ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟς ΡΟΛΟΣ ΤΡΙΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ
Με αφορμή κάτι που μου συνέβη και με πληγωσε πολύ θα ήθελα να μου πείτε τις αποψεις σας.
Εμπιστεύτηκα σε πολυ δικό μου άνθρωπο ένα θέμα ιδιαιτερα προσωπικό (την τότε εξωσυζική μου σχέση). Η αντιμετώπιση του χαλαρή. Μάλιστα με αφορμή τις εκμυστηρεύσεις μου , θυμήθηκε και ειπε ποσο πολύτιμη ήταν η βοηθεια μου όταν κάποτε την είχε ζητήσει, τη στιγμή που οι υπολοιποι συγγενείς και φίλοι του ειχαν αρνηθεί και ότι δεν θα το ξεχάσει ποτέ.
Ο ίδιος αυτός ανθρωπος με τον οποίο μας συνέδεαν αρρηκτοι θεωρουσα ως τότε δεσμοί και χωρίς να έχει προηγηθεί φαση νουθετήσεων ή προειδοποιήσεων, είπε τα πάντα στον τότε συντροφο μου και ακομα παραπάνω (έπεσε και μπολικη σάλτσα)
Και εκ των υστέρων όταν το ανακάλυψα ,αρνιοταν πεισματικά τα πάντα μέχρι που φυσικά τον ξεσκέπασα τελειως.
Πληγώθηκα πολυ, γιατί δεν το περίμενα, δεν επέτρεπε η σχέση μας μια τόσο ανέντιμη συμπεριφορά.
Θα προτιμούσα χίλιες φορές να μου τα έριχνε στα ίσια και να μου έλεγε ότι είμαι ανήθικη ή ότι άλλο, παρά αυτο...Παραδέχτηκε μετά από μήνες ότι έκανε λάθος, όμως δεν προσπάθησε ποτέ να με προσεγγίσει και να μου εξηγήσει, να μου ζητήσει συγγνώμη.
Φυσικά δεν υπάρχει πλεον ουσιαστική σχέση ανάμεσά μας, όμως καποια συγκεκριμένα πράγματα δυσκολεύουν να ξεκόψω τελειως και αυτό με ζορίζει ακομα περισσότερο.
Πιστεύετε ότι έχει δικαιωμα κάποιος τρίτος-φίλος ή συγγενής- να παίξει τέτοιο παρεμβατικό ρόλο, με οποιοδήποτε πρόσχημα?