει και απο κει αρχισαν ολα.Τουλαχιστον τα εντελως παραλογα γιατι καποιες συμπεριφορες υπηρχαν..

    Ξεκινησε και συμπεριφεροταν σαν να τα ειχε ακομα με τον πρωην ενω εκανε σαν τρελη οταν της το λεγα,μου το δικαιολογουσε ως "δεν μπορω να τον δεχτω σε τοσο κοντινο περιβαλλον ακομα",παρολο που η αδερφη μου ηταν σε αλλη πολη και η μονη σχεση που ειχε με αυτον ενα μηνα μετα ηταν απλως στα πλαισια "φιλιας" και συζητησης(κιαυτο αποδεδειγμενο).

    Η δικια μου εκανε σαν τρελη,εβλεπε προκλησεις παντου ενω δεν υπηρχε τιποτα και ενα χρονο μετα εφτασε σε σημειο να βρισει χυδαια την αδερφη μου γιαυτο που της εκανε.Ελεος ετσι δεν ειναι?

    Και υστερα αρχισε η προσπαθεια απτην μερια της κοπελας μου να με απομονωσει απτο οικογενειακο μου περιβαλλον.Μην πηγαινεις σπιτι,νασαι μαζι μου συνεχεια,μην της μιλας,κρατα μια σταση να νιωσω και γω δικαιωση κλπ κλπ.

    Και οταν με εφερε στο αμην απλα την αφησα για μια βδομαδα,εξαφανιστηκα και παρολα αυτα φορτωνε το ολο προβλημα σε ολους τους αλλους και τις ευθυνες ενω ολο αυτο τοχε προκαλεσει η ιδια.

    Και θεωρουσε οτι η ολη της συμπεριφορα ηταν απολυτως σωστη,αλλα θεωρουσε και λογικο να απαιτει απο μενα να μην πηγαινω σε γενεθλια και αλλα τετοια.Χωρις φυσικα να υποκυπτω..αλλα να γινομαι και εγω θυμα ενος απιστευτου ψυχολογικου πολεμου και ενος ασταματητου βρισιματος και παραληρηματος μεσω τηλεφωνων κλπ.


    Καταλαβαινω την γυναικεια φυση και οτι αποδεδειγμενα βασει συμπεριφορας της δεν ειχε ξεπερασει τον πρωην,αλλα το να φτασει σε σημειο να βριζει εμενα,να θεωρει οτι αδερφη μου της κατεστρεψε την ζωη,να απαιτει απο μενα να μην πηγαινω σπιτι για να νιωσει η ιδια δικαιωση δεν ειναι κατι πολυ παραλογο?

    Στοιχεια της συμπεριφορας της γενικα και ασχετα απτο γεγονος ειναι.Επιθετικοτητα με τους γυρω της.Δεν μπορεις να τελειωσεις ποτε μια συζητηση με διαφωνια μαζι της και σε φτανει σε σημειο να της λες σε ολα ναι για να ληξει.Πολλες φορες παραληρει.Τα επιχειρηματα που σου θετει ειναι ολα γυρω απτον εαυτο της αδιαφορωντας πληρως την θεση του αλλου.Ολα πιστευει οτι στρεφονται γυρω απαυτη.Πολλες σκηνες ζηλοτυπιας απτο τιποτα.Απιστευτη κτητικοτητα σε βαθμο "εσυ μου ανηκεις".Λογικα χαμηλη αυτοεκτιμηση γιατι εχω διακρινει μεγαλη αναγκη αυτοπροβολης και διαφορα αλλα..

  5. #5
    Φιλαρα μου,περσασα ακριβως τα ιδια..ιδες συμπεριφορες ακριβως....Μακρια....αρρωστημ ενοι ανθρωποι..ενα χρονο σχεση..

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,605
    Ε όπως και να το κάνουμε, μια υστερία την έχει η δικιά σου. Άσχετα από το ότι σίγουρα δεν τον ξεπέρασε και βιάστηκε να κάνει σχέση μαζί σου, μήπως και το καταφέρει.
    Το θέμα είναι, αν εσύ θέλεις μια υστερικιά δίπλα σου, που συν τοις άλλοις έχει ακόμη το μυαλό της στον πρώην.

    Αλλά κι αυτή η αδερφή σου πού τον ξετρύπωσε τον πρώην της? Ούτε σενάριο του Παπακαλιάτη να ήταν!

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    5
    Εγω σιγουρα δεν θελω μια υστερικια.

    Το αστειο ειναι η αντιφαση οτι με θελει με αγαπαει με θελει για αντρα της και αλλα τετοια.Και εφτασε να προκαλεσει ενα τετοιο γεγονος.

    Παρανοια...

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    In this old house where every door is open
    Posts
    2,572
    Λοιπον, ειπες οτι η κοπελα σου σου μιλησε για μια προβληματικη σχεση, και μαλιστα με πολυ βαριες λεξεις, που δεν τις λενε τυχαια και για πλακα για να περιγραψουν μια κακη απλως σχεση. "την "βασανιζε" ψυχολογικα, την ειχε κανει να τον αναζηταει συνεχεια, να σερνεται στην ουσια και να την κανει οτι θελει." "ηθελε να ξεφυγει απο αυτον" "παραδεχοταν οτι ηταν πολυ δυσκολο γιαυτη αφου αυτος μπορουσε να την χειραγωγησει πολυ ευκολα". Απο αυτα τα λογια και μονο (και φανταζομαι δεν ειναι μονο αυτα, καθως επισης δεν ειναι μονο τα λογια, αλλα θα εχεις δει και το πως ενιωθε η κοπελα και πως ητανε αφου την γνωρισες οταν παλευε να φυγει απο αυτη τη σχεση), θα επρεπε να ειχες κατανοησει καποια πραγματα, αλλα νομιζω τελικα οτι ισως να μην εχεις καταλαβει καθολου το μεγεθος της εξαρτητικης αρρωστημενης σχεσης και του πονου που βιωσε η κοπελα.

    Εγω ξερω οτι μπορει να συμβαινει λοιπον το εξης: αν εχεις πληγωθει πααααρα πολυ απο καποιον σε μια αρρωστημενη σχεση εξαρτησης, και καταφερεις καποτε να ξεφυγεις με πολυ κοπο, δε θες μετα να ακους για αυτον ουτε να τον βλεπεις ουτε ζωγραφιστο, βγαζεις καντηλες, σπυρια, εξανθηματα, αφρους και αναβουν λαμπακια, οχι επειδη ακομα δεν τον ξεπερασες και τον θες πισω (μα με την καμια ομως!! ελεος!!), αλλα επειδη ακομα πονανε αναθεματισμενα οι πληγες, και επειδη σου θυμιζει οτι για καποιους λογους που σπας το κεφαλι σου να καταλαβεις, μπηκες και εμεινες σε μια τετοια σχεση και προκαλεσες ολον αυτο τον πονο στον εαυτο σου.
    Αν ειναι ετσι λοιπον τα πραγματα, τοτε ναι η αντιδραση της ειναι ακραια, αλλα το να μην τον θελει πουθενα τριγυρω της τον βασανιστη της ειναι απολυτα φυσιολογικο, της θυμιζει οτι υπηρξε θυμα, τον φοβαται ισως ακομα, και την πονα αυτο. Βεβαια σε αυτη την περιπτωση πιστευω οτι μαλλον σε αυτον θα εριχνε την ευθυνη οτι θελει να την εχει απο κοντα και συναψε σχεσεις με την αδερφη του νεου της φιλου, αλλα ισως απλα περιμενε λιγη κατανοηση, και εισπραττει αυτο το "ευτυχες νεο ζευγος" ως ακυρωση των δικων της βιωματων και τραυματων, που της τριβει τωρα επιδεικτικα στα μουτρα η αδερφη σου, και ακομα χειροτερα, και εσυ μαζι.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    5
    Επιδεικτικα δεν τριβει κανεις στα μουτρα κανενος τιποτα.Η αδερφη μου να φανταστεις ζει σε αλλη πολη απο τον πρωην της δικιας μου και δεν εχει καμια σχεση μαζι του παρα μονο επικοινωνιας μεσω internet σε καθαρα φιλικο επιπεδο:).Μονιμα κιολας και σου λεω στα ισα οτι δεν υπηρχε ποτε καμια προκληση απο κανεναν.

