Εσκιταλοπραμη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 47 of 47
  1. #46
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    1,741
    Quote Originally Posted by Alexes 93 View Post
    Άκη στο cipralex είδες αύξηση τς πίεσης τς πρωτες μέρες ή γενικά?? Γιατί τς πρώτες μέρες έχει λογική οτ είσαι λίγο παραπάνω αγχωμένος απο παρενέργειες που μπορεί να συμβούν αλλά γενικά γτ να ανεβάζει τν πίεση εφόσον σε ηρεμεί?? Άμα είναι να ήρεμησουμε από το άγχος και να ανεβάσουμε πίεση άστο καλύτερα
    γενικα.... αλλα δεν ειχα δωσει και πολυ σημασια..... και να εχεις 15 με 8 που ειναι το προβλημα? ειναι μεσα στα φυσιολογικα ορια δεν παει να πει οτι αυτο ειναι προβλημα...! ασχετα που ολοι σχεδον η καρδιολογοι λενε μακρια απο τα αντικαταθλιπτικα......! απο την αλλη εγω ξαναπηρα γιατι πρεπει να κοπει το xanax..... που το περνω χρονια.......

  2. #47
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1,184
    Εχω παρει ναι αντιψυχωσικα και ακομα περνω σεροκουελ 25 mg για το ανχος..αλλα τπτ δν μπορω να νοιωσω νορμαλ τωρα ο γιατρος με ειπε να δοκιμασουμε και σταθεροποιητες διαθεσης αφου με εχει δωσει τοσο χαπι ας δοκιμασουμε κ αυτα λεει..αλλα το σκεφτομαι αν τα παρω..
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    εχει παρει μεχρι και αντιψυχωσικο φαρμακο αν θυμαμαι καλα απο ενα ποστ που ειχε κανει... και δεν του εκανε τπτ...! τι θα εκανε το ομοιοπαθητικο?

    μακρια απο ομοιοπαθητικα... μου ειχανε πει να κοψω τους καφεδες οταν εκανα ομοιοπαθητικη με αποτελεσμα να γινω πολυ χειροτερα..... πινω 8-9 καφεδες την ημερα.......... εμενα ο καφες με βοηθαει παρα πολυ να εχω ενεργεια και να ειμαι χωρις ανχος......!!

    οταν εχουμε περισσοτερη ενεργεια εχουμε λιγοτερο stress.... αλλα αυτο δεν ειναι για ολους το ιδιο......!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •