The Linden Method - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43
  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    Originally posted by iro1
    Αν ήταν τόσο εύκολο με την ψυχοθεραπεία ή με κάποια οποιαδήποτε βοήθεια να γινόμασταν καλά αυτό το φόρουμ θα είχε πολύ λιγότερα μέλοι πιθανών.Φυσικά και βοηθάει αλλά εμένα απο προσωπική εμπειρία 2 ψυχολόγων και ενός ψυχιάτρου(2 χρόνια) δεν μου έκανε καμία θεαματική αλλαγή και δεν πιστεύω πως δεν ήταν καλοί επιστήμονες.απλά δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις την ρίζα του κακού και αρχίζω να πιστεύω πως τελικά ίσως και να μην υπάρχει κάτι το τόσο τρομερό που μου προκάλεσε τις κρίσεις.ίσως τελικά να ήμουν απλά πιο αδύναμη απο όσο δείχνω.
    Iro πιστευω οτι πρεπει εσυ ο ιδιος να θες να κοιταξεις μεσα σου και να κανεις το fine tune...ο ψυχολογος ειναι το μεσο σε αυτο... πρεπει και η δυο να δουλευουν σαν ενας και αυτο ειναι το δυσκολο. Η ψυχολογια ειναι φοβερη επιστημη.

    Λυπαμαι για την αποτυχια που ειχες με τους 3...μπορει να μην ησουν εσυ ετοιμη ομως...ή να φταινε και αυτοι... αλλα 3?

    Εσυ αδυναμη? Συγνωμη αλλα δεν το πιστευω μετα απο τοσοι ταλαιπωρια...και εισαι δω... το παλευεις. Εσενα δηλαδη αυτο σου δειχνει αδυναμια? Μακαρι να ηταν ολοι τοσο αδυναμοι οσο εσυ/εμεις που ζουμε με αυτη την βομβα.

    Οσο για τα αιτια...χμμ μαλλον ειναι πολυ πιο βαθια απο οσο νομιζεις.

  2. #32
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,494
    Originally posted by Sadness

    Την αιτια βεβαια, τα συμπτωματα δεν θα υπαρχουν αν δεν υπαρχει αιτια... Nομος τησ φυσης... Οπου υπαρχει δραση υπαρχει αντιδραση...

    Πως είσαι τόσο σίγουρος; Δεν ξέρω για σένα, εσύ θα μου πεις αλλά να σου φέρω παράδειγμα εμένα. Πίστευα αυτά τα 8 χρόνια πριν αρχίσω ψυχοθεραπεία ότι καταπολεμώ τα αίτια με το να αποφεύγω να αγχώνομαι, γιατί στη ζωή δεν αξίζει τόσο άγχος, να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν, να έχω θετική σκέψη, να σκέφτομαι ότι η ζωή έχει πολύ όμορφες πλευρές τις οποίες θα ζήσω και επιδίωκα να ζήσω, να προσπαθώ να μην είμαι τελειομανής κτλ. Να σου πω; Αυτά δούλεψαν! Αλλά που; Δεν ήταν καταπολέμηση αιτιών. Αλλά συμπτωμάτων. Αυτό που κάνουμε τώρα με την ειδικό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που νόμιζα εγώ ως αιτίες...

    Βεβαια για να πω την αληθεια...μου παιρνει πολυ χρονο, γιατι εγω τουλαχιστον πρεπει να σταματησω τη γη να κατεβω και να το δω, αλλιως δεν... οποτε βρηκα μια λυση την οποια εχω βαλει προγραμμα και το τρεχω... τωρα τη θα γινει δεν ξερω. Παντως ξερω οτι καποιες φορες καποιοι δικοι μου ανθρωποι σε καποιες καταστασης που με ξερουν καλα μου ειπαν οτι αλλα περιμεναν να κανω/αντιδρασω... Το ποσο χαρηκα δεν λεγεται...

    Αυτό είναι πολύ καλό, σημαίνει ότι ι προσπάθειές σου έχουν αποτέλεσμα. Σκέφτηκες όμως να κάνεις το αποτέλεσμα αυτό ακόμα πιο σίγουρο και μακροχρόνιο και με εσωτερική σε βάθος αναζήτηση;

    Τωρα για τον ψυχολογο που λες... χμμμ το σεβομαι, και ισως ειναι το Αλαμο μου.. ΑΛΛΑ αν δεν το εχει ζησει πως ξερει τι αντιμετωπιζω? Αν εχει και αυτοσ/αυτη κρισης τι γινεται? :P και γιατι να μην δρασω μονος? οσο μπορω και εχω δυναμη... εδω βλεπω συμφορουμιτες να ζουν με αυτο χρονια πολλα,... και παιρνω δυναμη...

    Μου θυμίζεις πολύ τον εαυτό μου πάντως Θεωρούσα τον ψυχολόγο ως τελευταία και έσχατη λύση. Ως δείγμα αδυναμίας (για μένα, όχι για τους άλλους!), ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου. Μάλλον εξίσωνα τη λύση των χαπιών με τη λύση του ψυχολόγου=παράδοση στο πρόβλημα. Που δεν έχουν καμία σχέση αυτά μεταξύ τους. Κι όμως τώρα που το δοκίμασα, έχω πολύ διαφορετική άποψη.

    Τώρα για το αν το έχει ζήσει ή όχι υπάρχουν ψυχολόγοι που ίσως να το έχουν ζήσει και άλλοι που όχι. Σημασία είναι όμως να είναι έξω από το πρόβλημα ώστε να βλέπουν πιο καθαρά και σε βοηθήσουν να κατευθυνθείς στη ρίζα. Τώρα αν έχει κρίσεις ο ψυχολόγος να\'σαι σίγουρος ότι δε θα σε αναλάβει ή μπορεί και να σε πληρώνει κιόλας))) Δε θα έχει, ηρέμησε!
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

    -H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

  3. #33
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    @anwnimi

    Τωρα αν δεν αποδεχομαστε φυσικους κανονες να το φιλοσοφισουμε αν θες. Δεν ειναι τιποτα τυχαιο η να βγαινει απο το πουθενα. παντα υπαρχει αιτια...καποια δραση κατι που ξεκινησε ενα γεγονος κατι. Αυτο για μενα αποτελει θεμελιο λιθο σε ολα. Αυτα που εκανες οντως δεν ηταν καταπολεμηση αιτιων..αλλα αποτελεσματων. Το ζητημα δεν ειναι να προσπαθης να αποφυγεις να αγχονεσαι αλλα να μαθεις τι σε κανει να αγχωνεσε και οχι να το αποφυγεις. Πιοι παραγωντες σε οδηγουν σε αυτη την συμπεριφορα? Πως τους προκαλεις και να τους αλαξεις. Να μαθεις δηλαδη και παλι τον εαυτο σου. Αυτο προσπαθω να κανω εγω. Αποτελεσμα? Παω διακοπες σε λιγες μερες με αεροπλανο και βαπορι σε κατι αγoνα νησακια που δεν εχει ΚΑΝ νοσοκομειο...

    Μα αυτο δεν κανω? Εχω φτασει μεχρι τους γονεις μου και ποιες συμπεριφορες τους/διδαγματα καποιες φορες εχουν φτασει να οδηγουν εμενα χωρις να το παρω χαμπαρι.... και πολλες φορες γινεται γιατι ετσι εμαθα και οχι γιατι ετσι θελω. Πραγμα το οποιο με καταπιεζει αφανταστα.

    Καλο αυτο...Εγω ομως δεν παιρνω χαπακια, αρα δεν υπαρχει εξισωση. το παλευω μονος. Θελω να πιστευω οτι ο ανθρωπος εχει τεραστια δυναμη στο να καταφερνει πραγματα. Αν εχω και εγω λιγη ισως τα καταφερω.

    Θα απαντησω.... ισως καπως επιθετικα να το δεις...αλλα δεν ειναι...περισσοτερο για πλακα το κανω...

    Ουδεις μωροτερος των ιατρων, μη υπαρχοντων διδασκαλων. Δεν το λεω εγω... οχι δεν το λεω εγωωωω...

    Πιας τ\'αυγο και κουρεφτο.. :P

    Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark, professionals built the Titanic.

    Αντε στην υγεια μας....

  4. #34
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,494
    Συμφωνώ σε όλα. Οπότε εσύ μπόρεσες μόνος σου και μπήκες βαθύτερα από ότι εγώ. Εγώ μέσω βιβλίων μπόρεσα και είδα μόνη μου πιο βαθιά...Αλλά τώρα με την ειδικό βλέπω κι άλλα περισσότερα.

    Έχεις δίκιο, τα περισσότερα τα έχουμε μάθει από τους γονείς και μάλλον είναι πολύ περισσότερα από αυτά που νομίζουμε ή θυμόμαστε. Η αναγνώριση του μοτίβου συμπεριφοράς μας και η αιτία στην οποία οφείλεται (μάθηση από το γονέα) αποτελεί πολύ σημαντικό βήμα για την μετέπειτα αλλαγή...