    Κατανοηση ναι,...αλλα πρεπει να υπαρχει αμοιβαια σωστα?Δηλαδη για εξηγησε μου...τι ακριβως θα κερδισει αν δεν παω σε γενεθλια,αν δεν πηγαινω σπιτι μου και αλλα τετοια?

    Ψαχνει να βρει μεσα απο μενα δικαιωση?Δηλαδη να την δικαιωσω εγω επιβαλλοντας στην αδερφη μου τι να κανει η αποκοπτοντας τις δικες μου σχεσεις επειδη η κοπελα μου εχει ακομα απωθημενα κανοντας στην ακρη τα δικα μου ψυχολογικα ορια και τις ισορροπιες?


    Και ολα αυτα οταν λεει οτι θελει να κανει οικογενεια μαζι μου και αλλα πολλα?

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,605
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Λοιπον, ειπες οτι η κοπελα σου σου μιλησε για μια προβληματικη σχεση, και μαλιστα με πολυ βαριες λεξεις, που δεν τις λενε τυχαια και για πλακα για να περιγραψουν μια κακη απλως σχεση. "την "βασανιζε" ψυχολογικα, την ειχε κανει να τον αναζηταει συνεχεια, να σερνεται στην ουσια και να την κανει οτι θελει." "ηθελε να ξεφυγει απο αυτον" "παραδεχοταν οτι ηταν πολυ δυσκολο γιαυτη αφου αυτος μπορουσε να την χειραγωγησει πολυ ευκολα". Απο αυτα τα λογια και μονο (και φανταζομαι δεν ειναι μονο αυτα, καθως επισης δεν ειναι μονο τα λογια, αλλα θα εχεις δει και το πως ενιωθε η κοπελα και πως ητανε αφου την γνωρισες οταν παλευε να φυγει απο αυτη τη σχεση), θα επρεπε να ειχες κατανοησει καποια πραγματα, αλλα νομιζω τελικα οτι ισως να μην εχεις καταλαβει καθολου το μεγεθος της εξαρτητικης αρρωστημενης σχεσης και του πονου που βιωσε η κοπελα.

    Εγω ξερω οτι μπορει να συμβαινει λοιπον το εξης: αν εχεις πληγωθει πααααρα πολυ απο καποιον σε μια αρρωστημενη σχεση εξαρτησης, και καταφερεις καποτε να ξεφυγεις με πολυ κοπο, δε θες μετα να ακους για αυτον ουτε να τον βλεπεις ουτε ζωγραφιστο, βγαζεις καντηλες, σπυρια, εξανθηματα, αφρους και αναβουν λαμπακια, οχι επειδη ακομα δεν τον ξεπερασες και τον θες πισω (μα με την καμια ομως!! ελεος!!), αλλα επειδη ακομα πονανε αναθεματισμενα οι πληγες, και επειδη σου θυμιζει οτι για καποιους λογους που σπας το κεφαλι σου να καταλαβεις, μπηκες και εμεινες σε μια τετοια σχεση και προκαλεσες ολον αυτο τον πονο στον εαυτο σου.
    Αν ειναι ετσι λοιπον τα πραγματα, τοτε ναι η αντιδραση της ειναι ακραια, αλλα το να μην τον θελει πουθενα τριγυρω της τον βασανιστη της ειναι απολυτα φυσιολογικο, της θυμιζει οτι υπηρξε θυμα, τον φοβαται ισως ακομα, και την πονα αυτο. Βεβαια σε αυτη την περιπτωση πιστευω οτι μαλλον σε αυτον θα εριχνε την ευθυνη οτι θελει να την εχει απο κοντα και συναψε σχεσεις με την αδερφη του νεου της φιλου, αλλα ισως απλα περιμενε λιγη κατανοηση, και εισπραττει αυτο το "ευτυχες νεο ζευγος" ως ακυρωση των δικων της βιωματων και τραυματων, που της τριβει τωρα επιδεικτικα στα μουτρα η αδερφη σου, και ακομα χειροτερα, και εσυ μαζι.
    Πολύ εύστοχο! Και μήπως δεν είναι τυχαίο ότι ο τύπος ξετρύπωσε την αδερφή του νυν?

  11. #11
    ..φίλε μου σόρι που θα στο πω αλλά η κοπέλα σου δεν ξεπέρασε ποτέ τον πρώην.
    Αν είχε κάνει την αυτοκριτική της θα τα ειχε βάλει με τον εαυτό της για ότι υπέστη από αυτόν τον άνθρωπο, θα τον είχε διαγράψει μέσα της και το πολύ-πολύ να έκανε μια κουβέντα με την αδελφή σου για να της ανοίξει τα μάτια.
    Η όλη συμπεριφοράτης δηλώνει άτομο με τεράστια κενά και άπειρα απωθημένα.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι εσύ γιατί μένεις σε μια τέτοια σχέση.

    Να συμπληρώσω πως αν ο σύντροφος μου, μου ζητούσε για τον οποιοδήποτε λόγο να κόψω με τον αδελφό μου, δε θα ήταν πλέον σύντροφος.

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    In this old house where every door is open
    Posts
    2,572
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πολύ εύστοχο! Και μήπως δεν είναι τυχαίο ότι ο τύπος ξετρύπωσε την αδερφή του νυν?
    εδω κολλαει ο παπακαλιατης!! ελα ντε, τετοια συμπτωσις!!

    Quote Originally Posted by Dexterous30 View Post
    Επιδεικτικα δεν τριβει κανεις στα μουτρα κανενος τιποτα.Η αδερφη μου να φανταστεις ζει σε αλλη πολη απο τον πρωην της δικιας μου και δεν εχει καμια σχεση μαζι του παρα μονο επικοινωνιας μεσω internet σε καθαρα φιλικο επιπεδο:).Μονιμα κιολας και σου λεω στα ισα οτι δεν υπηρχε ποτε καμια προκληση απο κανεναν.

    Κοιτα και μονο οτι ενας πρωην που σου ειχε βγαλει την ψυχη κανει "ευτυχισμενη" σχεση ειτε φιλικη ειτε ερωτικη μεσα στο περιβαλλον του νυν σου ειναι προκληση απο μονο του. Μπορεις να το καταλαβεις?

    Κατανοηση ναι,...αλλα πρεπει να υπαρχει αμοιβαια σωστα?Δηλαδη για εξηγησε μου...τι ακριβως θα κερδισει αν δεν παω σε γενεθλια,αν δεν πηγαινω σπιτι μου και αλλα τετοια?

    Η κοπελα δεν εχει ξεπερασει αυτα που εχει περασει, αφου δεν μεσολαβησε και καποιο διαστημα αλλα απο αυτον πηγε σε εσενα κατευθειαν. Ειναι ακραια λοιπον ναι, αν δεν σαρεσει και δε μπορεις να την καταλαβεις, απλα αστην στην ησυχια της.

    Ψαχνει να βρει μεσα απο μενα δικαιωση?Δηλαδη να την δικαιωσω εγω επιβαλλοντας στην αδερφη μου τι να κανει η αποκοπτοντας τις δικες μου σχεσεις επειδη η κοπελα μου εχει ακομα απωθημενα κανοντας στην ακρη τα δικα μου ψυχολογικα ορια και τις ισορροπιες?


    Και ολα αυτα οταν λεει οτι θελει να κανει οικογενεια μαζι μου και αλλα πολλα?

    Εσυ ξερεις καλυτερα τι εννοει απο αυτα που λεει και ποσο, εμπλεξες μαζι της αμεσως μετα απο μια ασχημη σχεση απο την οποια δεν εχει συνελθει ακομα. Μεγαλο παιδι εισαι, μυαλο εχεις.
    Εσενα δε σου φαινεται περιεργο πως βρεθηκανε η αδερφη σου με τον πρωην και τοσο σχετικα συντομα? Μηπως καποιο απο τους δυο θελει κατι παραπανω? Επισης αυτος ο πρωην εχει μεταλλαχτει τωρα σε αρνακι και βελαζει? Δε σου φαινεται ουτε αυτο περιεργο? Ολα αυτα εσενα σου κανουν φυσιολογικα? Εγω αν αγαπουσα την αδερφη μου θα εξεταζα πολυ την κατασταση και θα προσπαθουσα να την αποτρεψω, οχι να δινω και τα συχαρικια σα χαιβανι. Ενας χειριστικος ανθρωπος που δημιουργει τετοιες σχεσεις εξαρτησεις δεν αλλαζει ετσι, βεβαια γινονται και θαυματα.
    Last edited by λιλιουμ; 11-07-2012 at 23:53.

  13. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    24
    πως αντεχεις δε μπορω να καταλαβω... ολα αυτα... ξεκινησε το παραληρημα μετα που εμαθε οτι η αδελφη σου ειναι φιλη του πρωην της?
    οπως και ναχει... φαινεται οτι ακομα νιωθει πραγματα γιαυτον τον ανθρωπο.. οχι οτι τον αγαπαει.. αλλα δεν τον ξεπερασε σιγουρα..
    αλλα εσεις τι φταιτε?
    η αδελφη σου εχει αλλο χαρακτηρα και μπορει να συμβαδιζει με του πρωην της κοπελας σου και να περνανε καλα.
    στην κοπελα σου αυτο δε θα επρεπε να την νοιαζει.. ουτε μα επεμβαινει! αν ειναι δυνατον.. να σου ζητα να μην επισκεπτεσαι την αδελφη σου και εσυ να της κανεις τα χατηρια? νομιζω την εχεις κακομαθει..
    πιστευω καλο θα ειναι αν ολα οσα νιωθεις να της τα λες, μην συμφωνεις μαζι της σε οσα πραγματικα δεν συμφωνεις (και ΜΗ συμφωνεις για να ηρεμισει και να σε αφησει ησυχο)
    γιατι την κακομαθαινεις και θα στα ξανακανει!
    να εισαι ο εαυτος σου, και αν την αγαπας πες της τα χυμα.. και αμα θελει ας μεινει αν οχι αστην να φυγει και εσυ θα βρεις μια αλλη που να σε κανει ευτυχισμενο..
    κι εγω κανω υποχωρησεις, αλλα σε νορμαλ πραγματα.. οχι να μου απαγορευουν να δω την αδελφη μου!! ελεος πια...
    υπαρχουν αληθεια τετοιοι χαρακτηρες?

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,406
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ε όπως και να το κάνουμε, μια υστερία την έχει η δικιά σου. Άσχετα από το ότι σίγουρα δεν τον ξεπέρασε και βιάστηκε να κάνει σχέση μαζί σου, μήπως και το καταφέρει.
    Το θέμα είναι, αν εσύ θέλεις μια υστερικιά δίπλα σου, που συν τοις άλλοις έχει ακόμη το μυαλό της στον πρώην.

    Αλλά κι αυτή η αδερφή σου πού τον ξετρύπωσε τον πρώην της? Ούτε σενάριο του Παπακαλιάτη να ήταν!
    ΝΑΙ ,αμαν κ αυτη η αδελφη σου βρε παιδι μου ,μπορει κ εγω να παθαινα υστερια σαν την κοπελα σου ,αλλα εγω δεν υπολογιζομαι -ειμαι διαταραγμενη-
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2,987
    Γιατι δεν χωριζεις να γλυτωσεις απο τις υστεριες , να βρει και η κοπελα τον εαυτο της χωρις να φορτωνει τα προβληματα της σε αλλους (σε εσενα δηλ)?

    Eν τω μεταξυ το πονηρο μυαλο μου μου λεει οτι η αδελφη σου καθολου τυχαια δεν ξετρυπωσε τον πρωην της.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Θα ηθελα κι εγω να μοιραστω ενα προβλημα που αφορα τη σχεση μου
    By Lens in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 25
    Last Post: 11-05-2012, 17:35
  2. εχω μεγαλο προβλημα με την σχεση μου!!
    By mpempoula in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 6
    Last Post: 25-01-2012, 11:37
  3. προβλημα στη σχεση...βοηθεια..
    By braveheart! in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 22
    Last Post: 05-11-2011, 02:08
  4. Πρόβλημα σε σχέση ή προβληματική σχέση;;;
    By gay_m_boy in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 15
    Last Post: 12-06-2011, 19:49
  5. Πρόβλημα για σχέση
    By Lefteriscompany in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 1
    Last Post: 20-09-2008, 13:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •