καλησπερα...γραφω γιατι μου συνεβη κατι που δε το περιμενα. Ειμαι 22 χρονων (δεν εχω κανει ποτε σχεση) και γνωρισα ενα παιδι που ειναι 4 χρονια μικροτερος μου δηλ. 18. Ειναι λιγο πιο μεγαλος απ τον μικρο μου αδερφο. Και το περιεργο ειναι οτι νιωθω ελξη γι' αυτον! Μου αρεσε πολυ εξωτερικα κι επισης ειναι πολυ καλο παιδι, ησυχος, ντροπαλος.. Τον ειδα συνολικα 2 μερες (ειναι αδερφος ενος γνωστου μου) κ παρατηρησα ακομη οτι υπηρξε φλερτ αναμεσα μας. Χαζοφλερτ βεβαια με πειραγματα κλπ αλλα υπηρξε..Το θεμα ειναι οτι μου φαινεται πολυ παραξενο να μου αρεσει και να φλερταρω με ενα παιδι που μολις τελειωσε το σχολειο....θα μπορουσε να ειναι ο μικρος μου αδερφος. Σκεφτομαι συνεχεια ποτε θα τον ξαναδω, αν ειναι δυνατον. Η κοινωνικη κατακραυγη με πλησιαζει :P
Πιστευω οτι δε γινεται να γινει κατι αναμεσα μας γιατι κατι τετοιο θα προκαλουσε πολλααα σχολια, κουτσομπολια, σοκ κλπ αλλα κυριως το θετω σαν προβληματισμο γτ δε καταλαβαινω πως γινεται να μου αρεσει καποιος με τετοια διαφορα ηλικιας. Το να ειναι μεγαλυτερος ο αντρας ειναι το απολυτα φυσιολογικο και συνηθως μου αρεσουν μεγαλυτεροι ενω πρωτη φορα δινω σημασια σε μικροτερο..εγω που σοκαριζομουν οταν ακουγα για σχεσεις που εκαναν γνωστες μ κοπελες με αγορια π ηταν 2 χρονια μικροτεροι ας πουμε. Το θεωρειτε φυσιολογικο ή σας εχει συμβει ποτε?