πως ν αντιμετωπισω την αθελητη προκλητικοτητα....
Της φιλης μου??? Τι εννοω..? Ως γνωστον εχω οικονομικα προβληματα εδω κ καιρο.. η φιλη μου φυσικα κ το ξερει κ στεναχωριεται μ αυτη την κατασταση αλλα δυστυχως δεν εχει κ την δυνατοτητα να με βοηθησει...χωρια οτι δεν το θελω κ εγω... Ο φιλος της ομως εχει τον τροπο του.. κ φευγουν συχνα ταξιδια..κ δεν εννοω ταξιδακι κ παραμονη σε κανα ξενοδοχειο 3 αστερων κλπ κλπ...απο 4αστερα κ πανω..... Πριν λιγο με πηρε τηλ απο την Μυκονο για να μοιραστει μαζι μου την ομορφια της παραλιας στην Ψαρρου.... αλλα αρχισε να μου λεει κ ποσο πηγαινε το κουστουμακι της ξαπλωστρας-ομπρελας κλπ κλπ.... μονο τα κλαματα που δεν μου ηρθαν να βαλω... ηθελα να της φωναξω ...επικοινωνεις παιδακι μου??? μου λες οτι δινεται 30Ε για ξαπλωστρες κ εγω χθες στο σουπερ μαρκετ σκεφτομουν αν θα παρω 'η οχι μια μαλακια σνακ που εκανε 1.55 γιατι το θεωρησα περριτο εξοδο?Βγηκα το βραδακι για ενα ποτο κ μετα εφυγα σαν την τρελη για να παρω ταξι πριν μπει η διπλη ταριφα? Οτι πρεπει να πληρωσω 5 ενοικια κ δεν εχω ουτε για το ενα?????
Ισως σας φαινομαι υπερβολικη αλλα πραγματικα μ επιασε πονοκεφαλος οταν μου μιλουσε...