Υποφέρεις από gay mental images? Ιδού οι λύσεις!
Σε καταλαβαίνω και συμπάσχω.
Και να ήταν μόνο αυτά...έχω πληροφορίες από στέλεχος μυστικών υπηρεσιών ότι τα LGBTI πλάσματα έχουν ανακαλύψει τρόπους πολλαπλασιασμού κλεμμένους από τον κόσμο των βακτηρίων. Με διχοτόμηση!
Δε θες να φανταστείς το εφιαλτικό σενάριο να μεταπηδήσουν (εκτός απ' το μυαλό σου δηλαδή) και σε άλλες αναπαραγωγικές μεθόδους. Πχ των σπορομυκήτων. Τότε θα εξαπλώνονται μέσω του αέρα!!!
Εγώ το βράδυ που κοιμάμαι βάζω ένα καπελάκι από αλουμινόχαρτο. Το διάβασα να το κάνει ένα μέλος των Muse και είπα να το αντιγράψω.Έτσι θα είμαι και σωστή φαν και θα αποκρούω τις προσπάθειες εισβολής ανώμαλων εικόνων στον ιππόκαμπο, τον μετωπιαίο μου λοβό και το gray matter μου. Ουστ αηδιαστικές ηδυπαθείς περιπτύξεις κολασμένων τριχωτών σωμάτων σε ποικίλους σχηματισμούς. Αν δεν είναι τριχωτά δεν αηδιάζω τόσο, με ενοχλούν λιγότερο στο στομάχι. #Βοηθάει να μην έχεις φάει βαριά πριν.
Επίσης προτείνω ειδική διατροφή με σούπερ τροφές. Σπιρουλίνα, ιπποφαές, χυμούς γκουαρανά, μέλι με καρύδια, μπακαλιάρο σκορδαλιά και ακάι μπέρι. Από τότε που ξεκίνησα πάλι έχω mental images όλων των εκπροσώπων φύλων, φυλών και γούστων, αλλά αυξήθηκε η αντοχή μου όταν ανεβαίνω σκάλες.
Για τα κουλτουριάρικα μέρη/κανάλια/τέχνες δεν ξέρω να σας πω πώς θα αντιμετωπίσετε τα πλάσματα. Προτείνω ψεκασμό των χώρων με ληγμένα χημικά, πλεξούδες σκόρδο στο λαιμό και σετ απήγανο-τσαντάκι και γόβες εμποτισμένες σε τζους σκιλλοκρέμμυδου του αλεξίκακου.
Διάβασε και τούτη τη λίστα να διαπιστώσεις πόσο έντονο έχει γίνει το πρόβλημα σύμφωνα με επιδημιολογικές μελέτες.
ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ
1)Aηδιαστικά gay images
2) Καταστροφή του όζοντος από τα CFCs και αύξηση των ωκεάνειων θερμοκρασιών.
3)Περιφρούρηση της βουλής από το κουκουέ μαζί με τους μπάτσους
4)Γυναίκα ενόχλησε σεξουαλικά την Χρύσπα. Σοκαρισμένη η τραγουδίστρια από την άσχημη εμπειρία.
5)Πιτυρίδα, ακμή, βουλωμένες αποχετεύσεις
6)Πληθυσμιακή έκρηξη. Ραγδαία μείωση αποθεμάτων ενεργειακών πόρων.
7)Λιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί και bad hair days
8)απειλή έκλυσης ραδιενεργών υλικών από πυρηνικά εργοστάσια.
*πάω να δω gay τσόντα.