υπερφαγια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    irenep
    Guest

    υπερφαγια

    καλημερα σας.ειμαι καινουργια στο site σας.αποφασισα πως ηρθε η ωρα να γραφτω και εγω υστερα απο ενα μεγαλο επεισοδιο υπερφαγιας.τον τελευταιο καιρο εχασα καποια κιλα σταδιακα και χωρις στερησεις αλλα αντιμετωπιζω πολυ συχνα επεισοδια υπερφαγιας.θελω να χασω ακομα καποια κιλα αλλα ηδη πηρα πισω καποια λογω του προβληματος μου.θελω να αδυνατισω οχι επειδη το εχω τοσο μεγαλη αναγκη αλλα για να αισθανομαι εγω πιο ανετα με το σωμα μου.το θεμα μου ειναι καθαρο ψυχολογικο αλλα δεν το θεωρω τοσο σοβαρο για να απευθυνθω σε ειδικο.υπαρχουν τροποι απο προσωπικη σας εμπειρια ωστε να ελεγχω τις ποσοτητες που τρωω;γιατι πραγματικα τρωω χωρις να πειναω και μετα εχω τυψεις.
    Προφίλ μέλους Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    380
    Καλησπερα.
    Θα μπορουσες να ακολουθεις μια συγκεκριμενη διατροφη μεσω ενος προγραμματος ή να γραφεις καθημερινα σε ενα τετραδιο τι εχεις φαει, ωστε πριν φας την επομενη φορα, να ανατρεχεις εκει και να αξιολογεις αν πρεπει να φας κατι αλλο κατα την διαρκεια της μερας.
    Καμια φορα ξεχνιομαστε και χανουμε το μετρο. Πιστευω θα βοηθησει.
    Καλη δυναμη.

  3. #3
    irenep
    Guest
    σε ευχαριστω παρα πολυ. απλα λογω της σχολης μου ( ειμαι φοιτητρια) λειπω αρκετες ωρες εκτος σπιτιου και πολλες φορες χανω το μετρο με τις ποσοτητες αλλα και την ποιοτητα. χωρις ομως αυτο να αποτελει δικαιολογια επειδη και οταν ειμαι σπιτι μπορει να τρωω πολυ απλα απο βαρεμαρα! αυτο το παθαινει και η κολλητη μου. θα ακολουθησω την συμβουλη σου. ελπιζω μονο να κρατησω την υποσχεση μου!

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    112
    Θα συμφωνησω.Νομιζω πως η καταγραφη οσο θλιβερη η αστεια ειναι πολλες φορες, βοηθαει.Θα δεις συνολικα τι εχεις καταναλωσει σε μια μερα και Ισως αυτο να σε ταραξει και να ειναι το ''σπρωξιματακι'' που ψαχνεις.
    Επισης μπορεις να γραφεις εδω στο forum στο topic ''Τι εφαγα σημερα'' ,τι εφαγες, Οσο και αν εφαγες, ΟΤΙ και αν εφαγες.Ετσι θα βλεπουμε οοοολοι τι τρως εκτος απο εσενα Ισως βοηθησει και αυτο το ειδος ''δεσμευσης''.
    Δοκιμασε το .good luck

  5. #5
    irenep
    Guest
    θα ξεκινησω απο σημερα solitude. ισως αν ξερουν και οι αλλοι τι καταναλωνω να ντραπω τις παρασπονδιες.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    112
    αιτσοι

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •