Originally Posted by
ameliari
.....
Εννοείται ότι για μένα ο έρωτας είναι μόνο αυθόρμητος κ δεν ψάχνω για δεκανίκι,θέλω έναν συνοιδηπόρό.Δεν έχω στο μυαλό μου ένα συγκεκριμένο πρότυπο άντρα,άλλωστε για αυτό όλοι οι άντρες μου ήταν πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους.Όσο για τους χωρισμένους με παιδιά ,δεν την παλεύω να μπλέξω στην αρρωστημένη κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα όταν χωρίζει ένα ζευγάρι,η υπόλοιπη ζωή τους να είναι ένα ρίνγκ!Και στην μέση ματωμένα τα παιδιά τους!Και παραπέρα οι καινούργιοι ερωτικοί σύντροφοι.Δεν ξέρω ούτε μια περίπτωση που είναι πολιτισμένοι κ κόσμιοι οι χωρισμένοι γονείς!Επέλεξα να μην κάνω οικογένεια,κ δεν μπορώ να επωμιστώ την οικογένεια ενος άλλου..Όσο για τα γραφεία συνοικεσίων,μια κρίση της στιγμής ήταν!Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε κάτι τέτοιο.Είναι πολύ μακριά από αυτό που θέλω να μου συμβεί κ να νιώσω.Η όλη διαδικασία με χαλάει πάρα πολύ!Το ίδιο ισχύει κ για γνωριμίες μεσω ιντερνετ!Κοινωνική ζωή έχω,ασχολούμαι με πολλά πράγματα κ το κυριότερο έχω καλούς φίλους. αλλά δεν έχω το κουράγιο πλέον να τρέχω σε νυχτερινές εξόδους,τα έκανα πολύ,ΒΑΡΕΘΗΚΑ!Είμαι "τακτοποιημένη"μέσα στην μοναχικότητα μου.Διαβάζω πολύ,βλέπω ταινίες και ασχολούμαι με τα ζώα μου.Πίστεψε με,δεν το πίστευα ποτέ ότι θα ήμουν στο σπίτι μου και θα είμαι καλά!Μου λείπει ένας σύντροφος ή η έννοια του συντρόφου..?Τι να σου πω,μπερδεμένα πράγματα,μπερδεμένοι άνθρωποι. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Καλή συνέχεια