    \"Θελω να πιστευω οτι ο ανθρωπος εχει τεραστια δυναμη στο να καταφερνει πραγματα. Αν εχω και εγω λιγη ισως τα καταφερω.\"

    Έχεις και μάλιστα πολύ. Κατά τη γνώμη μου η βοήθεια ενός ειδικού δεν αναιρεί τη δυναμική ενός ανθρώπου αλλά την επαυξάνει, αν ο άνθρωπος χρησιμοποιήσει σωστά τη θεραπεία και δεν επαναπαυτεί ότι βρήκε τη μαγική λύση.

    \"Ουδεις μωροτερος των ιατρων, μη υπαρχοντων διδασκαλων. \"
    Χαχα, τους έχεις πάρει από φόβο μάλλον τους τρελογιατρούς ε; ))

    Συμφωνώ υπάρχουν και πολλοί που δεν...Αλλά (πρέπει να υπάρχουν και πολλοί που μπορούν να σε βοηθήσουν να πας πολύ παραπέρα...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

    -H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

  5. #35
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2,456
    Νομίζω ότι η απόφαση να πάει κάποιος στον ειδικό είναι καθαρά προσωπική. Πρέπει να είναι για να δουλέψει.
    Από \'κει και πέρα εξαρτάται και που θα πέσεις.

    Στο ερώτημα αν πάω θα είναι σαν να αποδεχθώ ότι θέλω βοήθεια, το έχω ξεκαθαρίσει πριν πολύ καιρό. Δεν πρόκειται να δυσκολεύω άλλο τον εαυτό μου. Ούτε μετρήσεις θα κάνω ούτε τίποτα. Ό,τι υπάρχει και μου κάνει τη ζωή ωραιότερη, πάω. Οικονομικά ισοδυναμεί με δύο βράδια λιγότερα έξω για ποτά. I can live with that (Ή μάλλον I must live with that!)

  6. #36
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2,456
    Τώρα αν είναι να αναγνωρίσω κάτι αρνητικό, υπάρχουν πολλά.
    Πρώτα απ\'όλα η ψυχοθεραπεία μπορεί να γίνει επώδυνη.
    Σου ανοίγει πάρα πολλές δυνατότητες. Ακόμα και τη δυνατότητα να γίνεις κάποιος εντελώς διαφορετικός.
    Αυτά τα δύο θέλουν προσοχή.

    Αλλά το πιο αρνητικό, για μένα, (παράλληλα και θετικό - είναι πως θα το δεις) είναι ότι ας πούμε κάτι συμβαίνει. Το αναλύω, φτάνω στο δικό μου συμπέρασμα. Ο ειδικός μπορεί να το δει από μία άλλη πλευρά και μερικές φορές (πες ότι έχεις διακόψει και δεν πας) μπορεί να σκέφτεσαι, ποιά είναι η γνώμη του ειδικού; Σε δύο τρία πράγματα οι απαντήσεις του ήταν λυτρωτικότατες και αδύνατον να τις είχα δει εγώ, τόσο γρήγορα και άμεσα τουλάχιστον.

    Από την άλλη, κανείς δεν είναι αλάνθαστος, και ο ειδικός θα κάνει λάθη, ενδεχομένως να σου στοιχίσουν κι όλας, αλλά όπως και σε κάθε τι σ\' αυτή τη ζωή, τελικός κριτής είσαι εσύ. Έτσι δεν είναι; Ακόμα κι όσα λέει ο ειδικός περνάνε από φίλτρο και αν κάτι δεν σου κολλάει, αντικρούς αυτά που σου λέει. Δεν είναι κατ\' ανάγκη \"αντίσταση στη θεραπεία\", μπορεί να είναι ότι αυτό που λέει, μπορεί κάλλιστα να μην ισχύει, ή να μη σου κολλάει εσένα.

    Δουλειά του δεν είναι να σου δείξει τι να κάνεις. Δουλειά του είναι να αναγνωρίσεις τι θέλεις να κάνεις κι αν κάτι σε παρεμποδίζει σ\' αυτό, να επεξεργαστεί. Έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον.

    Πάντως δεν τον αφήνω ποτέ να λιμνάσει. Ξέρω ότι είναι ικανός. Πληρώνω χρήμα και θέλω αποτέλεσμα. (Τώρα... σιγά μην έχει ανάγκη τα λεφτά μου αλλά τέλοσπαντων εγώ τα σκάω κι αν θέλω τα πάω αλλού). Ξέρω ότι έχει κάθε καλή πρόθεση να βοηθήσει και κυρίως ότι το μπορεί. Αλλά είναι άνθρωπος κι αυτός και μερικές φορές μπορεί να μειωθεί η αποδοτικότητα του στη θεραπεία. Προσπαθώ αυτό να μην γίνεται κι όταν γίνεται του το χτυπάω. Έχει ήδη αποδείξει ότι αξίζει. Και μερικές φορές πάει τη θεραπεία τόσο γρήγορα που δεν μπορώ ν\' ακολουθήσω. Αλλά είναι ο μόνος στον οποίο έμεινα έχοντας αλλάξει δύο τρεις πριν απ\' αυτόν. Κι ήμουν εντελώς ενάντιος στη θεραπεία με υπέροχα επιχειρήματα που δεν σήμαιναν τίποτα. Κατάφερε και με κράτησε.

  7. #37
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    @anwnimi

    Συμφωνω με οσα λες, ειναι απλα μια αλλη προοπτικη που δεν την αποκλειω. Ισως καποια στιγμη αν δεν....
    Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ελπιζω να ειναι αληθεια η μαλλον θελω να πιστευω πως....

    Οχι δεν τους εχω παρει απο κακο ματι τους γιατρους γενικως... απλα το εριξα ετσι να σπασει ο παγος... :P

    @alxexandros3

    Αν και καθιμενος ορθα και σοφα πραγματα λες. Οπως ειπα πριν δεν αποριπτω κατι, τουλαχιστον οχι πριν το δοκιμασω. απλα το αναβαλω κοιτωντας τι μπορω να κανω για μενα πρωτα. Θα μου πεις καλα ρε Σαντνες τοσα χρονια γιατι δεν εκανες κατι? Σωστα...αλλα παντα η σταγονα ξεχιλιζει το ποτηρι και νομιζω οτι το δικο μου ξεχιλισε πριν απο 2 μηνες....

    :P

    Αν και το θεμα το ανοιξα για αλλα, τελικα μπηκαμε σε γενικη ψυχολογικη κουβεντα. Κακο? Καθε αλλο, θα ηθελα να γραψω καποια πραγματα εδω για αυτους που δεν εχουν το βιβλιο ΑΛΛΑ δεν νομιζω οτι επιτρεπετε... (περι πνευματικης ανοησιας εεεε ιδιοκτισιας κλπ...)

    Παντως εχω διαβαση αρκετο μεχρι τωρα και καλα τα λεει... αλλα οπως ειπατε..δεν υπαρχουν μαγικα... πρεπει να υπαρχει προσωπικη θεληση.

    Αντε γερα 1 εμεινεεεεεε....

  8. #38
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    5,668
    Sadness ενα βιβλιο μπορει να ναι πολυ χρησιμο, δεν αμφιβάλλω...ομως απο οτι εχω καταλαβει επικεντρωνεται στις κρισεις πανικου κ πως να τις αντιμετωπισετε.Παρολα αυτα, νομιζω οτι ολοι οι ανθρωποι που εκδηλωνουν τετοιες κρισεις δεν εχουν την ιδια διαδρομη....αρα ειναι σαν να βλεπεις ενα κομματι του παζλ κ οχι ολη την εικονα.Ετσι πιστεύω.

    Το ιδιο πιστευω κ για άλλες παθησεις οπως η καταθλιψη. Υπαρχουν διαφορα βιβλια που λενε: κανε αυτο, μην κανεις εκεινο. Πολυ ωραια.Αλλα το θεμα νομιζω ειναι στο ΠΩΣ φτανω να μπορω να κανω το Α ή το Β.

    Στην ψυχοθεραπεια (τουλάχιστον οπως τη ζω εγω), δεν σου λεει κανεις τί να κανεις. Δλδ αυτο ειναι το τελευταιο.Αλλου ειναι το ζουμι....Κ δεν ειναι ολα σκεψεις, κ λογικη, ειναι κ συναισθηματα....

  9. #39
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,494
    Originally posted by alexandros3
    Τώρα αν είναι να αναγνωρίσω κάτι αρνητικό, υπάρχουν πολλά.
    Πρώτα απ\'όλα η ψυχοθεραπεία μπορεί να γίνει επώδυνη.
    Σου ανοίγει πάρα πολλές δυνατότητες. Ακόμα και τη δυνατότητα να γίνεις κάποιος εντελώς διαφορετικός.
    Αυτά τα δύο θέλουν προσοχή.
    Αλέξανδρε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η ουσία της θεραπείας είναι ακριβώς αυτή.

    Αλλά το πιο αρνητικό, για μένα, (παράλληλα και θετικό - είναι πως θα το δεις) είναι ότι ας πούμε κάτι συμβαίνει. Το αναλύω, φτάνω στο δικό μου συμπέρασμα. Ο ειδικός μπορεί να το δει από μία άλλη πλευρά και μερικές φορές (πες ότι έχεις διακόψει και δεν πας) μπορεί να σκέφτεσαι, ποιά είναι η γνώμη του ειδικού; Σε δύο τρία πράγματα οι απαντήσεις του ήταν λυτρωτικότατες και αδύνατον να τις είχα δει εγώ, τόσο γρήγορα και άμεσα τουλάχιστον.

    Νομίζω ότι όσο πιο ανεξάρτητος γίνει κάποιος από τό θεραπευτή του με την πάροδο του χρόνου τόσο πιο επιτυχημένη θα είναι και η ψυχοθεραπεία που έχει ακολουθήσει. Όμως, αυτό δε χρειάζεται και ίσως δεν πρέπει να γίνει μπαμ και έξω. Πχ. μπορείς να κανονίζεις μια συνεδρία το χρόνο (ή και πιο συχνά) ή να κανονίζεις κάποιες έκτακτες συνεδρίες όταν κάτι σε απασχολεί. Δε θα ήταν καθόλου κακό ή δείγμα αδυναμίας

    ..........

    Δουλειά του δεν είναι να σου δείξει τι να κάνεις. Δουλειά του είναι να αναγνωρίσεις τι θέλεις να κάνεις κι αν κάτι σε παρεμποδίζει σ\' αυτό, να επεξεργαστεί. Έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον.

    Έχεις απόλυτο δίκιο

    Αλλά είναι άνθρωπος κι αυτός και μερικές φορές μπορεί να μειωθεί η αποδοτικότητα του στη θεραπεία. Προσπαθώ αυτό να μην γίνεται κι όταν γίνεται του το χτυπάω. Έχει ήδη αποδείξει ότι αξίζει. Και μερικές φορές πάει τη θεραπεία τόσο γρήγορα που δεν μπορώ ν\' ακολουθήσω.

    Είναι πολύ σημαντικό που έχεις χτίσει μαζί του μια τέτοια σχέση ειλικρίνειας και λες ότι σε ενοχλεί αλλά είσαι σίγουρος και για την επιλογή σου.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

    -H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

  10. #40
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,494
    Όσο για το βιβλίο Sadness νομίζω ότι επικεντρώνεται στα συμπτώματα, έτσι;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

    -H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

  11. #41
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    Originally posted by anwnimi
    Όσο για το βιβλίο Sadness νομίζω ότι επικεντρώνεται στα συμπτώματα, έτσι;
    Not exactly....

    Ναι υπαρχουν συμπτωματα... και η δικια του ιστορια στην αρχη και λεει και καποιες μεθοδους (light weight βεβαια).

    Αυτο που μου αρεσε εμενα ειναι καποια παραδειγματα που φερνει και η εξηγηση που δινει στο πως παραγωντε τα συμπτωματα. Ναι ναι τα εχψ διαβασει και αλλου, μου τα εχουν πει και αλλοι... απλα μου αρεσε ο τροπος που τα γραφει, που τα παρουσιαζει....

    Δεν μπορω ομως να μιλησω θετικα για το βιλβιο ως βιλβιο ακομα γιατι απλα δεν ξερω... ελπιζω στισ διακοπες μου να το τελειωσω... Μετα θα δω τι θα κρατησω, τι θα πεταξω... και βλεπουμε...

    Αντε και φευγω.....
    Αν σας ρωτησουν που παω... Πεστε οτι παω να πανικοβαλω τον πανικο μου...!!!!

  12. #42
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2,456
    Δωσ\'του να καταλαβει!

  13. #43
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    Boyzzzzz and Giiiirls,

    I am back... No No, not back, but back.....

    Καταρα και το 3G σερνεται στα ακριτικα νησια μας. 1 μερα, εδω και ολα καλα, μαλλον παιζει κρυφτουλι, γιατι δεν μου εχει απαντησηει ακομη. Ισως και να μην το περιμενε, ελπιζω να μεινει εκει κρυμμενος... Λετε να τον πανικοβαλα?

    Σοβαρα πλεον, ολα μια χαρα μεχρι στιγμης, 2-3 φορουλες ενιωσα καπως περιεργα αλλα το ξεπλυνα με μπανακι στο γαλαζιο του Αιγαιου μας. Ο χρονος πολυς, και πολλα να γινουν, αλλα οπως ειπα ασχολουμε με μια μερα την φορά....

    Θα σας ξαναγραψω απο εδω, τωρα πινω καφεδακι, μιας και τωρα ξυπνησα, (Ντροπη μου)...!!!!

    Αντε γερα σε ολους... ΑΑΑαααα και το βιλβιο εδω, αλλα δεν το εχω αγγιξει ακομα ισως αργοτερα...

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •