ΜΕΤΑΞΥ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ
Λογω μερικων αλλαγων στην ζωη μ τους τελευταιους 2 μηνες, ειμαι σε φαση εκγρηγορσης και δεν μπορω να χωνεψω καταστασεις. τις προαλλες συζητουσα με τον δικο μου για το παρελθον και μου ρθε στο μυαλο ενα γεγονος που μ συνεβει 3 φορες στην ζωη μου και το οποιο ανακαλεστικε προχτες. του ειπα λοιπον πως μεχρι πριν κανα χρονο και λιγο παραπανω, ειχε συμβει το εξης: κοιμαμαι το βραδυ και ξυπναω κοιτοντας το ρολοι μου, το οποιο εδειχνε πχ. 3.00 το βραδυ , με το που το κοιτουσα ελεγα ''α οκ'' και σηκωνομουνα εν γνωση μου, πηγαινα στην ντουλαπα και αρχιζα να ντυνομουν να παω για δουλεια. οταν με ακουγε η μανα μ ερχοταν κ με ρωταγε τι κανω και με εβαζε να ξαπλωσω παλι και ξαπλωνα χωρις να εχω το αισθημα της εκπληξης δλδ του στυλ ''μα καλα τι κανω??''.
μου ειχε συμβει και στο σχολειο ακριβως το ιδιο. ξυπναω, βλεπω μια εντελως ηλιθια παραλογη ωρα ωστε να πρεπει να παω για δουλεια η για μαθημα αλλα ειχα το αισθημα και θεωρουσα πως επρεπε να σηκωθω να ετοιμαστω και το εκανα επιτοπου.
καποιος ειπε πως ισως να ναι υπνοβασια αλλα μ φαινεται χαζο επειδη δεν κοιμαμαι, θυμαμαι τι εκανα και ηξερα τι γινοτανε. το να μπλεξω την ωρα δεν παιζει, ηξερα επισης καλα τι ωρα ητανε.
με αφορμη αυτο λοιπον, μου ξαναετυχε χτες......συγχαιεται ο εγκεφαλος μου
πριν 10 μερες παλι περπατουσα και ενω νομιζα πως ειμαι σε ενα στενο που συνηθιζω να παιρνω καθε μα καθε μερα, ημουν τελικα σε ενα αλλο. ειχα παρει λαθος στροφη, ποιος ξερει...και ημουν αλλου. ενω αυτους τους δρομους τους ξερω σαν την παλαμη μου, αποσυντονιστικα και τρομαξα σαν να μην ηξερα που ειμαι. το μυαλο μου σαν να επαθε μπλακ αουτ και επαψε να στροφαρει.
ειμαι σχεδον σιγουρη πως ειναι ψυχολογικο αν και ακομα δν το χω πει στον γιατρο. εχω μια υποψια πως η απαντηση που θα παρω θα ναι ''δεν ειναι τπτ,,....απ το αγχος ειναι!!'' . Μα πως ειναι δυνατον να ναι απ το αγχος δλδ? ολα απ το αγχος συμβαινουν σωνει και καλα?
εχετε ακουσει παρομοια περιστατικα σε σχεση με σωματικες δυσλειτουργιες που μπορει να το προκαλουν?