ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ;;
Καλησπερα! Εχω σχεση δυο μηνες με μια κοπελα!! παμε τριτη λυκειου και ακομα δεν εχουμε κανει σεξ!! εγω νιωθω καποια ανασφαλεια... πολλες φορες με τ σωμα μ για παραδειγμα...δεν ειμαι παχυσαρκος αλλα δε νιωθω και τοσο ανετα ... επισης αγχωνομαι πολλες φορες γιατι δε ξερω αν θα την ικανοποιησω σεξουαλικως...δεν εχω ξανακανει σεξ και δε ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να ανταποκριθω κ ισως απογοητευτει...δε γνωριζω αν το εχει ξανακανει η ιδια... νομιζω πως οχι... γενικα εχω προβλημα ψυχολογιας! ειμαι πολυ ανασφαλης... και για παραδειγμα οταν τη βλεπω και συζηταει με τις φιλες της νομιζω πως λενε για σεξουαλικα και πως ακομα εγω δεν κανω τιποτα...προσπαθω να το ξεπερασω αλλα κολλαω συνεχεια...τοσο που με τη κοπελα μου δεν εχουμε αναφερθει καν σ αυτο το θεμα! τι μπορω να κανω!! και γενικα με κομπλαρει που μερικες φιλες της ειναι τοσο απελευθερωμενες και εχουνε κανει πολλες φορες σεξ!! δε ξερω πως να το αντιμετωπισω...δεν εχω αυτοπεποιθηση και απ τν αλλη δε μου δινει και αυτη να καταλαβω πως αυτο θελει!!