εξομολογηση μιας υπερφαγικης
Αυτην την στιγμη νιω8ω οτι 8α ξερασω, σε ενα τεταρτο 8α ειμαι στην κουζινα και 8α τρωω. Ειχα φτιαξει πολυ τελευταια με τα βιολογικα και την αποτοξινωση. Γυρισα Ελλαδα και παλι τα ιδια σκατα. Τωρα παλι γι ακομα μια φορα δεν βρισκω κινητρο να ξαναρχισω..ουτε καν η υγεια μου δεν με σταματα.Εκανα επεμβαση στην καρδια γιατι τα ειχε παιξει απο τις αρρυ8μιες με τα 20 κιλα που εβαλα στα 2 τελευταια χρονια..ο οργανισμος μου ειναι πολυ ευαισ8ητος.. και ομως τρωω με τους ιδιους ρυ8μους (ας μην μιλησουμε για το πιοτο) Δεν μπορω εδω..αρρωσταινω..8ελω να γυρισω πισω στην Αγγλια..οι αν8ρωποι με αρρωσταινουν η μαλλον οι αναμνησεις απο αυτους..δεν 8ελω να 8υμαμαι..δεν η8ελα καν να ειμαι αυτην την στιγμη γι ακομα μια φορα μπροστα απο εναν υπολογιστη και να λεω τον ηλι8ιο πονο μου νιω8οντας ενα ακομα απα8ες ατομο. Ποσο δυσκολη ειναι η υπομονη..και ειδικα οταν προκειται για τα απειρα κιλα που εχεις βαλει το τελευταιο διαστημα..σκεφτομαι χαπια, εμετους, τα παντα αλλα ετσι οπως μπαινουν ετσι βγαινουν. Χαπια μετα την τελευταια φορα, ουτε κατα διανοια και εμετο και να η8ελα δεν μπορω να κανω δε πα να βαλω και 7 κουταλια στον λαιμο μου. 8α μου πεις τωρα γιατι δεν αρχιζεις γυμναστικη? ωραια η γυμναστικη..ναι ειναι αλλα το 8εμα ειναι οτι μετα 8ες να δεις και αποτελεσματα και μετα απο την γυμναστικη αν δεν κοιμη8ω χλαπακιαζω οτι βρω..ειμαι και σπιτι και εχουμε τα παντα..Μου λειπει η Αγγλια, οχι το πως περνουσα αλλα το οτι ισσοροπησα..ωραια η ισσοροπια..νιω8εις γεμισμα και καλα με τον εαυτο σου στην τελικη..
Αυτην την στιγμη ειμαι γι ακομα μια φορα τσατισμενη με τον εαυτο μου, οχι γιατι εφαγα αλλα γιατι γι ακομα μια φορα 8ελω να πω καπου τον πονο μου σε καποιους που μπορουν να με καταλαβουν ενω 8α μπορουσα να τον αντεξω μονη μου..Καπου εδω σκεφτομουν οτι 8α ταιριαζε ενα πως σταματαμε τωρα τις μαλακιες με το φαι με μορφη συμβουλης αλλα δεν ειναι αυτο που ζηταω μαλλον..Καπου η8ελα να τα πω και να ηρεμησω και ας ειναι να ξεσπαω σε ενα αψυχο πληκτρολογιο..Σημερα ειδα καποιους παλιους γνωστους που καποτε ημασταν αδερφια και τωρα δεν 8ελω να εχω καμοια σχεση. Νομιζα οτι τα ειχα ξεπερασει και ειχα δωσει τοπο στην οργη αλλα τελικα το φαι καλυπτε τον πονο η το πιοτο η η η ... δεν ξερω..Καμοια φορα ποιανω τον εαυτο μου να νιω8ει οτι προτιμω τα ζωα απο τους αν8ρωπους. Νιω8ω οτι ειμαστε οτι χειροτερο και ταυτοχρονα οτι καλυτερο εχει αυτος ο πλανητης. Βασισμενο και στο εγω του κα8ενος, για τον κα8ενα μας, ο εαυτος μας μπορει να ειναι ταυτοχρονα οτι καλυτερο και οτι χειροτερο μας εχει τυχει. Αν οι ταινιες με εκεινους τους υπεροχους αν8ρωπους ειναι αλη8ινες, εκει 8ελω να ζω..
p.s αν τα παιδια που ειναι στο chat το διαβασουν, στελνω χαιρετισματα και ελπιζω ολοι να ειστε καλα. Δεν μπαινω για τον απο πανω λογο. Αποφασισα οτι πρεπει να τα λυνω μονη μου τα προβληματα μου. Οχι οτι το κανω αλλα ετσι να λεω να κοροιδευομαι.
& σορρυ αν παρεκλινα απο το 8εμα της διατροφικης διαταραχης
Ονειρα γλυκα δικτυακοι μου φιλοι.
Τροποι εκτονωσης του θυμου
Ακουστε εγω τι εκανα.1 2 φορες μου ερχοταν να σπασω το σπιτι και ειμουν μονος.Επηρα μια γραμμη βοηθειας απο τηλ. που υπαρχουν και τα ξερασα εκει!!!!Βεβεα ηρεμισα καπως,αλλα πιο χαλαρωτικο ειναι να βαραω μπουνιες το μαξιλαρι με καθε αρνητικη σκεψη, νιωθεις ενα αδειασμα μεσα σου.Τι μπαφος και μαλακιες.....