το LSD 320,12424 φορες πιο βλαβερο απτο σπληναντερο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    359

    το LSD 320,12424 φορες πιο βλαβερο απτο σπληναντερο

    Στο πανεπιστήμιο Munchausen , οι ερευνητές έχουν καταλήξει στο ότι οι ψυχωσικοί είναι ανίκανοι για εργασία και κοινώς νοητικά ανάπηροι για αυτό παίρνουν και την ΛΕΓΟΜΕΝΗ αναπηρικη συνταξη. Όσοι δουλεύουν παίρνουν συνέχεια αναρρωτικες και καταστρεφουν το ελληνικο κρατος και το παιζουν εξυπνοι, ξερολες και πηγαινουν την ανθρωποτητα πισω(eugenics ftw). για αυτο πρεπει να νομιμοποιηθει η γαμημενη ευθανασια. Αλλωστε, οι περισσοτεροι στα ελληνικα πανεπηστιμια(complex) παιρνανε με μεσω και κανουν μεταπτυχιακα στην Βουλγαρια κλπ για αυτο ειμαστε ολιγον για τον πεο χωρα. Μακαρι να υπηρχε ευθανασια και αποτεφρωση για να μη ρυπαινουμε τον υδροφορο οριζοντα συνανθρωποι.

    Αν το πάρουμε απτην αρχη της δημιουργιας του κοσμου, απο τοτε που ο Θεος δημιουργησε τον αδαμ και την ευα και το αυγο την κοτα οι ψυχωσικοι ηταν οι δακτυλοδεικτουμενη και οι εξυπνοι για την τοτε εποχη Σπαρτιατες τους προβληματικους τους πετουσαν στον Καιαδα... χωρις να ξερω πολλα γραμματα ηταν αρκετα καλοι ( εγω ειμαι κάλος) πολεμιστες..εχασα την ροη του λογου επειδη ειμαι ψυχωσικος.

    Οι προνομιουχοι ιατροι και επιστημονες που εχουν αρκετο IQ ωστε να αποφευγουν τους αγρικους και να τους εξοντωνουν αργα αργα με την νοημοσυνη τους, αλλωστε ζουμε στην εποχη του εγκεφαλου,δεν χρειαζεται να ασκει κανεις σωματικη βια δινουν τα ψυχοφαρμακακια για να βγαλουν κερδος και δεν νομιμοποιουν την ευθανασια.Μα καλα ρε λαλακες( ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΞΕΡΟΛΑΣ) γιατι δεν νομιμοποιητε(αγραμματος) την ευθανασια να εξαλειφθει η τρελα μια ωρα αρχιτερα? Στην τελικη μπορει η τρελα να ειναι ενας υιος και να ναι και μεταδοτικη εχει γινει πανδημια λενε...λολ

    Εμπειρικα μπορω να πω, με μηδενικη μορφωση, οτι ποτε δεν θα αλλαξει η φυση του ανθρωπου οσες διαδηλωσεις και να γινουν το αποτελεσμα θα ναι το ιδιο, και δεν φταινε οι "ισχυροι" , οι ισχυροι ειναι εξυπνοι και διπλωματες και οσα δεν φτανει οι αλεπου τα κανει κρεμασταρια να ουμ.-

    Ολοι ειμαστε ανθρωποι, συμφωναω αλλα ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος και η πραγματικοτητα , αν την εχω ζησει και ποτε, ποναει και και... . Το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε εμεις οι τρελοι ειναι να γραφουμε μαλακιες και οι αλλοι, οι φυσιολογικοι να γελανε, το μονο "οπλο" που εχουμε ειναι η διεστραμμενη,τρελη, ψυχάκικη(καινούργια λέξη, τρελός ειμαι το συνηθιζω) φαντασια μας.

    Στην τελικη ειμαι ζωο..γιατι δεν με βαζουν σε κανα τσίρκο, το τσίρκο σοπράνο που περιοδεύει αυτή την περίοδο?(απο αυτοεκτιμηση σκιζω ο τρελος)

    Παλια τους τρελους σαν εμενα τους ειχαν σαν θεαμα και τους επισκεπτοταν οι τουριστες για να γελανε...τωρα ειναι δακτυλοδεικτουμενη με την προοδο της τεχνολογιας και ειναι στο youtube για να γελανε οι "μορφωμενοι" σαν εμενα.

    http://aristotelous17.wordpress.com/...1%CE%B8%CE%B7/

    Οι τρελοι στα ιδρυματα φορανε φθηνιαρικα ρουχα προπολεμικης εποχης και για αυτο ειναι δακτυλοδεικτουμενη ισως και οι ιδιοι οι γιατροι να θελουν ναναι δακτυλοδεικτουμενοι για να τους αποφευγει ο κοσμος. καποιος γιατρος θα πει αυτος εχει οψιμη δυσκινησια ειναι τρελος( αφου παιρνει ψυχοφαρμακα), τρεμουν τα χερια του(ειναι τρελος αφου παιρνει ψυχοφαρμακα)Αυτον να μην τον κανετε παρεα, ειναι τρελος. Στην τελικη δεν μπορουμε ποτε να αντιδρασουμε γιατι ειμαστε οι δακτυλοδεικτουμενοι...ειτε απο την κοινωνια ειτε απτο φακελωμα ειτε απτις παρενεργειες τις οποιες τις γνωριζει και ενα 5χρονο και μας αποφευγει . Αυτες οι παρενεργειες ειναι γνωστες, πασιγνωστες απλα οι ιατροι δεν τις λενε στους ασθενεις γιατι δεν υπαρχει και νοημα...η ψυχωση ειναι μη ιασιμη, ηταν , δεν ξερω αμα θα βρεθει ποτε θεραπεια. Στα επομενα ετη, πιστευω σαν αμορφωτος, οτι θα εχουν ωριμασει αρκετα οι μελλουσες μητερες ωστε να κανουν προγεννητικο ελεγχο και να μην γεννανε σχιζοφρενακια μονο και μονο για να τα φερονται σαν ζωα. Μπορει να εχετε ακουσει και την φραση "αυτος πως ντυνεται ετσι απο ιδρυμα ξεφυγε? μα καλα δεν βλεπει τηλεοραση ειναι ντιπ?). Τα ρουχα μπορει να μην ειναι ανετα αλλα ειναι μεσα στη μοδα.
    Αποψη μου να μη βοηθατε κανεναν αστεγο και κανεναν ζητιανο γιατι ουτε αυτος θα σας βοηθησει και αυτο λεγεται αλτρουισμος.

    Οι ψυχολογοι υπαρχουν για να μας χαιδευουν τα αυτια, δεν ειναι φιλοι μας, οι ιατροι ειναι ιατροι(μερικοι απο αυτους), μακαρι να νομιμοποιηθει η ευθανασια η θανατικη ποινη. Η θανατικη ποινη θα πρεπε να υπαρχει γιατι ο σωφρονισμος ειναι ακομα μια δικαιολογια για να χτιζονται φυλακες και να πληρωνουμε φορους για τα ρεμαλια τους αγρικους που διαπραττουν εγκληματα. Οι αγρικοι ηταν απο μικροαστικες οικογενειες και θεωρουν οτι το αλκολ , το τσιγαρο ειναι must και αυτο φαινεται απτο εισοδημα τους(ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος), η βια ειναι και αυτη ακομα ενα must γιατι αν πειραξεις τη γκομενα του φιλου σου υπαρχει κωδικας τιμης ή κωδικας μαλακιας καλυτερα. Η καλυτερη λυση για μενα, οχι οτι σας νοιαζει, θα ταν να γινουμε σαν την αμερικη που θα γινουμε καποτε και ετσι πρεπει, αν δεν ειμαστε ηδη ετσι και ζουμε μεσα στην αγνοια. Σκοτωσες, θα σκοτωθεις για να παρει ηθικη ικανοποιηση το θυμα. μονο αυτη η λυση υπαρχει. η αμερικη ειναι προηγμενη χωρα οικονομικα ισχυρη οποτε ας την παρουμε σαν παραδειγμα.

    Τελοσπαντων, καλυτερα να μην τεκνοποιουν οι βλαμμενες μανες σαν τη δικια μου γιατι μονο τα παιδια την πληρωνουν μεχρι να γινουν λιπασμα και αυτο φαινεται... Διαωνιση της μαλακιας.
    Στα ελληνικα σχολειά θα πρεπε να υπαρχει sexual education για να φορανε καποτες και να μη βγαινουνε αλλα καθυστερημενα στη κοινωνια και πληροφορηση περι ναρκωτικων και αλκολ .
    Last edited by the_downward_spiral; 25-12-2012 at 17:03. Reason: Προοδευτικά Χειρότερος

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Αθήνα
    Posts
    332
    Τρελός νομίζω.. Είναι αυτός που κουβαλάει μια τρέλα κ δε τη καταλαβαίνει! Αυτός που συνηδειτοποιησει ότι υπάρχει κάποιο θέμα.. Είναι ο φυσιολογικός! Όταν σταμάτησα τη ψυχανάλυση με ρωτούσαν κάποιοι.. Εισαι καλά? Ναι έλεγα εγώ,δεν είμαι τρελή πια! Πολύ γέλιο με αυτούς που απλά βαζανε ταμπέλα τύπου: κάτι γίνεται, πάει σε ψυχολόγο... Διότι κάποιοι από αυτούς ήταν σε πιο άσχημη κατάσταση κ δε θέλανε να το δούνε από ντροπή! Μπροστά μου κάποιος έπαθε κρίση πανικού κ οι άλλοι τον ξεματιαζαν,όταν προσπάθησα να του εξηγήσω μετά από μέρες τι ήταν αυτό που έπαθε μου είπε να σταματήσω να μιλάω... Όταν εγώ σήκωσα το ποτήρι μου να τσουγκρισω κ είδανε όλοι ότι έτρεμαν τα χέρια μου από τα ψυχοσωματικα μου με κοίταζαν καλά καλά! Η προβληματική! Δε πειράζει όμως... Μακάρι όλοι να ψαχνανε τους εαυτούς τους όσο εμείς.. Ίσως να μην είχαμε καν ψυχοσωματικα τώρα κ ούτε ψυχολογικά! Να'μαστε καλά όλοι!

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    359
    συμφωνω ολοι κολλανε σε λεξεις οπως "ψυχωση" "κριση πανικου" και δεν κοιτανε την συμπεριφορα του ανθρωπου προς αυτους... τους φοβιζει,χωρις λογο, μια λεξη σαν "σχιζοφρενεια" η οποια εχει αλλαξει στην κινα η στην ιαπωνια. Συγγνωμη για την ανακριβεια αλλα βιαζομαι και δεν μπορω να ψαξω πως λεγεται η καινουργια λεξη για την σχιζοφρενεια που αλλαξε γιατι ΤΡΟΜΑΖΕΙ κοσμο λολ. νομιζω split-mind disorder κατι τετοιο. Δεν ειμαι κοινωνοιολογος αλλα οι λεξεις αλλαζουν συνεχως, οι ανθρωποι οχι. Οταν ανοιχτηκα στα ατομα που θεωρουσα ως κοντινα και τους ειπα την παθηση μου ολοι απομακρυνθηκαν. Ετσι, εγινα εσωστρεφης και δεν θελω να χω παρε δωσε με ανθρωπους εκτος απο εναν φιλο μου.

    Στις πρωτες δυο με τρεις συνεδριες με τον ιατρο μου οι γονεις μου μαθαιναν πως να μου συμπεριφερονται ( να αποφευγεται η οπτικη επαφη, να μιλατε σιγα καντε του τεστ μνημης), πως να συμπεριφερονται σε ενα ζωο λες και δεν ειμαι ανθρωπος λες και δεν ημουν και δεν ειμαι ο γιος τους. Υποσυνειδητα και εγω οταν τους κοιταζω νομιζω οτι δεν ειναι γονεις μου επειδη αλλαξε η συμπεριφορα τους προς εμενα αλλα τους βλεπω σαν δημιους.( δεν εχω οπτικες παραισθησεις. μεταφορα ηταν.)

    Τελοσπαντων, σου ευχομαι καλες γιορτες.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Αθήνα
    Posts
    332
    Και σε σένα εύχομαι καλές γιορτές κ ότι μα ότι καλύτερο! Δε ξέρω τι σχέση έχεις με τους δικούς σου ίσως να θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν κ δε ξέρουν πως... Εμένα πάντως οι δικοί μου δε θέλανε να τους μιλησει η ψυχολόγοσ μου πριν χρόνια,φοβήθηκαν τις ευθύνες.. Τώρα το μετάνιωσαν αλλά πλέον εχω μάθει εγώ να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους γύρω μου. Δε με νοιάζει πλέον τι θα πούνε γιατί είμαι πιο υγιής από αυτούς που δε ψάχνονται κ απλά κρίνουν. Εγώ βλέπω ότι εισαι ένα ώριμο άτομο κ συνηδειτοποιημενο! Οποιος αντέχει φίλε μου.. Αυτοί που δεν αντέχουν να είναι δίπλα μας απλά δεν τα έχουν καλά με τον εαυτό τους.. Δεν είναι κολλητικο,δεν είναι ίωση... Απλά θέλει κότσια να τα περνάς όλα αυτα κ δε τα έχουν όλοι,ίσως από αδιαφορία,από άγνοια... Πάντα θα υπάρχουν οι ταμπέλες.. Χαίρομαι όμως που δεν είμαι από αυτές που τις βάζουν! Αγάπη,υγεία κ ευτυχία εύχομαι να έχουμε!!!:-)

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    130
    Quote Originally Posted by VickyK View Post
    Τρελός νομίζω.. Είναι αυτός που κουβαλάει μια τρέλα κ δε τη καταλαβαίνει! Αυτός που συνηδειτοποιησει ότι υπάρχει κάποιο θέμα.. Είναι ο φυσιολογικός! Όταν σταμάτησα τη ψυχανάλυση με ρωτούσαν κάποιοι.. Εισαι καλά? Ναι έλεγα εγώ,δεν είμαι τρελή πια! Πολύ γέλιο με αυτούς που απλά βαζανε ταμπέλα τύπου: κάτι γίνεται, πάει σε ψυχολόγο... Διότι κάποιοι από αυτούς ήταν σε πιο άσχημη κατάσταση κ δε θέλανε να το δούνε από ντροπή! Μπροστά μου κάποιος έπαθε κρίση πανικού κ οι άλλοι τον ξεματιαζαν,όταν προσπάθησα να του εξηγήσω μετά από μέρες τι ήταν αυτό που έπαθε μου είπε να σταματήσω να μιλάω... Όταν εγώ σήκωσα το ποτήρι μου να τσουγκρισω κ είδανε όλοι ότι έτρεμαν τα χέρια μου από τα ψυχοσωματικα μου με κοίταζαν καλά καλά! Η προβληματική! Δε πειράζει όμως... Μακάρι όλοι να ψαχνανε τους εαυτούς τους όσο εμείς.. Ίσως να μην είχαμε καν ψυχοσωματικα τώρα κ ούτε ψυχολογικά! Να'μαστε καλά όλοι!

    καλά τι να πούμε και εμείς που πηγαίναμε σε ψυχίατρο,
    μου εδινε φάρμακα(xanax,αντικαταθλιπτι� �ά).και όλοι να
    με δείχνουν με το δάχτυλο, και να λένε: δες αυτός πήγε σε ψυχίατρο και παίρνει φάρμακα για τρελούς...............ΤΕΡΜΑ ΖΩΑ!!

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    2
    "Δεν είναι τίποτα καινούργιο, όταν έρχεται η τρέλα στον άνθρωπο. Είναι η συνηθισμένη του κατάσταση, χωρίς τον έλεγχο.. Ο τρελός είναι ο ίδιος, ο φρόνιμος, που παύει να κρύβεται.. ".Stop Criticism..Και οι μεν και οι δε..

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1,342
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΛΗΝΑΝΤΕΡΟ ΛΕΕΙ
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    χα
    Χ
    αΧ
    αΧ
    αχ
    Α
    χΑχ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    22,804
    χχχχχχχχχχχχχ χ χ χ χχχχ
    χ χ χ χ
    χ χ χ χ
    χ χ χ χ
    χ χ χ χ
    χ ΗΕ χ χ χ OWNARD χ
    χ
    χ
    XXXX PIRAL

    TROLER!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    1
    τρελοι στα ιδρυματα φορανε φθηνιαρικα ρουχα προπολεμικης εποχης και για αυτο ειναι δακτυλοδεικτουμενη ισως και οι ιδιοι οι

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    between heaven and hell
    Posts
    7,796
    που σαι ρε γιαννη... ολα τα ειχατε λυμενα ο γιαννης σας πειραξε που κ μια χαρα τα ελεγε κ χιουμορ ειχανε κ ευστροφια κ ανετα θα εκανε για μπλογκερ σε τυπου fridge ξερω γω πιο εναλλακτικο.. κ παλια του την ειχα πει κανα 2 φορες.. τελικα πρεπει να χασουμε κατι για να εκτιμησουμε την αξια του... γιαννη αν βλεπεις σορρυ ρε.. :( λογικα θα εχει ληξει το μπαν σε περιμενουμε με τα ανατρεπτικα κειμενα σου!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Similar Threads

  1. Το χασίς 20 φορές πιο βλαβερό από το τσιγάρο
    By path in forum Εξάρτηση από Ψυχοδραστικές Ουσίες - Ναρκωτικά
    Replies: 86
    Last Post: 07-03-2014, 19:15
  2. απεξάρτηση απτο τσιγαρο...
    By Nick15 in forum Άλλες Εξαρτήσεις
    Replies: 26
    Last Post: 06-07-2011, 19:14
  3. Replies: 2
    Last Post: 14-03-2011, 11:04
  4. Replies: 6
    Last Post: 23-11-2010, 11:12
  5. εχει παρει κανεις πολυ βαρος απτο zyprexa?
    By ιμαμ in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 5
    Last Post: 29-11-2008, 17:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •