υπαρξιακα η οντως ειναι σοβαρα αυτα που συμβαινουν?
ΜΕ εχει πιάσει μια μελαγχολία με την είσοδο του 012..
παρολο που κέρδισα το φλουρι και στο καζινο την πρωτοχρονια, την επομενη μέρα μου ανακοινωνει ο πατέρας οτι θα παίρνω 400 ευρώ μισθο γιατι πάμε χάλια..δουλέυω 2 χρονιά ολοκληρα ενσημα δεν μ χει βάλει ακόμα αντε μ δωσε 600 για ενα χρονα..τωρα παλι τα 400..η αληθεια είναι πως την τελευταια βδομάδα εγιναν τεράστιες αλλαγές στις δουλειες αναγκάστηκε να πουλήσει την μεγάλη εταιρεία που είχε και να κρατ'ησει καποιες μικρες.. εχω αλλάξει 5 πόστα από τοτε που δουλεύω στην ουσία ειναι σαν να ειμαι μπαλαντέρ..
εχω σπουδασει ψυχολογία δεν ξερω αν υπήρχε τρόπος να το εξασκήσω αλλά χωρίς εμπειρία η μία αρχη σε κάποιον οργανισμό μ φαινεται δύσκολο..
επίσης τον νοέμβριο εμφάνισα κονδυλώματα..οι περίσσοτεροι ξερετε για την σεξουαλική μου αστάθεια.. με τεστ παπ καθαρό τέλος οκτωμβριου πάω ενα ταξίδι μετά από λιγο και αρχες νορμβρη εμφανιζω αυτά και πρόβλημα στο λαιμό το οποίο δεν περνά..
τώρα περιμένω να βγει μία εξετασή φαρυγγικού υγρού και για αφροδίσια και τρέμω στην ιδέα οτι μπορει να ναι κονδυλώματα στο φάρυγγα..
και νομίζω ότι πάλι εχουν βγει κονδυλώματα στα γεν.οργανα αλλα δεν ειμαι σίγουρη θα παω αυριο στο γιατρο να δω αν εχω και μέσα με τεστ παπ.. φοβάμαι
εχω καταντησει 1 φορα τη βδομάδα να πηγαινω σ γιατρο..
επίσης με όλη αυτη την αναμπουμπουλα προσπαθω να κοψω και το κάπνισμα δεν εχω παρει κιλά αλλα εχω παρει γενικα περιπου 2 κιλα τον τελευταιο χρονο βλεπω φωτο απο παλια και θελω να μαι ξανα ετσι αλλα θελει μεγαλη προσπάθεια..
μ φταιει ο φιλος μ τωρα γτ μενουμε μαζι και παιρνουμε φαγητα κ εγω θελω να τα καταφέρω μονη μ, εχω την υποπσια κερατου επειδη ελειπα σ ταξιδι και μετα τα εμφανησα τα κονδυλώματα και οντως αφροδισια δεν ειχα ποτε πριν αυτα τα 2 χρονια που ειμαστε μαζι παρολο την σεξουαλικη μ ασταθεια προσεχα παντα..
και παρολο αυτα αρνηται το προφυλακτικα χωρια οτι τον παρακαλαω για επαφη..
επισης δεν θελω να ξαναδω τους φιλους του τους σιχαινομαι μεσα στον νοεμβρη ημασταν σε μαγαζι και λενε κατι αυτοι και του λεω καατι πολυ προσβλητικο και με με εβγαλε εξω και με χτυπησε και ετα αρχισε να σπαει οτι εβρισκε μπροστα του..μετα εγω χειροτερεψα κ αναγκαστικα να νοσηλευτω στο νοσοκομειο κ απο τοτε δεν ξαναβγηκαμε
παντως παρολ'αυτα στέκομαι πολυ καλα..απλα υπάρχει μια μελαγχολια προβληματισμος και μεγάλη ταλαιπωρία με την υγεια και μια μεγαλη επιθυμια να χασω βαρος που μ φαινεται πολυ δυσκολο μονο με ασυτια..οπως επίσης να κοψω τελείως το κάπνισμα γιατι κατι συμβαινει στο λαιμο μ που δεν το βρίσκους ακόμα τον ερευνάμε κανω μεχρι 6 αλλες φορες 2 αλλες 4-5 καπου εκει..