ΠΟΣΟΙ ΜΕ "ΕΛΕΙΨΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ" ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
  1. #16
    Δεν εχεις τιποτα ειναι θεμα αγχους..και γω αυτο λεω στον εαυτο μου αλλα συνεχιζω να υποφερω δυστιχως..δεν μπορω να κανω κατι αλλο...θελει γιατρο χαπια παλι κτλπ...
    Θέλω να ζώ!!!

  2. #17
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    21
    Παιδια κανενα τροπο να αντιμετωπιζετε τη δυσπνοια εχετε βρει;;;;μαζι με τη δυσπνοια εχετε και ενα απιστευτο σφιξιμο στο στηθος;;;Με κουραζει πολυ αυτη η κατασταση!!!!

  3. #18
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1
    γεια σε ολους εγω εχω μερικα χρονια γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση ττην τελευταια πενταετια εκανα γαστροσκοπηση και δυο φορες κολονοσκοπηση με pariet για ενα χρονο το ξεπερασα το τελευταιο τριμηνο μετα απο πολυ αγχωδεις καλοκαιρι συμπτωματα τεραστιου τυμπανισμου ενω κανω υγειηνη διατροφη και σταδιακα αισθημα που δεν μπορω να παρω βαθεια ανασα μετα απο πολλες επισκεψεις σε γαστρεντερολογο τελικα πηγα πριν μια εβδομαδα σε ψυχολογο ο οποιος μου ειπε καθαρο αγχος τωρα παιρνω 2 librax την ημερα συν parriet και cilroton και προσπαθω να το πολεμησω σημειωτεον αιματολογικες και καρδιολογικες εξετασεις οκ κανω και καθημερηνα σπορ ελπιζω να το αποβαλω με την βοηθεια της αγωγης και του εαυτου μου περαστικα σε ολους!

  4. #19
    Παιδιά καλησπέρα, και γω πρόσφατα άρχισα να το έχω αυτό το σύμπτωμα. Να προσπαθώ να αναπεύσω και να μην μπορώ. την παίρνω την ανάσα αλλά στην εκπνοή δεν είναι οκει. άγχος είναι ε; όταν είναι να φάω άστα βράστα, λέω μην μείνω και στον τόπο έτσι μόνη μου που τρώω. ανα 10 ανάσες , άντε η μια να είναι καλή και εκεί χαίρομαι. αχ θα το ξαναρίξω στα χάπια μου φαίνεται, ούτε να αναπνεύσουμε δε μπορούμε με την παλιο κρίση τους , την κοινωνία μου μέσα.

  5. #20
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Πάσχω απο διαταραχες πανικου με ενα συχνο συμπτωμα τον φοβο οτι θα παιθανω απο ασφυξια...αμετρητες φορες εχω σταματησει για βοηθεια λογο του οτι πιστευα οτι πεθαινω απο ασφυξια...η προσωπικη μου συμβουλη ειναι η εξης θα πας πρωτα σε ιατρο πνευμονολογο και καρδιολογο, θα σου κανουν τις απαραιτητες εξετασεις χωρις ομως να τους πεις οτι εχεις αισθημα δυσφοριας απο αγχος γιατι ετσι προιδεάζεις τον γιατρο αστον απλα να κανει την δουλεια του. Μετα θα συζητησεται μαζι το θεμα θα σου απαντησει με υπευθηνότητα και με γραπτες απαντησεις και επειτα θα πας σε ιατρο ψυχιατρο με τον φακελο σου...αυτος μετα θα αναλαβει τα υπολοιπα....Σε καμοια περιπτωση δεν θα δεχτεις διαγνωση μεσω ιντερνετ, Δεν θα παρεις καποιο φαρμακο η οποιοδηποτε αλλο σκευασμα που θα σου προτεινει καποιος ο οποιος δεν ειναι ιατρος...ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ. προσωπικα εγω πηγα σε γιατρο με βρηκε χωρις καποιο προβλημα το οποιο να δικαιολογει τετοιου τυπου αντιδρασεις, επειτα πηγα σε ψυχιατρο και ψυχολογο και ανελαβαν την πορεια τις καταστασεως μου...( Τα παραπανω ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη).

  6. #21
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    19
    Σε αυτη την κατασταση ΑΚΡΙΒΩΣ που περιγραφεις ειμαι κι εγω.. Ξαφνικα απο το πουθενα ξεκινησε πριν 1 μηνα και ξαναγυρισα στον ψυχιατρο και στην ψυχολογο.. Εχω βαρεθει τοσο πολυ πια...Να μην μπορεις να ζησεις αυθορμητα...Ολα να ειναι μελετημενα....Που θα παω, Με ποιον θα παω, αν συμβει το ενα, αν συμβει το αλλο...Να κρυβω τα φαρμακα απο τους φιλους μου...Αλλα αυτο με την ανασα δεν παλευεται ρε γαμωτο..2 φορες πηγα κι εγω στα επειγοντα.. Δεν εισαι μονος σου Chris.. Αλλα θελει ψαξιμο. Θελει πιστευω συνδυασμο φαρμακων και συζητησης...Φοβαμαι οσο κι εσυ και προσπαθω να δινω θαρρος στον εαυτο μου.. Την ωρα που σε πιανει τι κανεις?

  7. #22
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2
    Γεια σε ολους!και η δικη μου ιστορια ξεκινησε πριν απο ενα χρονο περιπου ..κλασσικα δεν ηξερα τι ειχα πηγα σε γιατρους εκανα 500 εξετασεις και ω τι εκπληξη ΤΙΠΟΤΑ..εκανα 7 μηνες να ξεπερασω ολο αυτο το σκηνικο τα καταφερα ομως ολοι μπορειτε να τα καταφερετε πραγματικα σας το λεω ΟΛΟΙ..αφηστε τα φαρμακα βρε παιδια πραγματικα!!το ξεπερασα οταν καταλαβα τι χανω απο τη ζωη μου με ολο αυτο το πραγμα ολο αυτο το φοβο το να μην μπορω να κατσω ηρεμα καπου για λιγο το να θελω καποιον μαζι μου συνεχεια το να νομιζω καθε λιγο οτι κατι τραγικο θα μου συμβει..παιδια δεν αξιζει..αν σας πιανει κατι τετοιο παρτε μια χαρτινη σακουλα και αναπνευστε απο εκει για καμποσα λεπτα θα ηρεμησετε..με τα φαρμακα ο οργανισμος συνηθηζει και δεν μπορει χωρις αυτα..ημουν τυχερη που πηγα σε γιατρους που ηταν κατα των φαρμακων και με βοηθησαν πολυ..εχω παει και εγω στα επειγοντα 4 φορες..μπορει να ξεφευγω λιγο απο το θεμα και συγνωμη για αυτο απλα παρασυρθηκα γιατι διαβαζοντας αυτα που γραφετε σας νιωθω ολους τοσο πολυ ξερω τι περνατε και τι περασατε..ευχομαι σε ολους σας να το ξεπερασετε γρηγορα ου τε φαρμακα ουτε τιποτα δεν χρειαζεστε καλα στο κεφαλι σας να το βαλετε και βρειτε το κουμπι που θα σας κανει να ζησετε οπως πριν παλι ελπιζω να σας βοηθησα και παλι συγνωμη αν ξεφυγα απο το θεμα

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •