λοιπον εχω ενα κομπλεξ σχετικα με το facebook ....να πω πως οταν ειχα γιορτη κανεις απο τους φιλους μου στο facebook δεν μου ειπε χρονια πολλα:(οταν ανεβασω καινουργια φωτο δεν κανει κανεις like μιας και οπως εχω πει δεν ειμαι και πολυ κοινωνικος ,μονο στη μια εχω παρει μερικα like....επισης δεν ανεβαζω τραγουδια καθολου στον τοιχο μου, πολλες φορες στελνω αιτηματα φιλιας αλλα δεν με κανουν καν accept απο ατομα που με γνωριζαν στο σχολειο εστω φατσικα και ενω εχουν πολλους φιλους....καθε φορα που εχω γενεθλια το κλεινω γιατι ντρεπομαι πως δεν θα γραψουν αρκετοι χρονια πολλα:(:( οπως γραφουν στους αλλους....και βλεπω μερικα ατομα που ειναι πολυ δραστηρια περνουν 50 like και ενω δεν ειναι ωραιοι και μου φαινεται παραξενο ανεβαζουν τραγουδια φωτο και περνουν σχολια ενω εγω τιποτα! στο σχολειο ημουν λιγο μ@λακας δεν μιλαγα πολυ με ατομα και το επαιζα μαγκας λετε να φταιει αυτο που πολλες φορες δεν με κανουν ουτε φιλο?και να τους την σπαω?ναι ειχα ακουσει πολλα αρνητικα σχολια οταν ημουν στο σχολειο:(αλλα τοτε ειχα πολυ χαμηλη αυτοπεποιθηση και αυτο ηταν ενας τροπος αμυνας (να το παιζω μαγκας)....εχω κανει λικε σε μερικα ατομα και ουτε καν ανταποδιδουν νιωθω πολυ ασχημα καθε φορα που μπαινω fcb νιωθω πως δεν ανηκω εκει...τι να κανω ρε παιδια? νιωθω χαλια οταν βλεπω πως δεν εχω ουτε ενα καινουργιο αιτημα φιλιας ειναι πολυ χαλια...ζηλευω μερικα ατομα τα οποια δεν προλαβαινουν καν να απαντησουν στα σχολια γνωστων φιλων κτλ