ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ Κ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΜΗ ΚΑΘΑΡΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
Εχει καιρο που εχει μετατραπει η βουλιμια μου σε μη καθαρτικου τυπου δλδ ενω παλιοτερα εκανα εμετους τωρα δεν μπορω πλεον λογω προβληματος στον οισοφαγο τα καθαρτικα δεν τα αγοραζω επιτηδες γιατι ειχα παθει κ απο κει ηλεκτρολυτικες διαταραχες κ ενω εχω αυτην την ασφαλιστικη δικλειδα δεν τα αγοραζω καν τρωω ολη μερα τον αμπακο κ πηγαινω για περπατημα γυριζω επι 1 ωρα σχεδον ολη τη θεσσ σαν την ηλιθια κ μεγαλωνει το αισθημα παρακολουθησης που εχω δλδ ξερουν οτι εχω φαει κ εχω βγει να περπατησω για να τα χασω κ δεν μου αρεσει καθολου αυτο με αποτελεσμα να παθαινω κρισεις πανικου στο ακυρο προχτες ειχα παει σουπερμαρκετ κ με πιασε στο ταμειο εκει που πηγα να πληρωσω εντωμεταξυ ειχα αγορασει φαγητα για 20 ευρω κ γεμισαν 2 σακουλες θαρρεις κ εχουμε κατοχη κ θα εχουμε ελλειψη σε προμηθειες κ την ωρα που παω να πληρωσω με πιανει κριση πανικου κοβονται τα ποδια μου κ η αναπνοη μου κ ολα τα συνεπακολουθα μου πεφτει κ το πορτοφολι κατω εγινε χαμος κ προς στιγμην τα εχασα ευτυχως ο μασουτης ειναι σχετικα κοντα στο σπιτι κ πηγα χωρις πολλα ζορια μετα κ τα χλαπακιασα ολα κ μετα εβαλα μουσικη κ χορευα
αυτο παιζει να ναι βουλιμια μη καθαρτικου τυπου βεβαια με την γυμναστικη κ το περπατημα δεν χανεις τα ιδια που χανεις με τον εμετο η εστω τα καθαρτικα αλλα παλι δεν μπορω να το αφησω στο ντουκου κ οπου βγαλει καθως μετα αμα χασω μια φορα τον ελεγχο χαθηκε για παντα
θελω να μην βαλω αλλα κιλα κ να χασω ενιοτε αλλα με πιανει ολο αυτο κ με το αγχος κ την παρακολουθηση με αποτελεσμα να τρωω περισσοτερο κ μετα να χορευω η να πηγαινω να περπαταω εδω κ εκει σαν την χαζη με αγχωμενο βλεμμα κ να με καταλαβαινουν οτι κατι συμβαινει
φοβαμαι να ζυγιστω αλλα κ απ την αλλη αμα δεν ζυγιστω πως θα ξερω αμα εβαλα η εχασα
θελω να ειμαι αδυνατη αδυνατη αδυνατη κ ας εχω οποιοδηποτε κοστος
αυτο που με ανησυχει ειναι μηπως στο επομενο σταδιο δεν κανω ουτε καν τη γυμναστικη κ τρωω χωρις να νιωθω κ χωρις να με νοιαζει
αυτααα