Eιμαι πιο down απο ποτε...... :(
Γεια.
Ειχα πιστεψει οτι ειμαι καλα κ θα μου ειναι το φορουμ αχρειαστο, αλλα τελικα αποδειχθηκε οτι για ακομα μια φορα ειμαι λαθος.
Ηλπιζα οτι θα φτιαξει η ζωη μου, οτι βρηκα επιτελους τη χρυση τομη κ ημουν ευτυχισμενη.
Αλλα μαλλον it was too good to be true.
Ειμαι σε καταθλιψη εδω κ 3 βδομαδες. Αυτοτιμωρουμαι κ αυτοκαταστρεφομαι σταδιακα.
Ειχα τα παντα κ τα χασα. Ειχα ολες τις προοπτικες να καταφερω πραγματα κ τις κατεστρεψα. Γιατι ειμαι ανικανη γι αυτο. Αφου ετσι επελεξα ας υποστω τωρα κ τις συνεπειες. Μακαρι να μπορουσα να πεθανω μια κ εξω.
Ειμαι μονη μου, κ κυριολεκτικα κ "θεωρητικα".
Ειχα μια υπεροχη σχολη, με αντικειμενο που λατρευα, κ απο μαλακια δικη μου την εχασα. Τωρα ειμαι μετεωρη. Το μονο που μου απομενει ειναι να δωσω του χρονου Πανελληνιες, πραγμα αδυνατο.
Ειχα μια υπεροχη σχεση, ενα παιδι που με λατρευε κ ηταν ο φυλακας αγγελος μου. Απο δικη μου μαλακια την κατεστρεψα.
Ειχα υπεροχη παρεα, φιλες κ παιδια απο τη σχολη, κ τους παρατησα κ δεν σηκωνα τα τηλεφωνα.
Ειχα μια υπεροχη οικογενεια, που με στηριζε οικονομικα κ ηθικα σε ο,τι κ αν εκανα. Κ εγω τι εκανα για ολα αυτα?
Ενα τεραστιο Χ σε ολα.
Κ το παρον με βρισκει να ζω μονη μου, απομονωμενη, σε ενα χωριο της χαλκιδικης, στη μεση του πουθενα, αποκομμενη απο φιλους κ εχοντας χασει τα παντα.
Οι γονεις μου οταν τους ανακοινωσα οτι θα φυγω να μεινω μονη μου στο εξοχικο, μου ειπαν το εξης "Σου παρεχουμε τα παντα κ θες να φυγεις. Απαξ κ φυγεις το σπιτι εχει κλεισει για σενα, βγαλτα περα μονη σου".
Να κανω overdoses με χαπια κ να πινω τα βραδυα για να ξεχναω, εγω που σιχαινομουν το αλκοολ να το βλεπω.
Να δουλεω σε ενα καφε οπου το αφεντικο μου κανει λαθροχειρια (δεν τολμω να πω την κανονικη λεξη, καταλαβατε) κ να το υπομενω, για να συντηρησω μονη μου ενα σπιτι χωρις θερμανση.
Να ακουω φωνες ενω περπατω κ να παιζουν τραγουδια στο κεφαλι μου σαν να εχω ενσωματωμενο i-pod κ τα φαρμακα να μην με πιανουν.
Να ειμαι χωρις φιλους, γονεις, ανθρωπους, τιποτα, απο κει που ειχα τα παντα.
Καθε βραδυ κλαιω κ ευχομαι να πεθανω να ησυχασω.
Ο,τι κ αν εχω κανει στη ζωη μου ειναι αποτυχια.
Ε ας τελειωνει λοιπον.
Δεν αντεχω αλλο να αντεχω.
Βαρεθηκα.