Θελω να χρεοκοπησουμε!!!!!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29

Θελω να χρεοκοπησουμε!!!!!!!!

Δεν ξερω αλλα θελω να πιασουμε ΠΑΤΟ. Να μην εχουμε να φαμε. Να βγουμε απο ΕΕ, να γινει ΧΑΜΟΣ και να ερθει ΧΑΟΣ.

Ζηταω πολλα???
    1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
    2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Banned
    κι εγω φιλε θελω να μας ριξουν πυρηνικη απ'την αμερικη, να θαφτουμε ζωντανοι, να μη μεινει τπτ απολυτως στο χαρτη!

Senior Member
    εγω θελω να γινει σφαγη κ να γαμηθουν ολα να μην μεινει τιποτα ορθιο ΕΕ ουτε USA ουτε τιποτα μακελιο μονο πολεμος κ φωτια !

Senior Member
    Κι εγώ παιδιά εκτός από τα οικογενειακά μου τα οικονομικά που έφταιγε ο άντρας μου κ πειναμε σήμεραμε διέλυσαν, πήρα στην εταιρεία που δούλευα 15 χρόνια σήμερα μεγάλη κ ήμουν κ βασικό στέλεχος οι άνθρωποι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά από τις καλύτερες κ μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδας είμαι υπέρ ενός πολέμου κατά Γερμανιάς κ των πολιτικών μας αλλά φταίνε κ όσοι έβαζαν μέσο για δημόσιο,μπήκαν λέει με μόρια κ δεν είχαν τίποτα για μαλάκες μας περνούσαν κ τρώμε τα σκατά εμείς τώρα

Senior Member

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ

ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ

Senior Member
    πΑΙΔΙΑ ΜΙΛΆΕΙ ΣΤΙς ΕΙΔΉΣΕΙς Κ ΤΑ ΒΡΊΣΚΕΙ ΌΛΑ ΣΩΣΤΆ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ

Senior Member
    Το φλογοβολο πρεπει να παρουμε,οχι ηρεμιστικα....

Senior Member
    Καrisha τα πίστευε αυτά που έλεγε,κάπου έβαλα θέμα για μετανάστευση και το ΚΕΝΟ λέει να πάρουμε πούλμαν τα έχω παίξει, χειρότερα κ με τον άντρα μου δε ξέρω τι να πω

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρια1999 View Post
    εγω θελω να γινει σφαγη κ να γαμηθουν ολα να μην μεινει τιποτα ορθιο ΕΕ ουτε USA ουτε τιποτα μακελιο μονο πολεμος κ φωτια !

Δεν ξερω αλλα θελω να πιασουμε ΠΑΤΟ. Να μην εχουμε να φαμε. Να βγουμε απο ΕΕ, να γινει ΧΑΜΟΣ και να ερθει ΧΑΟΣ.

Ζηταω πολλα???

Banned
    το καινουργιο αλμπουμ ηταν καλυτερο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το καινουργιο αλμπουμ ηταν καλυτερο!

Ήταν πιο δομημένο και μελωδικό. Το παλιότερο ήταν ένα χάος διαφωνιών και απίστευτου βιρτουόζικου παιξίματος. Που για κάποιους είναι καλύτερο :P (όχι και για μένα δεν το αντέχω πλέον είμαι και κάποιας ηλικίας λολ)

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του ΝεοΕλληνα ειναι μονοδρομος. Πρεπει να γινουμε Αλβανια του Αλια του 89-90. Πρεπει να ρθουνε μπαρουτοκαπνισμενα ερειπια - χαος - πεινα - λοιμοι. Να πουλιεται ενα αμαξι για μια κονσερβα. Γερμανια του 45. ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Δεχομαι να πεινασω εγω ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ και ΟΛΟΙ οι υπολοιποι μαζι μου.

Senior Member
    Εγω απο την αλλη θελω να κερδισω το λαχειο

Θελω να γινει καποια επανασταση ευρειας κλιμακας οπως ψυχρη συντηξη για αφθονη δωρεαν ενεργεια ωστε αυτος ο πλανητης να γινει πλουσιοτερος για ολους...θελω να κατεβουν και φιλικοι εξωγηινοι σαν το Ε.Τ και να φερουν μαζι τους και λεφτα:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    χαχαχαχαχα...εδω ρε συ στις χωρες της μεσης ανατολης και αφρικης πεινουν απο τα γεννοφασια τους.....αυτοπυρπολουνται καθε μερα και σφαζοντε....βλεπεις να αλλαζει τιποτα?....τους εχουν παρει το σκαλπ κανονικα....εμεις τι ντου και τι επαναστα να κανουμε σε σχεση με αυτους?.....συμφωνω κατι πρεπει να γινει...εδω και τρια χρονια παρακολουθουμε τους μαλακες να μας τον βαζουν ασαλιωτο καθε μερα ολο και πιο βαθεια.......λαθος στροφη πηρε η κωλοανθρωποτητα απο την αρχη της ιστοριας της....γαμω το big bang γαμω μου μεσα....χαχα...

Ενταξει υποτιθεται εδω ειμαστε Ευρωπαιοι με αλλη φιλοσοφια και αντιληψη... Λεμε τωρα. Επισης αλλο ειναι να σουνα καποτε καλυτερα και να ξεπεσες και αλλο να μην εχεις ζησει ποτε καλα και να πεινας μια ζωη. Αν δεν αλλαξει τιποτα τοτε ας ζησουμε στα ΣΚΑΤΑ για το υπολοιπο της ζωης μας. Αν δεν παθουμε δεν θα μαθουμε.

Page 1 of 2 12 LastLast