Δεν ξερω αλλα θελω να πιασουμε ΠΑΤΟ. Να μην εχουμε να φαμε. Να βγουμε απο ΕΕ, να γινει ΧΑΜΟΣ και να ερθει ΧΑΟΣ.
Ζηταω πολλα???
Printable View
Δεν ξερω αλλα θελω να πιασουμε ΠΑΤΟ. Να μην εχουμε να φαμε. Να βγουμε απο ΕΕ, να γινει ΧΑΜΟΣ και να ερθει ΧΑΟΣ.
Ζηταω πολλα???
κι εγω φιλε θελω να μας ριξουν πυρηνικη απ'την αμερικη, να θαφτουμε ζωντανοι, να μη μεινει τπτ απολυτως στο χαρτη!
εγω θελω να γινει σφαγη κ να γαμηθουν ολα να μην μεινει τιποτα ορθιο ΕΕ ουτε USA ουτε τιποτα μακελιο μονο πολεμος κ φωτια !
Κι εγώ παιδιά εκτός από τα οικογενειακά μου τα οικονομικά που έφταιγε ο άντρας μου κ πειναμε σήμεραμε διέλυσαν, πήρα στην εταιρεία που δούλευα 15 χρόνια σήμερα μεγάλη κ ήμουν κ βασικό στέλεχος οι άνθρωποι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά από τις καλύτερες κ μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδας είμαι υπέρ ενός πολέμου κατά Γερμανιάς κ των πολιτικών μας αλλά φταίνε κ όσοι έβαζαν μέσο για δημόσιο,μπήκαν λέει με μόρια κ δεν είχαν τίποτα για μαλάκες μας περνούσαν κ τρώμε τα σκατά εμείς τώρα
ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ
πΑΙΔΙΑ ΜΙΛΆΕΙ ΣΤΙς ΕΙΔΉΣΕΙς Κ ΤΑ ΒΡΊΣΚΕΙ ΌΛΑ ΣΩΣΤΆ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ
Το φλογοβολο πρεπει να παρουμε,οχι ηρεμιστικα....
Καrisha τα πίστευε αυτά που έλεγε,κάπου έβαλα θέμα για μετανάστευση και το ΚΕΝΟ λέει να πάρουμε πούλμαν τα έχω παίξει, χειρότερα κ με τον άντρα μου δε ξέρω τι να πω
Quote:
Ζηταω πολλα???
http://www.youtube.com/watch?v=UX0ue...eature=related
το καινουργιο αλμπουμ ηταν καλυτερο!
http://www.youtube.com/watch?v=OhHLbwYVjbE
Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του ΝεοΕλληνα ειναι μονοδρομος. Πρεπει να γινουμε Αλβανια του Αλια του 89-90. Πρεπει να ρθουνε μπαρουτοκαπνισμενα ερειπια - χαος - πεινα - λοιμοι. Να πουλιεται ενα αμαξι για μια κονσερβα. Γερμανια του 45. ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Δεχομαι να πεινασω εγω ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ και ΟΛΟΙ οι υπολοιποι μαζι μου.
Εγω απο την αλλη θελω να κερδισω το λαχειο:(
Θελω να γινει καποια επανασταση ευρειας κλιμακας οπως ψυχρη συντηξη για αφθονη δωρεαν ενεργεια ωστε αυτος ο πλανητης να γινει πλουσιοτερος για ολους...θελω να κατεβουν και φιλικοι εξωγηινοι σαν το Ε.Τ και να φερουν μαζι τους και λεφτα:P
χαχαχαχαχα...εδω ρε συ στις χωρες της μεσης ανατολης και αφρικης πεινουν απο τα γεννοφασια τους.....αυτοπυρπολουνται καθε μερα και σφαζοντε....βλεπεις να αλλαζει τιποτα?....τους εχουν παρει το σκαλπ κανονικα....εμεις τι ντου και τι επαναστα να κανουμε σε σχεση με αυτους?.....συμφωνω κατι πρεπει να γινει...εδω και τρια χρονια παρακολουθουμε τους μαλακες να μας τον βαζουν ασαλιωτο καθε μερα ολο και πιο βαθεια.......λαθος στροφη πηρε η κωλοανθρωποτητα απο την αρχη της ιστοριας της....γαμω το big bang γαμω μου μεσα....χαχα...
Ενταξει υποτιθεται εδω ειμαστε Ευρωπαιοι με αλλη φιλοσοφια και αντιληψη... Λεμε τωρα. Επισης αλλο ειναι να σουνα καποτε καλυτερα και να ξεπεσες και αλλο να μην εχεις ζησει ποτε καλα και να πεινας μια ζωη. Αν δεν αλλαξει τιποτα τοτε ας ζησουμε στα ΣΚΑΤΑ για το υπολοιπο της ζωης μας. Αν δεν παθουμε δεν θα μαθουμε.