Σύνδρομο χρόνιας μαλακίας
Οκ παιδιά,ο τίτλος ειναι αστείος,δεν ήξερα τί να βάλω.Λοιπόν,το θέμα ειναι το εξής,με έπιασε τον τελευταιο καιρο μια κρισης ηλικίας,είμαι 22 ετών και σκεφτομουν που πάω στη ζωή μου,τι κάνω κτλ.Μεταξυ άλλων,συνηδειτοποίησα και κάτι που το αγνοούσα ή μαλλον ήταν κάπου πίσω στο μυαλο μου όλα αυτα τα χρόνια και δεν του έδωσα ποτε ιδιαίτερη σημασία και δεν είναι άλλο απο το ότι συνηδειτοποίησα ότι δεν έχω αγγίξει ποτέ γυναίκα,ούτε χείλια,ούτε βυζάκια ούτε τίποτα παραπέρα.Συνειδητοποίησα ότι συμπλήρωσα 11 χρόνια μαλακίας :D .Δεν ξέρω ρε παιδια,όταν ήμουν μικρος σκεφτόμουν οτι κάποτε θα βρω γυναικα μωρέ,δηλαδη έλεγα νταξει στο μελλον,μην βιάζεσαι,αλλά το θέμα ειναι ότι τα χρόνια περασαν απιστευτα γρηγορα και ειμαι πλεον 22 ετών.Δεν ξέρω πως το ξέχασα εντελως αυτο,θέλω να πω,πάντα ήθελα γυναίκα ρε παιδι μου αλλά όταν ειχα καυλες αυνανιζόμουν ή έπαιζα με sexdoll και όταν τελείωνα μου έφευγε,δεν το σκεφτομουν πλεον,δηλαδη πλεον η σεξουαλικοτητα ήταν και ειναι ακομα κατι σαν ρουτινα,μου σηκωνεται,τον παιζω και τελειωσε.Το θεμα ειναι οτι ποτε δεν καθισα να το σκεφτω έτσι,μόλις συνειδητοποίησα αυτο το πράγμα.Και ρωτώ το εξής,πώς γινεται να βρώ γυναίκα???Δεν έχω επαφές με κόσμο,τώρα τι κανω? :confused: