ποια ηταν η αιτια του τελευταιου σας χωρισμου? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 118
  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    αθηνα
    Posts
    596
    Originally posted by imagine
    Οι καταστάσεις δεν βολεύαν βρε Πάνο και δεν υπήρχαν αντοχές να τις αλλάξουμε (πχ ο ένας φεύγει για σπουδές/δουλειά κ ο άλλος δε θέλει να εγκαταλείψει τη δικιά του δουλειά/ σ[πουδές/ ενδιαφέροντα.)
    Μα στα δυσκολα δεν φαινονται οι σχεσεις?

  2. #32
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,026
    Originally posted by mariap
    Originally posted by imagine
    Οι καταστάσεις δεν βολεύαν βρε Πάνο και δεν υπήρχαν αντοχές να τις αλλάξουμε (πχ ο ένας φεύγει για σπουδές/δουλειά κ ο άλλος δε θέλει να εγκαταλείψει τη δικιά του δουλειά/ σ[πουδές/ ενδιαφέροντα.)
    Μα στα δυσκολα δεν φαινονται οι σχεσεις?
    Στη συγκεκριμένη σχέση το φως στην άκρη του τούνελ ούτε που φαινόταν. Τη λήξαμε τη σχέση λοιπόν πριν φθαρεί απο εξωγενείς παράγοντες. Δε θέλω να κοροιδεύω τον εαυτό μου.

  3. #33
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    αθηνα
    Posts
    596
    imagine μονο η αποσταση ηταν το προβλημα?

  4. #34
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by Θεοφανία
    Μ\' αρέσει που είστε όλοι μες στο θέμα.

    Πάνο...εύχομαι να πάνε όλα καλά με την υγεία σου..

    Στο θέμα..Εγώ με τον πρώην μου, χωρίσαμε γιατί απλά μας τελείωσε. Όποιο πρόσωπο και να έχει ο χωρισμός, στην ουσία αυτό που μετράει είναι πότε τελειώνει στον έναν απ τους δύο, ή στην καλύτερη των περιπτώσεων και στους δύο την ίδια εποχή.
    θα συμφωνησω με την προλαλησασα.....

    θα συμπληρωσω ομως κατι που θεωρω σημαντικο.
    η δικη μου σχεση κρατησε ΠΑΡΑ πολλα χρονια. θεωρω οτι εκανε φυσιολογικο κυκλο κι εκλεισε, με τον τροπο που ειπε κι η κοπελια στο κουοτ.
    οταν αυτο το \"τελειωσει\" ομως ερχεται πολυ νωρις στην σχεση, ενδεχεται να εχουν πεσει οι δυο σε μια πολυ συχνη παγιδα....
    στην παγιδα του να αλλαξουν ρολους και να περασουν απο τον υγιη ρολο του εραστη-ερωμενης σε ρολους γονεϊκους η παιδικους που ενδεχεται να εχουν για αλλους λογους αναγκη στην ζωη τους, εις βαρος της ερωτικης τους σχεσης...θεωρω οτι κατι τετοιο διαλυει συντομα την σεξουαλικη σχεση, κι οσα ζευγαρια παραμενουν μαζι και μαλιστα πολυ αγαπημενα, ειναι αυτα που θυσιαζουν την αναγκη τους για ερωτικο συντροφο ,προκειμενου να εχουν τον \"μπαμπα/μαμα\" η παιδι , που χρειαζονται περισσοτερο...

    ρεμ....είναι μια παγίδα στην οποία έχουμε πέσει όλοι μας....Εγω πχ, όταν έκανε τον κύκλο της η σχέση, (μιλώ για την προηγούμενη), μου άρεσε τόσο πολύ αυτό το άτομο ως παρέα, (απίστευτο χιούμορ και πολύ καλό παιδί), έμεινα μαζί του άλλα δυο χρόνια αδυνατώντας να παραδεχτώ στον εαυτό μου πως αυτό που είχαμε μου τελείωσε.
    Βολευόμουν σε αυτό το μοτίβο και μάλιστα μιλούσαμε για γάμο, όπου το μόνο που μας εμπόδιζε ήταν ένα σπίτι που δεν είχε ακόμη τελειώσει.
    Στο τέλος καταλήξαμε να κάνουμε σεξ αφού τσακωνόμασταν, γιατί πως μπορείς να κάνεις σεξ με τον κολλητό σου?
    εγω αυτο θα το ερμηνευα διαφορετικα Θεοφανια!
    Πολυ σωστα γραφεις οτι δεν μπορεις να κανεις σεξ με τον κολητο σου γιατι λειπει συναισθημα εντονο που εχει δωσει την θεση του σε μια ελεγχομενη απο την λογικη σχεση!
    Καποτε μου την επεσε μια γυναικα , που δεν την ηθελα σεξουαλικα , γιατι ηταν πολυ αρρενωπη για μενα και κερδισα την καλυτερη φιλη της ζωης μου!
    Νομιζω αλλου πρεπει να ψαξεις το προβλημα οσον αφορα την βια και τον καυγα που οδηγει στο σεξ....
    Ειναι μια συναισθηματικη επιθεση , πολλες φορες απαραιτητη σε ατομα με πολλες αναστολες και αυστηρο υπερεγω...
    Ο καυγας και συχνα η βια με τον αλλον ,αποκαλυπτει τον βαθμο συναισθηματικης εξαρτησης που συχνα στα ζευγαρια, απο αυτοαμυνα και αυτοελεγχο , αποκοιμιεται σκοπιμα για να μας προφυλαξει απο την εξαρτηση...
    Φοβομαστε ολοι σε μια σχεση να μην χασουμε την αυτοδυναμια μας !Γιατι οταν αγαπας καποιον δεν μπορεις να εισαι πια ο εαυτος σου

  5. #35
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,026
    Originally posted by mariap
    imagine μονο η αποσταση ηταν το προβλημα?
    Όχι, υπήρχαν κι άλλα προβλήματα, που δεν αφορούσαν συναισθήματα αλλά πρακτικά θέματα. Ενιγουέι, προφανώς δεν ήταν η πρώτη προτεραιότητα και των 2 μας η διατήρηση της σχέσης. Πόνεσε πολύ, όμως.

  6. #36
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1,139
    Originally posted by mariap
    Originally posted by imagine
    Οι καταστάσεις δεν βολεύαν βρε Πάνο και δεν υπήρχαν αντοχές να τις αλλάξουμε (πχ ο ένας φεύγει για σπουδές/δουλειά κ ο άλλος δε θέλει να εγκαταλείψει τη δικιά του δουλειά/ σ[πουδές/ ενδιαφέροντα.)
    Μα στα δυσκολα δεν φαινονται οι σχεσεις?





    Ετσι είναι. Οπως και το να μπορεί κανείς να κρίνει πίσω απ τις προθέσεις του. Δηλαδή να αναγνωρίζει την ανάγκη και να μεταφράζει την πράξη. Νιώθω ότι τα συναισθήματα δεν είναι παρά αλυσιδωτές αντιδράσεις και δεν υπάρχουν από μόνα τους.

    Τα \"δύσκολα\" είναι ίσως αυτά. Κ εκεί που έρχεται από κάπου η έμπνευση σα χάδι να μας γιατρέψει, να μας πει ότι έχουμε δίκιο, ξεχνάμε την αυτοκριτική, ξεχνάμε να πούμε στον εαυτό μας, ότι κάναμε ακριβώς την ίδια διαδρομή για να φτάσουμε εκεί απ όπου τώρα θέλουμε σαν τρελλοί να φύγουμε!

    Εχω άπειρες φορές μέσω της απαλλαγής (χωρισμοί) να μετατοπίσω βάρη. Ακόμα τόσες χρειάστηκε να εμπεδώσω το ψέμα αυτής της απόφασης.

    Μπορεί νάναι όλα αλλιώς αύριο ή του χρόνου, όμως, το σίγουρο είναι ότι με τίποτα δεν θα άντεχα κ λόγω του χαρακτήρα μου την καθημερινή αντιπαράθεση με ανθρώπους που θάθελαν να μου επιβληθούν. Ισως η σχέση μου αυτό ακριβώς μου δίνει πέρα απ τα βασικά υπόλοιπα.


    υ.γ. πανικούλα μου, τον κρίνο τον συχώρεσα για να σου λυθεί η απορία, επειδή διόρθωσε τον πωπώ \" αεροδρόμιο, σε πωπώ \"ελικοδρόμιο\" :P

  7. #37
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    αθηνα
    Posts
    596
    Εγω παντως οταν μια σχεση εχει δυσκολιες, πεισμωνω και προσπαθω ακομα περισσοτερο.

    Αλλα βεβαια και οι δυσκολιες εχουν τα ορια τους, αν δω οτι προσπαθω προσπαθω και δεν βλεπω αποτελεσματα... τοτε περνω την εσχατη λυση.

  8. #38
    Banned
    Join Date
    May 2004
    Location
    στις στεπες του Καυκασου
    Posts
    10,933
    Originally posted by liberchild


    επειδή διόρθωσε τον πωπώ \" αεροδρόμιο, σε πωπώ \"ελικοδρόμιο\" :P
    εχμμ μπορω να πω, οτι δεν υπαρχει πια,
    ουτε καν χωρος προσγειωσης....

    αρφ αρφ!
    :cool:

  9. #39
    σωστα μαρια...μια σχεση ειναι παντα μια διαρκης καθημερινη δοκιμασια...
    μια δοκιμασια καταρχην εσωτερικη , δικη μας και στην συνεχεια με τον ανθρωπο που αγαπαμε. δεν ηταν καθολου τυχαιο που ο φρουντ εδωσε τον ορισμο της ωριμοτητας στηριγεμνος στην σεξουαλικη μας ικανοτητα για μακροβιες ερωτικες σχεσεις ...
    Ηξερε εκ των προτερων ο δασκαλος , σε τι Γολγοθα ανεβαινει οποιος ερωτευεται!
    Μια παλια κινεζικη παρομοιωση τα λεει ολα
    \"Ο ερωτας ειναι σαν το κινεζικο ταξι! Ενας καθεται αναπαυτικα στην πολυθρονα της αμαξας και ο αλλος τρεχει με τα ποδια τραβωντας το φορτιο!\"
    Συχνα διαπιστωσα οτι οποτε εγραφα αυτο το ρητο πολλοι δεν το καταλαβαιναν καιαντιδρουσαν αρνητικα! Σημερα καταλαβα το γιατι...Γιατι η κινεζικη φιλοσοφιαδιεπεται απο το Γιν και Γιαν ,την ζωικη δυναμη οπως πχ για μας την Λιμπιντο....
    Μονο που η γραμμη του Γιν και του Γιαν ειναι τεθλασμενη και οχι ισια !
    Αυτοκαταλαβα οτι θελει συμβολικα να πει οτι οι δυναμεις δεν ειναι σταθερα μοιρασμενες αλλα εναλασονται ....Κυματισμο συμβολιζει η τεθλασμενη γραμμη....
    ειναι μια γραφικη απεικνηση της αλλοτριωσης που ολοι μας συνανταμε μεσα στην ιδια μας την ψυχη , στην ασυνειδητη προασπαθεια να βγαλουμε στην ακρη αυτα που μας χωριζουν στην αρχη για να μπορεσουμε να ζευγαρωσουμε με καποιον , αλλα στην συνεχεια ξαναβρισκουν την δυναμη τους χωρις να μας ρωτησουν ανατρεποντας την προσκαιρη ευδαιμονια της ψυχης μας !
    Ομως παλι δεν ειναι τιποτα μονιμο και σταθερο!
    Το σεξ που μας εφερε κοντα, αν ειμαστε ανδρες, σε μια γυναικα , η αναγκη για ασφαλεια αν ειμαστε γυναικες , δεν ειναι στερεοτυπα αλλα κυμαινομενες αξιες που φθειρονται και εξαφανιζονται για να βγουν αλλες νεες στην θεση τους....
    Η γυναικα μου σημερα , 23 χρονια αργοτερα στην σχεση μας , ειναι πολυ πιο ειλικρινης μαζι μου και ενω το σεξ εχει παψει να βρισκεται στην επιφανεια αλλα να εχει απωθηθει και στους δυο μας , μπορει σημερα να βρισκει την απαιτουμενη ασφαλεια απο δικες της ενεργειες και να μην την ζηταει απο τους εραστες της μια που περασαν και τα χρονια και τογηρας ουκ ερχεται μονον..
    Εγω απο την αλλη , αφου εφτασα στο σημειο να την συχαθω οταν καταλαβα οτι εκεμεταλευτηκε τις ορμες μου για να ικανοποιησει τις δικες της αναγκες , μπορει το σεξ να μην με απασχολει καθολου πια ,αλλα θαυμαζω το εργο του ζευγαριου μας βλεπωντας την πιο αυταρκη ψυχολογικα και συναισθηματικα...
    Το οτικαθε φορα πουακουω εστω απ το τηλεφωνο την φωνη της μου δημιουργει συναισθηματικη εφορτιση , ειναι αποδειξη οτι την αγαπω διαφορετικα , κατανοώντας οτι το σεξ για τον Φρουντ δεν ηταν η σεξουαλικη δραστηριοτητα που οδηγει στην εκσπερματιση , αλλα ενα συναισθημα που αποτυπωνεται τοσο βαθεια στην συνειδηση μας που δεν μπορουμε ποτε να απαλλαγουμε πια απο αυτο....

  10. #40
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Στον αστερισμο του Ωριωνα
    Posts
    190
    Καταρχας πανο ευχομαι περαστικα και να γινεις γρηγορα καλα και να παψεις να ταλαιπωρεισαι...
    πολυ ωραιο το τελευταιο ποστ σου!! δειχνει ποσο και τι πραγματικα νιωθεις για την γυναικα που υπαρχει στην καρδια σου.

    Η τελευταια μου σχεση εληξε γιατι απλουστατα η προσπαθεια και τα αισθηματα ηταν μονοπλευρα...με λιγα λογια τα εκανα ολα εγω...μεχρι και τον ταξιτζη μπορω να σου πω...ευτυχως δεν ηταν καποιος κεραυνοβολος ερωτας...δυστυχως τον τελευταιο μηνα, κατεληξε σε ενα κρας τεστ νευρων και δικων μου αντοχων...
    βγηκα απο αυτη τη σχεση οσο ηταν νωρις γιατι με εφθειρε ψυχολογικα η αδιαφορη συμπεριφορα του, αλλα και η ταση του να με μειωνει επειδη εκεινος ειχε τα δικα του κομπλεκ κατωτεροτητας...βεβαια ευθυνομαι εν μερει, γιατι το ειχα δει και μπηκα σε αυτο το λουκι...ηθελα ομως να κανω μια προσπαθεια..
    εν τελει δεν εκανα μοναχα μια η δυο..εκανα 4 ή 5 και στο τελος μπουχτησα...εφυγε καθε ειδος συναισθηματος και εμεινε μοναχα η λυπηση (θεωρω οτι δεν υπαρχει χειροτερο συναισθημα να νιωσεις για καποιον...ακομα και το μισος ειναι χιλιες φορες καλυτερο)...
    επομενως εφυγα και ειμαι καλυτερα απο ποτε...
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

  11. #41
    Originally posted by Triella
    Καταρχας πανο ευχομαι περαστικα και να γινεις γρηγορα καλα και να παψεις να ταλαιπωρεισαι...
    πολυ ωραιο το τελευταιο ποστ σου!! δειχνει ποσο και τι πραγματικα νιωθεις για την γυναικα που υπαρχει στην καρδια σου.

    Η τελευταια μου σχεση εληξε γιατι απλουστατα η προσπαθεια και τα αισθηματα ηταν μονοπλευρα...με λιγα λογια τα εκανα ολα εγω...μεχρι και τον ταξιτζη μπορω να σου πω...ευτυχως δεν ηταν καποιος κεραυνοβολος ερωτας...δυστυχως τον τελευταιο μηνα, κατεληξε σε ενα κρας τεστ νευρων και δικων μου αντοχων...
    βγηκα απο αυτη τη σχεση οσο ηταν νωρις γιατι με εφθειρε ψυχολογικα η αδιαφορη συμπεριφορα του, αλλα και η ταση του να με μειωνει επειδη εκεινος ειχε τα δικα του κομπλεκ κατωτεροτητας...βεβαια ευθυνομαι εν μερει, γιατι το ειχα δει και μπηκα σε αυτο το λουκι...ηθελα ομως να κανω μια προσπαθεια..
    εν τελει δεν εκανα μοναχα μια η δυο..εκανα 4 ή 5 και στο τελος μπουχτησα...εφυγε καθε ειδος συναισθηματος και εμεινε μοναχα η λυπηση (θεωρω οτι δεν υπαρχει χειροτερο συναισθημα να νιωσεις για καποιον...ακομα και το μισος ειναι χιλιες φορες καλυτερο)...
    επομενως εφυγα και ειμαι καλυτερα απο ποτε...
    πολυ καλα εκανες Τριελα!
    Λαθη ειμαστε ανθρωπους κανουμε!
    οσο τα αναγνωριζουμε , ακομα και αν δεν μπορουμε να τα διορθωσουμε , θα υπαρχουν παντα καποιοι διπλα μας που για συναισθηματικους κυριως λογους θα ενωνουν τις δυναμεις τους με τις δικες μας ,στον κοινο στοχο
    Ποιος ειναι αυτος ? να βρουμε μαζι αυτο που δεν μπορει να κανει ο καθε ενας μονος του ! την ευτυχια μας !
    Αν εβλεπες αναταποκριση απο την παρτη του , ειμαι σιγουρος οτι θα ησουν ακομα μαζι του....
    Ομως κανενας δεν μπορει να συγχωρησει την αδιαφορια , σε μια εκ φυσεως συναισθηματικη σχεση οπως η ερωτικη συνομιλια
    Η ιδια η φυση μας , μας υποχρεωνει να κανουμε το βημα προς την πορτα εξοδου...

  12. #42
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    19
    Καταρχάς καλημέρα και μακάρι κανείς να μη χρειαζόταν να περάσει όλη αυτή την οδυνηρή εμπειρία που λέγεται καρκίνος.Συγχαρητήρια για το κουράγιο σου Panos και σου εύχομαι τα καλύτερα!
    Με συγκινεί το να διαβάζω απο έναν άντρα να λέει πως ακόμη νοιώθει το τρέμουλο στην καρδιά του για τη γυναίκα του ή όπως ο krinos που μεσα σε μια απλή και ωραία προτασούλα κλείνει όλη την αγάπη του.
    Δυστηχως ο δικός μου σύζυγος μεταλλάχθηκε με τα χρόνια.Είμαστε μαζί 16 χρόνια. Τα πρώτα 4-5 χρόνια μ\'εκανε να αισθάνομαι μοναδικά. Όμορφα λόγια, γλυκιές χειρονομίες ήταν σα να είμαι η μοναδική γυναίκα στη γη και κυριολεκτικά με λάτρευε. Κάναμε 2 παιδιά και ήρθε η αλλαγή.Λίγο λίγο χωρίς να την πολυκαταλαβαίνεις. Η δουλειά του πάνω απόλα, χρόνος για τα παιδιά ελάχιστος και εγώ \"υπήρχα\"μόνο όταν ήταν η ώρα του sex.Τουλάχιστον τότε υπήρχε και πάθος έστω και εκείνη τη στιγμή. Τώρα πια ΕΓΩ τα κάνω όλα λάθος,εγώ φταίω που δεν έχουμε κοινές ασχολίες, ΕΓΩ είμαι η ανέραστη που δεν τον ξεσηκώνω,ΕΓΩ που δεν επικοινωνούμε όλα ΕΓΩ!Τρέχω κυριολεκτικά όλη μέρα,με τη δουλειά,με τα παιδιά,με το σπίτι...Πρέπει δηλ.μόλις κοιμηθούν τα παιδία να κυκλοφορώ με τα εσώρουχα και να το παίζω γατούλα;Για να με πλησιάσει και να δει ότι υπάρχω στο σπίτι πρέπει να ξεβρακωθώ;Ό ίδιος διαβάζει τα γράμματα που μου έστελνε τότε και απορεί πως έγραφε τέτοια πράγματα.Τι να πω και κυρίως τί να κάνω...Το παίζω και γατούλα όποτε μπορώ αλλά δε γίνεται να τα κάνω ΟΛΑ ΕΓΩ τέλεια για να είναι τα πράγματα μεταξύ μας ΟΚ.Δεν πρέπει να δείξει και ο συντροφός σου ότι σε νοιάζεται και σ\'αγαπάει όλες τις στιγμές;Έχουμε καταντήσει συγκάτοικοι που μοιράζονται τα έξοδα κια το κρεββάτι τους.Όταν του το είπα κάποτε θύμωσε και πάντα μου πετάει την ατάκα ότι \"δεν πάμε καλά\" αλλά αυτός δεν φταίει,πάλι εγώ κάτι έπρεπε να\'χω κάνει.Συνήθως τα προσπερνάω όλα αυτά και το παίζω χαζή αλλά κάποιες φορές δεν αντέχω,θα σκάσω!!!Μια απο αυτές τις φορές περνάω τώρα.Έτσι λοιπόν το σκίρτημα στην καρδιά όταν με βλέπει μου ακούγεται από άλλο πλανήτη...Εύχομαι οι γυναίκες τουλάχιστον να το εκτιμούν.

  13. #43
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    751
    πανο περαστικα και απο εμενα και σου ευχομαι οχι μονο να περασει αλλα και να σου εφησει την σωματικη και ψυχικη δυναμη να αδραξεις τον χαμενο χρονο και να πετυχεις και να ζησεις ολα οσα σου ελειψαν μεχρι σημερα.

    Ναι η σχεση σου με την γυναικα σου ειναι μοναδικη. Δεν θα πω οτι ειναι η καλυτερη ή η χειροτερη. Λεω απλα μοναδικη.
    Νομιζω οτι θα συμφωνησεις σε αυτο που εγω πιστευω ως αιτια χωρισμου.

    δεν θα μιλησω για εφημερες σχεσεις, αλλα για σχεσεις αγαπης που οπως ειπαν και οι προηγουμενοι \"μεταλλαχθηκαν\" ή \"εκαναν τον κυκλο τους\" ή \"εχασαν τον σεξουαλικο τους ενδιαφερον\" ή δεν \"καταφεραν να προαρμοστουν στους νεους ρολους γονιου-παιδιου\".

    Νομιζω οτι μια σχεση τελειωνει οταν αυτα που σε χωριζουν ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που σε ενωνουν.

    Ετσι απλα!
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

  14. #44
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    13,014
    ποια ηταν η αιτια του τελευταιου σας χωρισμου?
    Αποκλειστικα δικια της η ευθυνη...το ερωτημα μαλλον στην περιπτωση μου ειναι γιατι καθισα και εφαγα τοσα χρονια...τα θελα μαλλον και τα παθα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

  15. #45
    Originally posted by SOFGEO
    Καταρχάς καλημέρα και μακάρι κανείς να μη χρειαζόταν να περάσει όλη αυτή την οδυνηρή εμπειρία που λέγεται καρκίνος.Συγχαρητήρια για το κουράγιο σου Panos και σου εύχομαι τα καλύτερα!
    Με συγκινεί το να διαβάζω απο έναν άντρα να λέει πως ακόμη νοιώθει το τρέμουλο στην καρδιά του για τη γυναίκα του ή όπως ο krinos που μεσα σε μια απλή και ωραία προτασούλα κλείνει όλη την αγάπη του.
    Δυστηχως ο δικός μου σύζυγος μεταλλάχθηκε με τα χρόνια.Είμαστε μαζί 16 χρόνια. Τα πρώτα 4-5 χρόνια μ\'εκανε να αισθάνομαι μοναδικά. Όμορφα λόγια, γλυκιές χειρονομίες ήταν σα να είμαι η μοναδική γυναίκα στη γη και κυριολεκτικά με λάτρευε. Κάναμε 2 παιδιά και ήρθε η αλλαγή.Λίγο λίγο χωρίς να την πολυκαταλαβαίνεις. Η δουλειά του πάνω απόλα, χρόνος για τα παιδιά ελάχιστος και εγώ \"υπήρχα\"μόνο όταν ήταν η ώρα του sex.Τουλάχιστον τότε υπήρχε και πάθος έστω και εκείνη τη στιγμή. Τώρα πια ΕΓΩ τα κάνω όλα λάθος,εγώ φταίω που δεν έχουμε κοινές ασχολίες, ΕΓΩ είμαι η ανέραστη που δεν τον ξεσηκώνω,ΕΓΩ που δεν επικοινωνούμε όλα ΕΓΩ!Τρέχω κυριολεκτικά όλη μέρα,με τη δουλειά,με τα παιδιά,με το σπίτι...Πρέπει δηλ.μόλις κοιμηθούν τα παιδία να κυκλοφορώ με τα εσώρουχα και να το παίζω γατούλα;Για να με πλησιάσει και να δει ότι υπάρχω στο σπίτι πρέπει να ξεβρακωθώ;Ό ίδιος διαβάζει τα γράμματα που μου έστελνε τότε και απορεί πως έγραφε τέτοια πράγματα.Τι να πω και κυρίως τί να κάνω...Το παίζω και γατούλα όποτε μπορώ αλλά δε γίνεται να τα κάνω ΟΛΑ ΕΓΩ τέλεια για να είναι τα πράγματα μεταξύ μας ΟΚ.Δεν πρέπει να δείξει και ο συντροφός σου ότι σε νοιάζεται και σ\'αγαπάει όλες τις στιγμές;Έχουμε καταντήσει συγκάτοικοι που μοιράζονται τα έξοδα κια το κρεββάτι τους.Όταν του το είπα κάποτε θύμωσε και πάντα μου πετάει την ατάκα ότι \"δεν πάμε καλά\" αλλά αυτός δεν φταίει,πάλι εγώ κάτι έπρεπε να\'χω κάνει.Συνήθως τα προσπερνάω όλα αυτά και το παίζω χαζή αλλά κάποιες φορές δεν αντέχω,θα σκάσω!!!Μια απο αυτές τις φορές περνάω τώρα.Έτσι λοιπόν το σκίρτημα στην καρδιά όταν με βλέπει μου ακούγεται από άλλο πλανήτη...Εύχομαι οι γυναίκες τουλάχιστον να το εκτιμούν.
    σοφγεο
    Εχω γραψει απειρες φορες εδω μεσα οτι καθε ελπιδα βελτιωσης των παντων στην Ελλαδα ξεκιναει και τελειωνει στις γυναικες !
    εχω σταματησει προ πολλου να σκεφτομαι καν τον ερωτα ,
    γιατι καταλαβα οτι η γυναικα μου \"με ειδε \" σαν καποιον που δεν ημουν ποτε και δεν μπηκε καν στον κοπο να με ρωτησει !
    Αφου πηρα πανω μου την ευθυνη για τον εαυτο μου , ειπα
    πανο θα ξανασκεφτεις το σεξ, μονο οταν μια μερα την πας σε μια φαση, οπου αυτα που αγορασε σαν καταναλωτρια , μπορει να τα ξεπληρωσει μονη της απο τον μισθο της και τοτε αφου μαζεψεις τα πραγματα σου σε μια βαλιτσα , θα δοκιμασεις για τελευταια φορα να δεις, αν αυτο το ζευγαρι , εχει μελλον
    η πρεπει να σταματησει καπου εδω!
    Τι σου λεω δηλαδη..
    οτι ειναι πολυτελεια σημερα για τα περισσοτερα ζευγαρια να δουν γιατι δεν κανουν καλο σεξ , αν προηγουμενως δεν δουν γιατι δεν μπορουν να βγαλουν τον μηνα με τους μισθους τους !

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •