Originally Posted by
elirene
Καλημέρα σε όλους, έχω σπουδάσει ψυχολογία και θέλω να κάνω μία έρευνα ωστε να συμμετάσχω σε μία μη κυβερνητική οργάνωση. Όπως ξέρετε κάποιοι έχω και εγω προβλήματα υγείας και αντιμετωπίζω ιδιαίτερο άγχος. Θα ήθελα λοιπον όποιος θέλει να απαντήσει στις εξής ερωτήσεις:
-Έχετε νιώσει ποτέ άγχος για την υγεία σας; πότε άρχισε και ποιο γεγονός την πυροδότησε;
-Πάσχετε από κάποια ασθένεια; Πως σας επηρεάζει ή ασθένεια ψυχολογικά; βιώνετε άγχος εξαιτίας αυτής της κατάστασή;
-Αν πάσχετε από κάποια ασθένεια το σύστημα υγείας σας καλύπτει όταν αυτό χρειαστεί ή η ελλειπής οργάνωση σας δημιουργεί περισσότερο άγχος;
-Έχετε νιώσει ποτέ σωματικές ενοχλήσεις εξαιτίας του άγχους, τι ακριβώς ενοχλήσεις νιώσατε;
-Έχετε βρει τρόπους για να αντιμετωπίσετε αυτό το είδος του άγχους; αν ναι τι είδους εργαλεία χρησιμοποιήσατε; (π. χ ψυχοθεραπεία, φάρμακα, τεχνικές χαλάρωσεις, τρόπους δικής σας επινόησης)
Αν μπορείτε να είστε αναλυτικοί ιδιαίτερα στους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζετε το αγχος όπως ποια φάρμακα χρησιμοποιείται, τι είδους ψυχοθεραπευτική προσέγγιση ή οτιδήποτε άλλο. Εγώ θα ήθελα να πάω σε αυτη τη μκο για να βοηθήσω και να αποκτήσω εμπειρία. Ευχαριστώ