Δύσπνοια μόλις αρχίζει ο ύπνος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5

    Δύσπνοια μόλις αρχίζει ο ύπνος

    Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που με έχει στενοχωρήσει αφάνταστα. Μόλις με πιάνει ο ύπνος μου έρχεται μια ξαφνική δύσπνοια και ξυπνάω. Προσοχή αυτό συμβαίνει μόνο μόλις κλείσω τα μάτια μου και όχι κατά τη διάρκεια του ύπνου. Πριν από 6 μήνες συνέβαινε σπάνια, τώρα συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα και πλέον πριν κοιμηθώ το σκέφτομαι συνέχεια. Κατά τον ύπνο και κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν έχω το παραμικρό. Στον παρελθόν είχα ψυχοσωματικά, επίσης έχω ήπιο άσθμα αλλά ο πενυμονιολόγος μου είπε ότι δεν είναι από αυτό. Ξέρεις κανείς κάτι?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    323
    καλησπερα εγω το παθαινα την ωρα που εκλεινα τα ματια για να αποκοιμηθω λες και σταματουσα να αναπνεω επειδη δεν σκεφτομουν να αναπνεω...μου περασε σε λιγες μερες και σιγουρα ηταν ψυχολογικος ο λογος γιατι το κοιταξα...οποτε υπομονη και ηρεμια οσο μπορεις.να τρως ελαφρια πριν κοιμηθεις.για δωσε περισοτερες λεπτομερειες....

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5
    ευχαριστώ για την απάντηση.

    μόλις αποκοιμάμαι νιώθω μαι δυσφορία στο στήθος κι έτσι τρομάζω και ανοίγω τα μάτια. μόλις ξυπνήσω όλα κάλα΄. ωστόσο εγώ από την τρομάρα μου αργώ να ξανακοιμηθώ. κάποιες φορές με πιάνει 2 - 3 φορές μέχρι τελικά να κοιμηθώ. όλη την ημέρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα. το ίδιο και κατά τον ύπνο.

  4. #4
    μπιλ....επειδή και γω έχω άσθμα, παίρνεις κάτι γι αυτό?
    Εγώ αν ξεχάσω και δεν κάνω εισπνοή πριν κοιμηθώ με το που ξαπλώνω και κλείνω τα μάτια μου κατευθείαν νιώθω δυσφορία. Βέβαια, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και μερικές φορές μπορεί να επηρεάζει η υγρασία, το άγχος, οτιδήποτε.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    13,014
    Το νυχτερινό άσθμα. Χαρακτηριστικό της μορφής αυτής του άσθματος είναι ότι οι κρίσεις δύσπνοιας επέρχονται κατά την διάρκεια της νύκτας ή τις πρώτες πρωινές ώρες. Το νυκτερινό άσθμα παρουσιάζεται ιδιαίτερα σε ασθματικούς που δεν θεραπεύουν επαρκώς το άσθμα τους κατά την διάρκεια της ημέρας.
    Δεν ξερω αν βοηθαει αυτο...αλλα το πιο ευκολο θα ηταν να κανεις μια ερωτηση στον γιατρο να σου λυσει μια και καλη την απορια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •