Σας αρεσει εκει που μενετε?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35
  1. #1

    Σας αρεσει εκει που μενετε?

    Ζω σε μια επαρχιακη πολη κοντα στην Αθηνα που υπαγεται στην πελοποννησο και δεν μου αρεσει καθολου επισης οι ανθρωποι εδω (οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι) ειναι κουτοπονηροι και αγενεστατη.Εσας σας αρεσει το μερος που ζειτε? σε πιο μερος θα θελατε να ζουσατε? (μπορειτε να πειτε και Ελλαδα και εξωτερικο) Εγω απο Ελλαδα θα ηθελα στην Παρνηθα (λογω του οτι χιονιζει και εχει φυση) η σε καποιο αλλο παρομοιο μερος.Απο εξωτερικο μ'αρεσουν πολλα μεροι αλλα θα επρεπε να περιοστω μονο σε αγγλοσαξωνικες χωρες γιατι μιλαω πολυ καλα Αγγλικα αλλα δυστηχως καμια αλλη ξενη γλωσσα.Για πειτε και εσεις!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    την ψαχνω?
    Posts
    878
    δεν μενω καπου σταθερα.αλλα θα ηθελα πολυ να φυγω απο ελλαδα να παω νεα υορκη ή τοκυο ή οπουδιποτε με ατελειωτο κοσμο.αν και μου αρεσει παρα πολυ η ελλαδα δεν μου αρεσουν οι ελληνες,γενικα αγαπαω τα βαλκανια.
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    818
    Και εγώ παρότι αγαπώ πολύ την Ελλάδα σαν τόπο δεν μου αρέσουν οι έλληνες όπως καταντήσανε.
    Επίσης από την Ελλάδα αγαπημένος τόπος είναι τα Χανιά αλλά οι άνθρωποι εκεί είναι όπως τα λέει και ο/η bullet...
    Χάλια άνθρωποι σε έναν υπέροχο τόπο που δεν μπορούν να εκτιμήσουν...

    Και εγώ θα ήθελα να ζήσω έξω αλλά σε κάποιο μέρος που θα ήξερα πως αν κάτι παει στραβά θα υπάρχουν κοινωνικές δομές.
    Και όταν λέω στραβά εννοώ κρίσης κατάθλιψης κτλ...

    Όσο είμαι σε κατάθλιψη βουτηγμένος δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να μετακομίζει ούτε καν στην Αθήνα (θεσσαλονίκη μένω).
    Όταν με πιάνουν τα χάπια γίνομαι πιο άνετος και σκέφτομαι σοβαρά το έξω σαν επιλογή εως μονόδρομο...

    Αυτό που με ενοχλεί ρεε γαμώτο είναι ότι αγαπώ πολύ την Ελλάδα σαν τόπο αλλά έχω ξενερώσει με τους έλληνες και την κατάντια αυτού του λαού ...

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    αθηνα
    Posts
    16,721
    Bullet , ασε την Παρνηθα , την βλεπω και λυπαμαι , ειναι ολη καμμενη , παει η Παρνηθα οπως την θυμασαι .

    Εγω την Ελλαδα , δεν την αλλαζω με τιποτα , αν και μενω σενα ωραιο προαστιο της ( της Αθηνας ) , θα προτιμουσα , και ειναι πολυ πιθανον , να μεινω μονιμα σε καποιο νησι , μαλλον Ροδο . η Παρο . ΟΧΙ ΜΥΚΟΝΟ , με τιποτα , οχι celebrities του κ@λου !!! μαρεσει να βλεπω θαλασσα .
    Εμενα στην Γενευη μικρος , για 10 χρονια , δεν λεει τιποτα μπροστα σενα Ελληνικο νησι . Πολυ πεθαμενατζιδηκη πολη ( πολυ ησυχια ) .

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    916
    Μένω κέντρο, αλλά θα ήθελα να μένω ψηλότερα και να έχω θέα το βουνό, τη θάλασσα και την Ακρόπολη. Με αυτά, ξεπερνώ και την ΙΨΔ! :P
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

  6. #6
    Τοσο χαλια η Παρνηθα ε? κριμα! την εβλεπα στην τηλεοραση χιονισμενη και μου αρεσε τοσο πολυ! παντως απο εξωτερικο θα μου αρεσε να εμενα Σκωτια,Ιρλανδια,Αγγλια,Καν� �δα,Αμερικη,Αυστραλια και Νεα ζηλανδια.Αλλα Σκωτια και Ιρλανδια ειναι απ'της πιο αγαπημενες μου.

  7. #7
    Δε μου αρέσει εδώ που μένω.Κάποτε μου άρεσε αλλά όχι πια.Απο ελλάδα θα ήθελα να μένω Αθήνα κάπου στην παραλιακή πχ Γλυφάδα.Απο εξωτερικό στην Αυστραλία

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    712
    Μου αρέσει πολύ η πόλη που μένω αυτή τη στιγμή (κάπου στη Βόρεια Ευρώπη) αν και ελπίζω να μην έρθει η στιγμή που θα λέω ότι δεν αντέχω άλλο λόγω καιρού (γύρισα από τις διακοπές στην Ελλάδα και έφτασα σε άλλη εποχή, το καλοκαίρι έχει ξεχάσει ότι υπάρχουμε εδώ). Αν δοκίμαζα να ζήσω σε άλλη πόλη, νομίζω αυτή θα ήθελα να είναι η Στοκχόλμη ή η Κοπεγχάγη. Γενικά μου αρέσουν τα μέρη που αισθάνεσαι ότι το κράτος σε σέβεται και έχεις μια καλή ποιότητα ζωής. Αυτά πάντα στα πλαίσια του να μπορώ να βρω μια δουλειά κάπως σχετική με το αντικείμενό μου γιατί αν απλά μιλάμε για ωραία μέρη ένα ελληνικό νησί είναι επίσης πολύ ωραία ιδέα. Αλλά και εκεί δεν ξέρω αν θα άντεχα όλο τον χρόνο με την έλλειψη δραστηριοτήτων, θεαμάτων και εναλλακτικών (μου αρέσει πάρα πολύ να δοκιμάζω νέα πράγματα όπως να παρακολουθώ παραστάσεις και να πηγαίνω σε διαφορετικά εστιατόρια). Νομίζω σε ένα ελληνικό νησί θα ένιωθα πολύ περιορισμένη από αυτή την άποψη.

    Bulletproof οι γλώσσες μαθαίνονται μη νιώθεις ότι περιορίζεσαι από αυτό. Για μένα η Αγγλία είναι μια από τις τελευταίες επιλογές μου, δεν ξέρω αν και έχει πολλές ευκαιρίες για εργασία και το Λονδίνο έχει πολλές επιλογές για τα πάντα, πιστεύω ότι αντέχεται πολύ δύσκολα - γνώμη μου προσωπική πάντα και χωρίς να έχω ζήσει εκεί. Εναλλακτικές πάντως ακόμη κι αν μιλάς μόνο αγγλικά υπάρχουν ώστε να πας σε άλλη χώρα πέραν της Αγγλίας. Μπορείς πάντα να βρεις μια δουλειά ότι να'ναι και να μάθεις σιγά σιγά τη γλώσσα μιας χώρας ενώ βρίσκεσαι εκεί ή να βρεις μια δουλειά στα αγγλικά (εξαρτάται τον τομέα σου).

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    Sin City
    Posts
    2,407
    Πιστεύω παντού ωραία είναι αν έχεις μια δουλειά,καλή παρέα κ πάνω από όλα την υγεία σου!!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

  10. #10
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Πιστεύω παντού ωραία είναι αν έχεις μια δουλειά,καλή παρέα κ πάνω από όλα την υγεία σου!!!
    Πανω απ'ολα υγεια! σωματικη και ψυχικη!

  11. #11
    Banned
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    still searching for the right place.....
    Posts
    994
    Εγώ πάλι με τις τάσεις φυγής που έχω, οπουδήποτε κ να έλεγα ότι μου αρέσει, σε λίγο πάλι να φύγω θα ήθελα, οπότε τί να σκέφτομαι.....? Οκ, κεντρική κ βόρεια Ιταλία μου αρέσουν πολύ, αλλά για πόσο δεν ξέρω. Βέβαια ας είχα την υγεία μου κ βολευόμουν κ Ιορδανία με 40 βαθμούς κ 90% υγρασία.

    Kozchr η Αυστραλία είναι ιδανική επιλογή. Συνδυάζει όλα τα καλά Αγγλίας κ ΗΠΑ, χωρίς τα αρνητικά τους. Αλλά έχει πολύ αυστηρή μεταναστευτική πολιτική (κ καλά κάνει).

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,026
    Εδώ που μένω άσχημα δεν είναι, αλλά θα προτιμούσα Βόρεια Ευρώπη. Στοκχόλμη- Όσλο- Κοπεγχάγη. Όμορφες πόλεις, με πράσινο, με ευγενικούς ανθρώπους που δε σου κλέβουν τη σειρά και κρατικές παροχές.

    Διακοπές--> Ελλάδα, νησιά.. ε και λίγο χαλλλλκιδική (γιατί σαν τη χαλκιδική δεν έχει!!!)

  13. #13
    Παντως η Ελλαδα μας μπορει να εχει οικονομικη κριση αλλα δεν θα σταματησει ποτε να ειναι ομορφη! εχουμε βουνα , θαλασσες ,ομορφα νησια! Δυστηχως η κριση εκανε τους Ελληνες σκληρους και νευρικους με τον συνανθρωπο τους και μας κακοφαινεται αλλα ειναι λογικο απο μια πλευρα, καποιοι συνανθρωποι μας δεν εχουν ουτε να φανε.

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,026
    Δυστυχώς bulletproof, αγένεια και αδικία έβλεπα πολλαπλάσια πριν την κρίση. Πήγαινες σε δημόσια υπηρεσία κι αν δεν είχες γνωστό/ λάδωνες δεν τελείωνες δουλειά... άσε την αγένεια, σου μιλούσαν λες και ζητούσες δανεικά. Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα.

    Να μην πω για κλέψιμο ουράς π.χ. στην εφορία, ανάθεμα την ώρα που δεν έστειλα το λογιστή και πήγα μόνη μου. Όλοι θα κάνουν μισό λεπτάκι μια ερώτηση, όλοι βιάζονται...έχουν big bussiness.

    'Ασε στο δρόμο, κορναρίσματα, φωνές, βρισίδια κλπ. Δε μ άρέσει. Δεν είμαι μεσογειακός τύπος. Είμαι κρυόκωλη, θέλω ευγένεια κι ας είναι και ψυχρή.

  15. #15
    Και εγω δεν ειμαι μεσογειακος τυπος παρολο που ειμαι 100% Ελληνιδα.

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 11-07-2014, 10:43
  2. Κι εκει που ελεγα οτι τα καταφερα...
    By ΜΑΡΙΤΑ7689 in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 12
    Last Post: 21-01-2012, 07:08
  3. Εκει που ημουν καλα να σου παλι..
    By stefanos_la_del_barrio in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
    Replies: 16
    Last Post: 05-05-2009, 19:05
  4. Εκει που τελειωνει η λογικη...
    By Agnosti_x509 in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 43
    Last Post: 22-08-2008, 09:52
  5. φοβος καποιος ειναι εκει
    By psychology in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 21
    Last Post: 30-05-2007, 02:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •