ερωτευτηκα την παιδικη μου φιλη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    9

    ερωτευτηκα την παιδικη μου φιλη

    καλησπέρα σε όλους έχω ένα πρόβλημα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.. είμαι ο Μανώλης 28 χρονών από κρητη...

    όταν ει μουν τρίτη δημοτικού στα μέσα της σχολικής χρονιάς ήρθε ένα κοριτσάκι στην τάξη μαζί με την μαμά της. η μαμά της γυμνάστρια και ήρθαν μαζί με την κόρη τις στο σχολείο που ει μουν και εγώ αν και μικρός μου άρεσε πολύ αυτό το κοριτσάκι μελαχρινοί σγουρομάλλα και ήθελα πολύ να κάνουμε παρέα στα διαλύματα...ώμος ένα πρόβλημα που είχα στο πόδι τότε αναγκάστηκα να φύγω στην μέση της χρονιάς και να πάω στην αθηνα να κάνω επέμβαση στο πόδι μου...από τότε δεν την ξανά είδα για πολλά χρόνια περίπου 12 με 13 χρόνια έχασα εντελώς τα ίχνη τις ώμος δεν την ξέχασα ποτέ. το Σεπτέμβριο του 2010 φτιάχνω ένα λογαριασμό στο facebook. ήθελα να την βρω και δεν ήξερα που να απευθυνθώ. την βρήκα και η χαρά μου ήταν απερίγραπτη την αναγνώρισα αμέσως στην φωτογραφία είναι μια κούκλα μετά από 13 χρόνια που είχα να την δω. έμεινα έκπληκτος..μιλήσαμε ανταλλάξαμε τηλέφωνα και αυτή με γνώρισε αμέσως μετά από τόσα χρόνια. ήρθε στην κρητη μετά από 13 χρόνια την βλέπω και την σφίγγω στην αγκαλιά μου φιλιά αγκαλιές μιλούσαμε με της ώρες. κάναμε παρέα άρχιζα σιγά σιγά να έχω κάποια αισθήματα γ αυτήν...την Ερωτευτηκα τρελά το χαμόγελο της τα μάτια της και ει μουν σε μεγάλο δίλημμα να τις μιλήσω η όχι γ αυτά που νιώθω? κράτησα των ερωτά μου μέχρι της αρχές του 2014 και τον Οκτώβριο αποκαλυπτονται όλα. δεν άντεξα άλλο ζήλευα όταν ανέβαζε φωτογραφίες στο facebook με κάποιον άνδρα. όσο καιρό κάναμε παρέα διαπίστωσα πολλές φορές ότι μου έλεγε πολλά ψέμματα.της έστειλα ένα sms στο κινητό της ήταν ένα γραμμα ερωτική εξομολόγηση. περίμενα ένα θετικό μήνυμα αλά έκανα λάθος..όλα γκρεμίστηκαν σε μια βραδιά μου είπε λόγια που δεν τα περίμενα έπεσα από τα σύννεφα. μου είπε ότι βρες μια κοπέλα αληθινή να την αγαπήσεις εγώ δεν κάνω για σένα και σε παρακαλώ να μην με ξανά ενοχλήσεις ποτέ.... από τότε έπεσα σε ερωτική απογοήτευση έπαθα μια μικρή κατάθλιψη έπινα αλκοόλ δεν έτρωγα δεν είχα διάθεση για τίποτα και είχα κλειστεί στο σπίτι μου. ήρθα ένα βήμα πριν τον θάνατο.....

    εσείς τη μου προτείνετε θα περιμένω απάντηση...έκανα καλά που της μίλησα η όχι??

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    3,806
    Φυσικά και έκανες καλα που της μίλησες...είναι επίπονο τώρα αλλά τουλαχιστον ξέρεις ότι το ενδιαφέρον δεν είναι αμοιβαίο...τι θα προτιμούσες να συνεχιζες να τρέφεις φρουδες ελπίδες επ'αοριστον;
    Είναι καλό που ξεκαθάρισε το τοπίο...θα θρηνήσεις λίγο αλλα τουλάχιστον τώρα μπορείς να αποδεσμευτεις σιγά σιγά συναισθηματικά και να προχωρησεις σε κάτι καινούριο που μπορεί να εξελιχθεί σε έναν αμοιβαίο υγιή έρωτα...διαφορετικά δεν θα αφηνες μέσα σου χώρο για κάτι άλλο ουσιαστικό...οπότε ότι έγινε έγινε για καλο.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    σε 1 λιμνουλα!
    Posts
    14,042
    τοτε ισως στον επομενο γυρο σκεφτεις κατι καλυτερο οστε να πλησιασεις καπια που να ανταποκριθει καπως καλυτερα.ετσι ειναι τα καλυτερα ερχονται οταν διχνεις οτι απαξιεις πληρως γι αυτα και οταν δε περιμενεις απολυτως τιποτα.
    αλλα εγω θα σου λεγα οτι κ αυτη στον επομενο γυρο θα ψηθει με καπιον που δε της εδωσε καμια σημασια κ μετα αυτος θα της πει πειρνεις το πουλο κ φευγεις.
    γιατι ετσι ειναι η ζωη σου επιστρεφει οτι δινεις.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    9
    ευχαριστώ πολύ Ναταλία έχεις απόλυτο δίκιο...πέρασα πολλά και να σου πω και κάτι.. αν αν αν λέω μου έλεγε ότι έστω και λίγο ότι έχει κάποια αισθήματα για μένα το μόνο που θα κάνω είναι να της ανοίξω την αγκαλιά μου και να την βάλω μέσα..

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    9
    πολύ άσωστα φίλε Αλεξανδρε ο φίλος μου μου έλεγε και μου λέει ακόμα και τώρα να αδιαφορήσεις μην τρέχεις από πίσω της και τότε θα δεις ότι θα έρθει από μόνο του το πράγμα.. εν είναι να γίνει..

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Μήπως τα χει με κάποιο αλλο παλλικάρι; Αμα είναι και μπάνικη οπως λες, θα της την πέφτουνε πολλοι.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    9
    δεν έχει τίποτα με κανέναν κατά καιρούς έλεγε ότι τα έχει με κάποιον άλλα το έψαχνα το θέμα και ανακάλυψα ότι ήταν μόνη τις

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Λοιπόν κοίταξε είναι δύσκολη υπόθεση γιατι ξεφούρνισες την ερωτική εξομολόγηση-βόμβα και έπρεπε να ρωτήσεις πρώτα. Γιατι δεν έμπαινες εδώ να πάρεις γνώμες; Mου κάνει εντύπωση, γιατι κρατήθηκες τοσο καιρό. Καταλαβαίνω οτι ήθελες να τα πεις να εκτονωθείς, απλα να ξέρεις οτι αυτο πιάνει αμα έχεις δει πολλά σημάδια και ξεκάθαρα ερωτικά απ' την κοπέλα. Δηλαδη εσεις κάνατε παρέα στο φιλικό τοσο καιρό, απ' οσο αντιλαμβάνομαι, δε σου χε κάνει νύξη για κατι ερωτικό. Ενιγουεη, τωρα σε τι φάση είσαστε; έχετε ξαναμιλήσει απο τοτε;

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    9
    γεια σου κεράσι δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο forum πρόσφατα το ανακάλυψα η εξομολόγηση όντος ήταν βόμβα κρατήθηκα τόσο καιρό διότι έπρεπε να πάρω πολλά ρίσκα έλεγα αν δεν της μιλήσω είμαι πολύ βλάκας αλλά αν της μιλήσω ανοιχτά θα την χάσω και από φίλη μου και έτσι έγινε... σημάδια δεν είχα από αυτήν ερωτικά αλά έλεγα από μέσα μου μπορεί να έχει αλλά ντρέπεται να μου πει κάτι... κάναμε παρέα φιλικά και μάλιστα κάποια στιγμή τις το έφερνα γύρο γύρο ότι ξέρεις είμαι με κάποια κοπέλα ερωτευμένος άλλα δεν ξέρω τι να κάνω...και ίδια μου έλεγε εε τότε τη περιμένεις να το προχωρήσεις που να ήξερε ότι μιλούσα γ αυτήν..από τότε που τις μίλησα ανοιχτά όχι δεν μου ξανά μίλησε από τότε. και όσες φορές προσπάθησα να έρθω σε επαφή μαζί τις ούτε στα τηλεφωνήματα ούτε στα μηνύματα απαντάει και με έχει διαγράψει και από το facebook.. και αν μου απαντούσε καμιά φορά μου έλεγε ψέμματα ότι εδα και καλά έχει αλαξει αριθμό κινητού και αυτό το νούμερο που έχω το έχει δώσει σε κάποιον και φυσικά δεν το πίστεψα....και μου συμπεριφαιρεται με τόση κακιά και μίσος μετά από αυτό χωρίς να της κανό τίποτα κακό φαντάσου να τις έκανα τη θα μου έκανε..

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Την βλέπεις καπου αλλου έξω ας πουμε; μπορεί να συναντηθείτε κάπου;

  11. #11
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    9
    δεν βγαίνω πολύ έξω διότι η δουλειά μου είναι τέτοια που δεν μου επιτρέπει να είμαι και πολύ χαλαρός είμαι ηχολήπτης ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογραφος... αλλά όποτε βγαίνω για ένα ποτό ναι καμιά φορά την βλέπω με φίλες και πίνουν ποτό αλλά δεν μου δίνει σημασία.

Similar Threads

  1. Ερωτεύτηκα τον καθηγητή μου
    By marilena97 in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 35
    Last Post: 06-02-2020, 05:55
  2. ερωτέυτηκα ενώ έχω σχέση
    By elirene in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 32
    Last Post: 09-05-2017, 19:18
  3. Ερωτεύτηκα την φίλη μου
    By Anonymous_ in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 11
    Last Post: 22-01-2013, 14:57
  4. ερωτευτηκα????
    By elirene in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 47
    Last Post: 10-08-2011, 17:48
  5. Βοήθεια!Ερωτεύτηκα!
    By Phil_85 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 5
    Last Post: 24-01-2008, 21:21

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •