σεξ και σχεσεις (24, αλλα απειρη) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 84
  1. #16
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,851
    ναι αυτο παιζει να συμβει αρχικα, οταν κι αμα ο αλλος βλεπει τη κοπελα σοβαρα, τοτε ισως το παει σιγα σιγα, τρυφερα που λεμε. μετα απο λιγο καιρο ομως, κι αν κανεις συνεχως τα ιδια ή δεν εισαι διατεθημενη να δοκιμασεις κατι καινουργιο, ειναι φυσιολογικο να καταντησει βαρετη η ολη διαδικασια κι ο αλλος να μην εχει ορεξη. τα θελουμε και λιγο ολα ετοιμα στο πιατο, περιμενουμε να κανει καποια τρελα κολπα, αλλα βαριομαστε να της τα διδαξουμε, θα πρεπει να ξερει το σωμα της μονη της.

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,713
    ναι λογικο ακουγεται. αυτο το "σοβαρα" με πνιγει.
    οτι ο δρομος ειναι μονοδρομος. και δεν εχω καν επιλογη. πρεπει ντε και καλα να βρω καποιον που να με βλεπει για μονιμη σοβαρη σχεση.

    και οταν εχω ερωτικο ενδιαφερον για καποιον να πνιγομαι και να μην μπορω να κανω τιποτα γιατι ειμαι ασχετη και μην παει και δεν τα κανω ολα σωστα και μην παει και δεν ειμαι τελεια...
    βουνο!
    (γκρινιας....)

  3. #18
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,851
    πιστεψε με, το να βρεις παρτενερ απλα για σεξ, ειναι πολυ πιο ευκολο απο το να βρεις καποιον για κατι σταθερο. ισως τωρα που εισαι μικρη δεν σου ακουγεται οκ η δεσμευση, αργοτερα ομως μεγαλωνοντας κι αφου θα εχεις λιγοτερες επιτυχιες αλλα και περισσοτερες αναγκες, θα παρακαλας να βρεις καποιον για κατι σοβαρο, που να σου ταιριαζει, να σε θελει, και να σε φροντιζει πανω απ'ολα!

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,713
    κοιτα ποσο αναποδα και μπερδεμενα ειναι ολα στο μυαλο μου.
    θελω προσοχη και φροντιδα. αυτο εδειξα και στον αλλον και πανικοβληθηκε ο ανθρωπος.
    θεωρητικα η δεσμευση ομως με φοβιζει οσο και αυτον.

    ηθελα οοοοοταν θα εκανα σοβαρη σχεση να νιωθω "χορτασμενη" απο καποια πραγματα.

    βλεπω τριγυρω μου τους περισσοτερους να κανουν σχεσεις ετων, σχεσεις συμβιβασμου, βαρετες, μονοτονες και να καταληγουν να χωριζουν ενα σωρο χρονια μετα γεματοι απωθημενα. και απο ενα σημειο και μετα δεν υπαρχουν ευκαιριες να "διορθωσεις" το παρελθον.

    αλλα στην πραξη ειμαι πιο συναισθηματικη. εχω αυτην την καταραμενη κολλητικη θανατηφορα ασθενεια :P

  5. #20
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,851
    πανικοβληθηκε γιατι η φροντιδα ανηκει στα της σχεσης. το απλα σεξ ειναι ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε που λεμε. το κανεις χωρις να ενδιαφερεσαι τοσο, ποσο μαλλον να κατσεις να φροντισεις κι ολας. μονη σου το ειπες εξαλλου, ειναι σωματικη αναγκη, σαν το κατουριμα.

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,713
    ειναι πολυ ευκολο να βρει το γρηγορο και ευκολο σεξ ο συγκεκριμενος. και κακως ασχοληθηκε και επεμεινε τοσο μαζι μου απο τη στιγμη που ειμαι καρτα οτι δεν ειμαι του ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε.

    επισης, πολυ κακως ασχοληθηκα κι εγω με εναν αντρα που δεν μπορω να τον καλυψω με τιποτα στον τομεα που τον ενδιαφερει.

    απλα καποιες φορες ξερεις το σωστο και το λαθος και κατι σε σπρωχνει να συνεχισεις το λαθος μεχρι οπου φτασει

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Αθήνα
    Posts
    870
    Quote Originally Posted by phobic24 View Post
    Και ειμαι ακομα πολυ απειρη σε πολλα θεματα κοινωνικης φυσεως.
    Στην αρχή σκέφτηκα να σου απαντήσω. Μετά σκέφτηκα ότι αυτό θέλει κόπο και χρόνο. Και σκέφτηκα τι θα κάνεις θα βοηθάς άλλους ανθρώπους που ίσως να μην το εκτιμήσουν και καθόλου; Και έτσι σκέφτηκα να μην γράψω. Αλλά αφού πέρασε λίγη ώρα σκέφτηκα να γράψω.

    Το θέμα σεξ είναι ταμπού για την κοινωνία μας. Είναι ταμπού και πολλοί άνθρωποι έχουν "μπλέξει" συναισθηματικά στο κομμάτι αυτό, ακριβώς γιατί είναι ταμπού. Αν δεν έχεις πάει ποτέ στην εξοχή, δεν θα ενοχληθείς και πολύ, αλλά να μην έχεις κάνει σεξ το θεωρείς (όχι εσύ αλλά στην ουσία η κοινωνία, και κατά συνέπεια και εσύ) "ενοχλητικό" τουλάχιστον. Κανονικά θα έπρεπε να δίνουμε λιγότερη σημασία στο σεξ, αλλά σαν ταμπού έρχεται με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είναι στα "μάτια" μας. Στην ουσία η εικόνα που έχουμε είναι στρεβλή.

    Και εσύ, έχεις δύο συναισθηματικούς παράγοντες να σε πιέζουν. Πρώτα η ορμή, η "αίσθηση" του να θες σεξ και δεύτερο η εικόνα του, η "αίσθηση" του τι είναι σεξ. Δεν θα επεκταθώ πολύ στο θέμα, απλά θα σου πω ότι το σεξ είναι μια μπαρούφα που ακόμα και ο πιο εντατικά επιδιδόμενος σε αυτό δεν μπορεί να καταναλώσει πάνω από το πολύ μία ώρα τη μέρα δηλαδή το 1/24 της ζωής του. Ο μέσος όρος αμφιβάλω ότι μπορεί να ασχοληθεί με αυτό πάνω από το 1/200 της ζωής του. Δεν μιλώ για τη συναισθηματική επαφή, μιλάω για το σεξ. Που δεν το απομονώνω από άλλες δραστηριότητες, αλλά αν θα μπορούσαμε να το δούμε ξεχωριστά. Στην ουσία σπαταλάς πολύτιμη ενέργεια σε κάτι που ίσως να είναι το 1/100 της ζωής σου.

    Με αυτά που λέω, δεν υποτιμώ την ανάγκη για σεξ, ούτε το βάζω στην άκρη, ούτε κατηγορώ ή επαινώ κάποιον αν κάνει το ένα ή το άλλο και το τι κάνει.

    Αυτό που παρατηρώ, είναι ότι χρειάζονται κάποια άλλα πράγματα που κάνουν κάποιον να έχει ισορροπημένη ζωή. Νομίζω οτι η καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω μας είναι το σημαντικότερο. Γίνεται όμως να έχεις επικοινωνία με όλους τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι; Όχι, είναι αδύνατο. Θα έχεις καλή επικοινωνία με έναν, δύο, ίσως περισσότερους ανθρώπους και πάλι ίσως να μην είναι άριστη.

    Μη έχοντας καλή επικοινωνία, δεν καταλαβαίνουμε τους ανθρώπους και αυτό μας κάνει να μην έχουμε κατανόηση, να μην έχουμε επίγνωση.
    Διαβάζω κάπου που γράφεις:
    "Βλεπω τριγυρω μου τους περισσοτερους να κανουν σχεσεις ετων, σχεσεις συμβιβασμου, βαρετες, μονοτονες και να καταληγουν να χωριζουν ενα σωρο χρονια μετα γεματοι απωθημενα. και απο ενα σημειο και μετα δεν υπαρχουν ευκαιριες να "διορθωσεις" το παρελθον".
    Θα σου πω ότι σημαντικότερο είναι να καταλάβεις αυτούς τους ανθρώπους πώς αισθάνονται, τους φόβους που έχουν, τι σκέφτονται, γιατί κάνουν το ένα ή το άλλο. Αν καταλάβεις τότε θα καταλάβεις ότι και εσύ είσαι ένα κομμάτι ίδιο με αυτούς τους ανθρώπους. Γι' αυτό και βασανίζεσαι όπως βασανίζονται και εκείνοι. Αν καταλάβεις, θα καταλαβαίνεις και πώς φαίρονται οι άλλοι γύρω σου, και δεν θα συναντάς "ομίχλη" (δηλαδή δεν θα κατανοείς τις συμπεριφορές των άλλων). Τότε θα έχεις αποκτήσει την ικανότητα να καταλαβαίνεις και "περίεργες" συμπεριφορές. Λες: "Για την ακριβεια, ειχα μολις μια σοβαρη σχεση 2 ετων και δεν ολοκληρωσα καν γιατι φοβομουν και γιατι δε μου εβγαινε με εκεινον. Ειχαμε κανει πολλα προκαταρκτικα και διαφορα τετοια, αλλα οχι το "βασικο" :P". Π.χ. αν εκείνος έχει/είχε κατανόηση θα είχε καταλάβει γιατί συμπεριφέρθηκες έτσι και δεν θα του έχει μείνει ίσως απωθηθένο ή μια αποτυχία, σωστά;
    Αν και δεν απάντησα σε κανένα από τα συγκεκριμένα ερωτήματά σου, ελπίζω να βοήθησα.

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    home which home
    Posts
    2,326
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ναι συμφωνω και μακαρι να το βλεπαν ολες ετσι, το να εχει παει ομως καποια με καμια πενηνταρια πριν απο τη σχεση, και γενικα να ειναι αυτο που λεμε ευκολη, σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο για το μυαλο του αλλου, αλλα και γενικοτερα για τα ματια του συνολου στη κοινωνια. για τις γυναικες βλεπεις που αλλαζουν γρηγορα συντροφους και πανε με πολλους, ο χαρακτηρισμος ******* δινεται ευκολα. για τον αντρα παλι ισχυει το αντιθετο, οσο πιο πολλες εμπειριες εχει, τοσο πιο πολυ μετραει και θεωρειται μαγκας, καταφερτζης, αξιος κλπ.
    Mε λιγα λογια, αφου οι γυναικες που πανε με πολλους χαρακτηριζονται ευκολα πουτανες, αμα το δεις λογικα οι αντρες που πανε με πολλες και θεωρουνται μαγκες και αξιοι, πανε με πολλες π%&νες, οποτε αμα το δεις παλι λογικα, ο χαρακτηρισμος μαγκας και αξιος για καποιον που εχει παει με πολλες π£$&νες, ειναι εξ ορισμου γελοιος, και σωστοτερος ειναι ο ορισμος καμμενος και looser.

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    home which home
    Posts
    2,326
    Quote Originally Posted by phobic24 View Post
    Ειναι παραξενο και αγχωτικο που τωρα τελευταια υπαρχει ενδιαφερον απο διαφορους αντρες. Παιρνω επιβεβαιωση, οκ, χρησιμη.. βοηθαει την ψυχολογια. Αλλα απο μεσα μου αγχωνομαι οτι δεν εχω να δωσω αυτα που θα ηθελα. Εχω αυτη τη μονιμη μελαγχολια της καταθλιπτικης, 1000 σκεψεις μεσα στο κεφαλι μου γυριζουν ασταματητα, υπεραναλυσεις που δεν αφηνουν χωρο και χρονο να βγουν λεξεις. Περασα χρονια που δε μιλαγα.. Και τωρα θελω να μιλησω και ειτε δεν εχω κατι να πω ειτε φοβαμαι να πω.. γιατι ο κοσμος δεν αντεχει τις αληθειες.
    Βλεπει μια ωραια γυναικα και θελει να δει ζωντανια, χαρα, χαβαλε, οχι μελαγχολια.

    Και στα 24 το σεξ θα πρεπε να εχει ενα μεγαλο κομματι στη ζωη μου και αντιθετως, δεν εχει καν......

    Θεωρητικα δε με εχουν παρει και τοσο τα χρονια ισως. Πρακτικα ντρεπομαι μεχρι θανατου.
    Δεν ξερω αν μπορω να προσφερω πολλα. Θελω να το πιστεψω, αλλα καταληγω να πιστευω οτι καποιος θα "ριξει" τον εαυτο του αν ασχοληθει μαζι μου.
    Oποτε πως σου φαινεται η ιδεα να ασχοληθεις πρωτα με εσενα, να ξεπερασεις την καταθλιψη σου, την χαμηλη σου αυτοεκτιμηση καθως λες αν ασχοληθει καποιος με σενα θα ριχνει τον εαυτο του, και την ταση σου να σε ελκυουνε κακα παιδια της νυχτας που θελουν μονο ξεπετες; Και μετα αφου θα εχεις πιο καλη διαθεση και πιο ανοιχτα ματια, θα ξερεις τι θες, και θα βρεις εναν σωστο συντροφο.

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    home which home
    Posts
    2,326
    Quote Originally Posted by phobic24 View Post
    κοιτα ποσο αναποδα και μπερδεμενα ειναι ολα στο μυαλο μου.
    θελω προσοχη και φροντιδα. αυτο εδειξα και στον αλλον και πανικοβληθηκε ο ανθρωπος.
    θεωρητικα η δεσμευση ομως με φοβιζει οσο και αυτον.

    ηθελα οοοοοταν θα εκανα σοβαρη σχεση να νιωθω "χορτασμενη" απο καποια πραγματα.

    βλεπω τριγυρω μου τους περισσοτερους να κανουν σχεσεις ετων, σχεσεις συμβιβασμου, βαρετες, μονοτονες και να καταληγουν να χωριζουν ενα σωρο χρονια μετα γεματοι απωθημενα. και απο ενα σημειο και μετα δεν υπαρχουν ευκαιριες να "διορθωσεις" το παρελθον.

    αλλα στην πραξη ειμαι πιο συναισθηματικη. εχω αυτην την καταραμενη κολλητικη θανατηφορα ασθενεια :P
    Με λιγα λογια, για να μην κανεις λαθος, δεν κανεις τπτ. Τοσα χρονια που θα μπορουσες να εχεις ερωτικες εμπειρεις και σχεσεις, απο φοβο μη δεσμευτεις και πανε χαραμι τα χρονια με καποιον, εμεινες μονη σου στασιμη και δεν εκανες τπτ. Λοιπον καλα ειπε ο Κενο πριν, οι τρυφεροτητες και το ενδιαφερον πανε μαζι με τη σχεση. Δε νομιζω να σου αρεσε να το κανεις με τον μπαρμαν και μετα αυτος να κανει ενα μηνα να σε παρει τηλ, γιατι δειχνεις needy, οποτε αυτο τον απομακρυνει. Οι ελευθερες σχεσεις δε λειτουργουν με needy ατομα πολυ καλα, γιατι πολυ συντομα ζητανε περισσοτερα, ή αμα επιβεβαιωθεις και παρεις αυτο που θες, μπορει στο τελςο να γινεςι εσυ χειριστικη και να τους παρατας. Νeither way sounds good, οποτε πραμγατικα κοιτα τονε αυτο σου κι αρχισε καμια ψυχοθεραπεια.

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,713
    John11 σε ευχαριστω για το χρονο που αφιερωσες να μου απαντησεις.
    Ισως το εχω "μεγαλοποιησει" το ολο θεμα. Και γενικα ειμαι σε φαση που ολα τα μεγαλοποιω και τα υπεραναλυω. Μαλλον επειδη ημουν στο κλουβι και τωρα πια εχω βγει και εχω ενα σωρο πραγματα να αντιμετωπισω ταυτοχρονα και βιαζομαι και οταν δεν πανε τα πραγματα "γρηγορα" απογοητευομαι πιο ευκολα αποσο θα πρεπε.
    Θα σου πω ότι σημαντικότερο είναι να καταλάβεις αυτούς τους ανθρώπους πώς αισθάνονται, τους φόβους που έχουν, τι σκέφτονται, γιατί κάνουν το ένα ή το άλλο. Αν καταλάβεις τότε θα καταλάβεις ότι και εσύ είσαι ένα κομμάτι ίδιο με αυτούς τους ανθρώπους. Γι' αυτό και βασανίζεσαι όπως βασανίζονται και εκείνοι. Αν καταλάβεις, θα καταλαβαίνεις και πώς φαίρονται οι άλλοι γύρω σου, και δεν θα συναντάς "ομίχλη" (δηλαδή δεν θα κατανοείς τις συμπεριφορές των άλλων). Τότε θα έχεις αποκτήσει την ικανότητα να καταλαβαίνεις και "περίεργες" συμπεριφορές.
    :)

    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Oποτε πως σου φαινεται η ιδεα να ασχοληθεις πρωτα με εσενα, να ξεπερασεις την καταθλιψη σου, την χαμηλη σου αυτοεκτιμηση καθως λες αν ασχοληθει καποιος με σενα θα ριχνει τον εαυτο του, και την ταση σου να σε ελκυουνε κακα παιδια της νυχτας που θελουν μονο ξεπετες; Και μετα αφου θα εχεις πιο καλη διαθεση και πιο ανοιχτα ματια, θα ξερεις τι θες, και θα βρεις εναν σωστο συντροφο.
    Με εμενα ασχολουμαι εδω και 1 χρονο. Ασχοληθηκα παρα πολυ. Και εχω κανει παρα πολλα βηματα. Και δε θελω τη ζωη μου να ειναι πλεον σε παυση. Πώς ασχολεισαι με τον εαυτο σου χωρις ταυτοχρονα να ασχολεισαι και με αλλους ανθρωπους? Και στη φαση με το "κακο παιδι της νυχτας" (ασχημο ταμπελακι και οχι παντα αντιπροσωπευτικο...) με ΕΜΕΝΑ ασχολουμουν ξερεις... Και για ατομο τοσο κλειστο και δυσπιστο οσο εγω, ηταν βημα σημαντικο να βγω με καποιον που με αγχωνει τοσο και μαλιστα να καταληξω να γινω και εκδηλωτικη.
    Μαθαινουμε απο αυτα.

    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Με λιγα λογια, για να μην κανεις λαθος, δεν κανεις τπτ. Τοσα χρονια που θα μπορουσες να εχεις ερωτικες εμπειρεις και σχεσεις, απο φοβο μη δεσμευτεις και πανε χαραμι τα χρονια με καποιον, εμεινες μονη σου στασιμη και δεν εκανες τπτ.
    καμμια σχεση. Υπαρχουν κι αλλα προβληματα στη ζωη εκτος απο τα γκομενικα. Και εγω ειχα 200 άλλα μεσα στο κεφαλι μου. Και μπηκα στο κλουβι για αλλους λογους. Οχι για να μη δεσμευτω με καποιον. Εχεις ιδεα απο καταθλιψη? Δε σηκωνεσαι. Δεν εχεις ενεργεια για τιποτα. Και το σωμα και το πνευμα ειναι σε πληρη παραιτηση. Δεν εχεις ουτε ονειρα ουτε ελπιδα. Ο συνειρμος "δεν κανω τιποτα με κανεναν για να μη δεσμευτω" δε φτανει καν μεχρι εκει, μενει στο "Δεν κανω τιποτα γενικως σε κανεναν τομεα"

    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Λοιπον καλα ειπε ο Κενο πριν, οι τρυφεροτητες και το ενδιαφερον πανε μαζι με τη σχεση. Δε νομιζω να σου αρεσε να το κανεις με τον μπαρμαν και μετα αυτος να κανει ενα μηνα να σε παρει τηλ, γιατι δειχνεις needy, οποτε αυτο τον απομακρυνει. Οι ελευθερες σχεσεις δε λειτουργουν με needy ατομα πολυ καλα, γιατι πολυ συντομα ζητανε περισσοτερα, ή αμα επιβεβαιωθεις και παρεις αυτο που θες, μπορει στο τελςο να γινεςι εσυ χειριστικη και να τους παρατας. Νeither way sounds good, οποτε πραμγατικα κοιτα τονε αυτο σου κι αρχισε καμια ψυχοθεραπεια.
    Ψυχοθεραπεια κανω απο περισυ.

  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    home which home
    Posts
    2,326
    Φυσικα εχεις κανει προοδο απο ο,τι λες η ιδια, δε σταθηκα ομως στα θετικα, σταθηκα σε αυτα που σε προβληματιζαν-προβληματιζουν. Εχεις μια εικονα στο μυαλο σου που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα, τουλαχισοτν ειναι σπανια, μια ελευθερη σχεση με εναν αντρα που δε θελει στενες, σχεσεις με αγκαλιτσες φιλακια και τρυφεροτητα και ενδιαφερον, κι αυτο ειναι σπανιο να γινει ή μαλλον να διατηρηθει, γιατι οταν υπαρχει οντως κατι τετοιο σε μια ελευθερη σχεση συντομα οπως ειπα ενας απο τους δυο θελει κατι παραπανω και βγαινει πληγωμενος. Και δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εισαι εσυ αυτη.

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,713
    ναι ετσι ακριβως ειναι. γιαυτο και εληξε. και να σου πω, παροτι ειναι ασχημο να σου λεει ο αλλος οτι εισαι πολυ συναισθηματικη και μπορει να θελεις κατι παραπανω, τον εκτιμησα απεριοριστα που το χειριστηκε ετσι.
    α! και δεν ειναι μπαρμαν :D

  14. #29
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,851
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    και σωστοτερος ειναι ο ορισμος καμμενος και looser.
    loser δε θα το λεγα, καμμενος με την εννοια του εμπειρος ναι.
    Last edited by deleted-member30-03; 17-04-2011 at 17:45.

  15. #30
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2,082
    Quote Originally Posted by phobic24 View Post
    χμ....
    ξαναδιαβασε τι εγραψες.
    δε σου φαινεται λιγο παραλογο? :)
    καλύτερα να μην βρεις γκόμενο που έχει τέτοιες αντιλήψεις....

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΟΜΑΤΑ ΑΓΧΟΥΣ
    By XRISTOS2612 in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 7
    Last Post: 03-08-2013, 05:26
  2. Σχέσεις
    By someone in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 73
    Last Post: 01-10-2009, 17:21
  3. Replies: 92
    Last Post: 26-10-2008, 17:58
  4. η καινούρια στο forum αλλά παλιά σε όλα τα άλλα.....
    By vivaki in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 1
    Last Post: 26-12-2007, 13:48
  5. σχέσεις
    By carrie in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 3
    Last Post: 14-05-2007, 05:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •