Πρόβλημα με Φίλη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    2

    Πρόβλημα με Φίλη

    Γειά σας ειμαι σε δυσκολη θέση κανω παρεα εδω και 3 χρονια με την αδερφη του αγοριου μου επειδη εχω μονο μια καλη φιλη ειχα και κατι γνωστες ειπα να τις γνωρησω στην ''κουνιαδα μου''και ετσι ξεκίνησε η παρεα μας με 5κοριτσια συνολικα οι δυο απο αυτες δεν εδειξαν καλη συμπεριφορα εβαζαν λογια και τις κοψαμε μειναμε 3 και κολλησαμε σαν παρεα βγαιναμε που και που γιατι καμια μας δεν δουλευει και ετσι τη βγαζαμε οσο οικονομικοτερα γινοταν με τηλεφωνα στο σπιτι επισκεψεις κλπ..η κουνιαδα μου με ειχε προβληματησει γιατι πολλες φορες μας ελεγε σε ολες οτι ειναι πολυ ομορφη,κοιταζοταν συνεχεια στον καθρεφτη ειχε παντου φωτο δικες της και παντα μας ελεγε σε καθε συναντηση ειμαι παρα πολυ ωραια κουκλα θεα στην αρχη νομιζα οτι κανει πλακα αλλα το πιστευει!μου ελεγε βγαλε με φωτογραφια την εβλεπε και ελεγε φτου μου οπου εχει καθρεφτη ακομα και στο δρομο σταματαει κοιταζεται και φτυνεται!ειχε χρονια να κανει σχεση γιατι ολοι η αντρες ειναι ιδιοι ελεγε και ευτυχως γνωρησε ενα παιδι που απο τα λεγομενα της την αγαπα και την σεβεται εγω εκανα πολυ χαρα γιατι λεω ευκαιρια να βγαινουμε ολοι μαζι για καφε ζευγαρια ομως εκεινη τον κρυβει απο εμας τις 2 αληθεια τα εχει, εχουμε δει φωτο εκτος απο αυτο οποτε της λεμε ελα μαζι μας βολτα αθηνα κλπ..λεει ανοητες δικαιολογιες για να μας αποφυγει ενω εχουμε να βγουμε βολτα απο τα χριστουγεννα οσες φορες κανονιζουμε κατι λεει δικαιολογιες που κανουν μπαμ οτι μας αποφευγει και προτιμα να μενει σπιτι της επισης εχει αρχισει εκτος απο την ομορφια της να μας υπενθυμιζει ολη την ωρα ποσο ερωτευμενη ειναι και τι δωρα της κανει και ποσο κουκλα ειναι στις φωτο μαζι με το αγορι της οι οποιες φωτογραφιες λεει αν δεν ηταν εκεινη δεν θα ηταν τοσο ωραιες!εγω χαιρομαι για το παιδι αλλα οταν μου λεει συνεχεια ποσο ομορφη ειναι εγω νιωθω αβολα και τις λεω ναι πολυ ωραια εισαι η αλλαζω θεμα πλεον εχει σταματησει να μας τηλεφωνει εμεις την παιρνουμε, η κολλητη μου εχει να τη δει απο τον φεβρουαριο σε μια επισκεψη!εχω απογοητευτει γιατι ειμαστε σαν συγγενεις με τον αδερφο της κοντευουμε 6 χρονια που ειμαστε μαζι και με ολη την οικογενεια του ειμαστε δεμενοι γιατι η αδερφη του το κανει αυτο?επισης το εχει κανει σε ακομα 2 φιλες απο το σχολειο και λεει οτι εφταιγαν εκεινες που δεν κανουν παρεα αλλα αμα τους εκανε τετοια λογικο να μη την κανουν παρεα!τι να κανω εγω δεν θελω να παρεξηγηθουμε και χωρις να φταιω της εχω πει οτι προβλημα εχει μαζι μου να μου το πει και οτι θελει να μου λεει , κατα τα αλλα οποτε παω στο αγορι μου και την συναντω δειχνει οτι ολα ειναι καλα εκτος απο την επιδηξη ομορφιας που μου κανει αυτο το εκανε πριν να κανει σχεση..πειτε μου γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη εσεις τι θα κανατε?να σας πω οτι εγω ποτε δεν της λεω για τη δικη μου εμφανιση ουτε κανω επιδηξη για τιποτα..

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Κοπελα μου δεν καταλαβαινω γιατι προβληματιζεσαι τοσο πολυ! Ασε την κοπελα να εχει αυτοπεποιθηση και να φερεται οπως θελει. Εγω δε βλεπω να σε επιβουλευεται εσενα προσωπικα. Τωρα αν αντικειμενικα δεν ειναι ομορφη αλλα λεει οτι ειναι ενταξει αυτο ειναι θεμα δικο της. Οσο για το οτι εχει χαθει λογικο ειναι, μολις καποιος βρισκει γκομενο ή γκομενα αυτοματως χανεται απ τους φιλους κ τους συγγενεις. Αστην να ερθει στην παρεα σας οποτε θελει εκεινη ή να σε καλει οποτε θελει. Μην την λες τιποτα. Αλλη στη θεση σου θα λεγε και καλυτερα που δεν εχουμε πολλα πολλα. Αφου εισαι ευτυχισμενη με το αγορι σου τελειωσει το θεμα. Μηπως ενδομυχα ζηλευεις που μπορει ο φιλος της να την φροντιζει περισσοτερο απ το φιλο σου? Μηπως πιστευεις οτι δεν της αξιζει τετοιο καλο γιατι δεν ειναι τοσο ομορφη? Ειναι κοινος τοπος οτι στις γυναικες υπαρχει μεγαλη ζηλεια. Αν παλι σ ενοχλει που λειπει απ την παρεα, ενταξει εχεις κι αλλες φιλες κ πανω απ ολα το αγορι σου. Μη δημιουργεις προβλημα απο κει που δεν υπαρχει. Νιωθω οτι την κατακρινεις εντονα επειδη κανει πραγματα που εσυ δε θα τα κανες αλλα οι αλλοι δεν ειναι ρουχα να ραφτουν στα μετρα μας. Προσεξε το αυτο κ με το αγορι σου.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    4,786
    Είναι πράγματι όμορφη;

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    2
    ευχαριστω για την απαντηση!δεν ζηλευω καθολου τη σχεση ουτε εχω παραπονο απο τη δικη μου αν ζηλευα θα ελεγα αλλα δεν ανεφερα κατι αρνητικο για τη δικη μου σχεση αντιθετος ειμαι πολυ ευχαριστημενη..το θεμα ειναι οτι η κοπελα ειναι μεσα στην οικογενεια και δεν θελω να μη μιλαμε γτ εχω καλες σχεσεις με ολους!δελφινι οι πολυ ομορφοι ανθρωποι δεν λενε τιποτα για την ομορφια τους αφηνουν τους αλλους να το πουν,πιστευω οτι σε ολους αξιζει να εχουν καποιον να τους αγαπα ανεξαρτητως εμφανησης εγω στεναχωριεμαι που εχει ξεκοψει και μας αποφευγει με δικαιολογιες δειχνει οτι δεν μας θελει μου το ειπε και η κολητη μου απο μονη της!οποτε την βλεπω το μονο που δεν εχει αλλαξει στη συμπεριφορα της ειναι η επιδηξη ομορφιας για εμας δεν ρωταει τι κανουμε ουτε για την κολητη μου τι νεα εχουμε αν ειμαστε καλα και τηλ δεν παιρνει μονο αμα την παρουμε εμεις αλλιως τιποτα..

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    320
    Γεια σου και απο εμενα. Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα. Η κοπελα αυτη εχει ναρκισσισμο και σε πιο απλη βερσιον ειναι ψωναρα. Απο την στιγμη που δεν θελει να εχει σχεση μαζι σου οχι μονο δεν πρεπει να νιωθεις καπως αλλα καλυτερα να μην κανεις και πολυ παρεα με ενα τετοιο ατομο αν σε χαλαει η σταση του και στην θεση σου απλα θα την δουλευα ψιλο γαζι. Γραφεις οτι θες να τα πας καλα μαζι της γιατι τα πας με ολη την οικογενεια αλλα ριχνεις τον εαυτο σου γιατι πολυ απλα θα επρεπε να θελει και εκεινη να τα πατε καλα επειδη εισαι η κοπελα του αδερφου της αλλα δεν την νοιαζει. Απο την στιγμη που δεν κανει κατι εναντια σε εσενα και την σχεση σου απλα μιλα της οποτε τυχει να βρεθειτε και αστην να κοιτα την μουτσουνα της 30 ωρες την ημερα αν θελει. Με λιγα λογια κοριτσι αυτη η κοπελα ετσι οπως την περιγραφεις δεν ειναι κακια απλα ειναι μια φθηνη γκομενα σε ακριβα ισως ρουχα με iq γυψοσανιδας. Ακομη και ενας ψωνισμενος ανθρωπος εχει ενα τακτ να βγαλει το ψωνιο του αλλα αυτη δεν το καταλαβαινει γιατι πολυ απλα ειναι ηλιθια.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    22,804
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    22,804
    na sovareytoume ligo tora merikoi anthropoi exoun provlimata kai merikoi den exoun
    an to theoreis ayto provlima mallon prepei na noiazesai gia tin kopela na nai kala
    kai kalo einai ama noiazesai na tis to deikseis me kapoio tropo i esy i o aderfos tis kapoia anasfaleia einai ayto
    pou sas fernei amixania tpt kalo tpt kako mia xara to diaxeirizeste gt ama isoun k esy allios tha tin eixes katathapsei
    kai meta tha arxize ki ayti xeirotera kai tha ginosastan koulouvaxata
    filika to epomeno video einai afieromeno
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    22,804
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1,820
    Καλησπερα σου φιλη μου,Εγω θεωρω οτι εφοσον τα πατε καλα μαζι με το αγορι σου κ ευχομαι παντα να ειναι ετσι κ την οικογενεια του συνολικα δεν ειναι αναγκη να σε απασχολει κατι αλλο,Αυτη η κοπελα η αδερφη του ειναι σιγουρα ανασφαλης γιαυτο τα κανει ολα αυτα θελει διακαως να φανει κ φαινομενικα ειναι φουλ απο αυτοπεποιθηση για να κρυβει την εντονη της ανασφαλεια ομως αυτο ειναι δικο της προβλημα δεν ειναι δικο σου,Πρεπει σιγουρα να εισαι ευγενικη μαζι της κ διαριτικη με ο,τι κανει για να μην δημιουργησεις ασκημη ατμφοσφαιρα ετσι κ πεις καμμια κουβεντα κ μετα γκρινιαζει στο αγορι σου κ τους δικους του για σενα αλλωστε δεν σου στοιχιζει κατι να εισαι διακριτικη με οσα λεει κ συγκαταβατικη ασχολησου μαζι με το αγορι σου να σεβεσαι κ τους δικους του κ αρκει

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Posts
    7

    προβλημα με φιλη

    παιδια ευχαριστω παρα πολύ με λενε ρενια είμαι η κοπελα που ανοιξα το θεμα και ειχα πρόβλημα με το άλλο προφιλ εφτιαξα αυτό..Ευχαριστω για τη γνώμη σας εγω εκανα ότι μπορουσα αλλα δεν μπορω να παρακαλαω το ιδιο και η κολητη μου!πλεον δν μας κανει παρεα και μας παιρνει τηλ από μονη της μια φορα το μηνα και αρχιζει να μιλαει μονο για τα δικα της χωρις να της πουμε εμεις τα δικα μας φυσικα εγω την αποφευγω με δικαιολογιες του στυλ εχω σκούπισμα κλπ...γτ το κανει επίτηδες για να ζηλεύουμε που εμεις δεν ''εχουμε παρεα μεγαλη και δεν περναμε καλα''με εχει πειραξει αν δεν με ενοιαζε δεν θα ασχολιομουν προσπαθω να το ξεπερασω η κοπελα όταν μας εκανε παρεα ελεγε ότι ειχε φιλες πριν από εμας και ότι ολες την εκαναν περα χωρις λογο δεν εφταιγε εκεινη! τωρα καταλαβαινω το λογο δν γινεται να είναι ολοι λαθος και εκεινη σωστη.τωρα η σειρα μας να γινουμε οι κακιες και εχει ξεκινησει από τη μαμα της η οποια μου κανει περιεργα ξαφνηκα..Θα κανω υπομονη ωσπου να ξεχαστεί να τραβηξει το δρομο της η κάθε μια και να γινουμε απλα γνωστες..Δεν θα δειξω δυσαρεσκεια γιατι θα βγω κακια θα δειξω αδιαφορια..τι να κανω όταν με παιρνει τηλεφωνο και αρχιζει να μου λεει το ποσο ομορφη είναι και ποσο καλα περναει?το απεφυγα δυο φορες λεγοντας της τι ωραια καλα να περνας αλλα θα σε κλεισω γιατι μαζευω το σπιτι κλπ..θα με ξαναπαρει μετα από καιρο..προσπαθει να με κανει να ζηλεψω αλλα θελω να την κανω να μην ξανα ασχοληθει μαζι μου? εγω σταματησα να παιρνω τηλ και όταν την βλεπω της μιλαω σαν να μη τρεχει κατι...ευχαριστω και παλι..

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    May 2015
    Posts
    170
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Κοπελα μου δεν καταλαβαινω γιατι προβληματιζεσαι τοσο πολυ! Ασε την κοπελα να εχει αυτοπεποιθηση και να φερεται οπως θελει. Εγω δε βλεπω να σε επιβουλευεται εσενα προσωπικα. Τωρα αν αντικειμενικα δεν ειναι ομορφη αλλα λεει οτι ειναι ενταξει αυτο ειναι θεμα δικο της. Οσο για το οτι εχει χαθει λογικο ειναι, μολις καποιος βρισκει γκομενο ή γκομενα αυτοματως χανεται απ τους φιλους κ τους συγγενεις. Αστην να ερθει στην παρεα σας οποτε θελει εκεινη ή να σε καλει οποτε θελει. Μην την λες τιποτα. Αλλη στη θεση σου θα λεγε και καλυτερα που δεν εχουμε πολλα πολλα. Αφου εισαι ευτυχισμενη με το αγορι σου τελειωσει το θεμα. Μηπως ενδομυχα ζηλευεις που μπορει ο φιλος της να την φροντιζει περισσοτερο απ το φιλο σου? Μηπως πιστευεις οτι δεν της αξιζει τετοιο καλο γιατι δεν ειναι τοσο ομορφη? Ειναι κοινος τοπος οτι στις γυναικες υπαρχει μεγαλη ζηλεια. Αν παλι σ ενοχλει που λειπει απ την παρεα, ενταξει εχεις κι αλλες φιλες κ πανω απ ολα το αγορι σου. Μη δημιουργεις προβλημα απο κει που δεν υπαρχει. Νιωθω οτι την κατακρινεις εντονα επειδη κανει πραγματα που εσυ δε θα τα κανες αλλα οι αλλοι δεν ειναι ρουχα να ραφτουν στα μετρα μας. Προσεξε το αυτο κ με το αγορι σου.
    Συμφωνω με καθε λεξη

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Aυτη η κοπελα ειναι η αδερφη του αγοριου σου?

  13. #13
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Posts
    7
    ναι η κοπελα που χαθηκε..

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    To λεω μηπως δημιουργησει προβληματα σε σχεση με το αγορι σου, αφου τα χεις με τον αδερφο της.

  15. #15
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Posts
    7
    όχι είναι ανοιχτομυαλο παιδι ξερει για μενα τα παντα ξερει τι ανθρωπος είμαι και δεν εχω πει κατι κακο για εκεινη σε αυτόν ποτε δεν εγω δωσει τετοια δικαιώματα δν ξερω με τη μητερα της τι θα γινει γτ οσο να ναι το παιδι σου και αδικο να εχει δεν το παραδεχεσε..δεν μπορω να σκέφτομαι και αυτό θα σκασω τι να του πει αν γινει κατι τετοιο θα της πω ότι πρόβλημα εχει να το λεει όταν είμαι και γω μπροστα...δλδη όλα να τα περιμενω πλεον σε τετοια περιπτωση θα αρχησω να μιλαω και ας της κακοφανει!καλα λενε όταν είναι ησυχη η πεθερα να φοβασε την κουνιαδα χαχα!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ
    By panos7wwe in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 12
    Last Post: 22-10-2014, 20:27
  2. Φίλη...;
    By anna laki in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 80
    Last Post: 07-06-2014, 03:21
  3. Προβλημα με φιλη
    By Xrhstos123 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 10
    Last Post: 16-10-2013, 15:57
  4. Φίλη
    By Νάντια in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 5
    Last Post: 30-09-2012, 00:39
  5. νεα φιλη
    By maritak in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 11
    Last Post: 03-12-2006, 03:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •