για είμαι νέο μέλλος και είμαι 17 χρονών και δεν είχα ποτέ σχέση και φίλους δεν είχα ποτέ απλά στο σχολειό μιλούσα με παιδιά δεν βγαίνω έξω καθόλου όλοι μέρα είμαι στο pc κοινωνικός δεν είμαι καθόλου όμως καθόλου και η αδέλφι μου είναι ακριβός το αντίθετο από έμενα και με έχει πει να βγω μαζί τις αλλά δεν νομίζω ότι έχω δουλεία με την σχέση τις και τους φίλους του και σε καμία περιπτώσει δεν πρόκειται να πάω σε μπουρδέλο είμαι πολύ ευαίσθητος χωρίς αυτοπεποιθήσει ανώριμος ξενέρωτος(karkinosxD) δεν μιλάω σχεδόν καθόλου όταν είμαι σε συζητήσει μια στο τόσο όταν πάω στο χωριό μου(εχω μετακομίσει από τα 11 ) και μου έχει αρέσει παρά πολύ μέχρι τώρα μόνο μια κοπέλα που είναι από το χωριό μου αλλά την ξέρω από 7 χρονών και δεν πρόκειται να γίνει κάτι γιατί εδώ και 2 χρόνια έχω βάλει δηλαδή ταμπέλα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ! Δεν μπορώ βεβαία να της το πω ευθέος (ι μονή λύση που εμεινε)αλλά μόνο έναν διανοητικά καθυστερημένο άτομο δεν θα το καταλάβαινε όποτε μάλλον (είναι και το θέμα τις αποστάσεις ) δεν…. Και συνεχίζεται ι Ζώη κάθομαι όλη μέρα στο σπίτι (φυσικά δεν περιμένω να μου έρθει ουρανοκατέβατη) αλλά έχετε καμία ιδέα τι να κάνω :P?