Results 1 to 5 of 5
Thread: :D
-
16-07-2012, 00:43 #1
:D
για είμαι νέο μέλλος και είμαι 17 χρονών και δεν είχα ποτέ σχέση και φίλους δεν είχα ποτέ απλά στο σχολειό μιλούσα με παιδιά δεν βγαίνω έξω καθόλου όλοι μέρα είμαι στο pc κοινωνικός δεν είμαι καθόλου όμως καθόλου και η αδέλφι μου είναι ακριβός το αντίθετο από έμενα και με έχει πει να βγω μαζί τις αλλά δεν νομίζω ότι έχω δουλεία με την σχέση τις και τους φίλους του και σε καμία περιπτώσει δεν πρόκειται να πάω σε μπουρδέλο είμαι πολύ ευαίσθητος χωρίς αυτοπεποιθήσει ανώριμος ξενέρωτος(karkinosxD) δεν μιλάω σχεδόν καθόλου όταν είμαι σε συζητήσει μια στο τόσο όταν πάω στο χωριό μου(εχω μετακομίσει από τα 11 ) και μου έχει αρέσει παρά πολύ μέχρι τώρα μόνο μια κοπέλα που είναι από το χωριό μου αλλά την ξέρω από 7 χρονών και δεν πρόκειται να γίνει κάτι γιατί εδώ και 2 χρόνια έχω βάλει δηλαδή ταμπέλα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ! Δεν μπορώ βεβαία να της το πω ευθέος (ι μονή λύση που εμεινε)αλλά μόνο έναν διανοητικά καθυστερημένο άτομο δεν θα το καταλάβαινε όποτε μάλλον (είναι και το θέμα τις αποστάσεις ) δεν…. Και συνεχίζεται ι Ζώη κάθομαι όλη μέρα στο σπίτι (φυσικά δεν περιμένω να μου έρθει ουρανοκατέβατη) αλλά έχετε καμία ιδέα τι να κάνω :P?
- 16-07-2012, 00:49 #2
Να ξεκοψεις τα pc games μηπως?
16-07-2012, 00:54 #3
16-07-2012, 01:52 #4
16-07-2012, 08:44 #5
Βρες το κουραγιο, "σπρώξε το Γιώργο" να κάνει την κίνηση με την κοπελα, τα περί απόστασης κλπ δεν ειναι τιποτα άλλο εκτος από δικαιολογίες που πηγάζουν από το φόβο και τη χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ο φόβος και τη χαμηλή αυτοεκτίμηση σε οδηγουν μεσα από δικαιολογίες στην αναβολή να το κάνεις. Δυο χρονια το αναβάλλεις εξαιτίας τους!! Αυτο κάνεις εδω και δυο χρονια!! Κι αυτη αν σε γνωριζει ίσως εχει πολύ διαφορατική εικόνα σε σχεση με αυτη που έχεις εσυ για εσενα. Που σε βλεπει ήσυχο και ήρεμο μπορει αυτης αυτο να της δινεις την εντυπωση του προσγειωμενου, του σοβαρού, αρα η εικονα της ειναι θετική, αρα δε θα χε προβλημα να ξεκινησει κατι μαζι σου. Το προβλημα στην προσεγγιση, που την αναβαλλεις εδω και δυο χρονια, ειναι η σκέψη σου και τιποτ αάλλο που να εχει σχεση με την πραγματικότητα.
Αμα ειναι καλη κοπέλα θα τρέξουν άλλοι, κι οσο το αναβαλλεις αυτο γινεται όλο και πιο πιθανό, αυτη δεν το ξέρει ότι την θέλεις, κι αμα μάθεις ότι τα εφτιαξε με άλλον και χειρότερα αμα τη δεις μαζι του τότε ειναι που θα νοιωσεις τη μεγαλη απόγνωση, θα νομίζεις ότι τρελλάθηκες. Θα θελες να συμβει κάτι τετοιο? Βρες τα ψυχικά αποθέματα και κάντο. Κανε την υπερβαση, εκει που όλα σου τα ψυχικα αποθεματα σου βρισκουν τις χιλιες δυο δικαιολογίες για να μην το κανεις, βρες το πεισμα και το κουραγιο και πηγαινε τους κόντρα, κι αμα κανεις την κινηση, σου το υπογραφω, θα νοιωθεις άλλος ανθρωπος, θα νοιωθεις ότι δεν πατας στη γη, ότιο εφυγε ενα τεραστιο βαρος από μέσα σου και μια ανεξήγητη χαρα. Κι αυτο θα γινει ευκολα με το να βαδισεις προς αυτη εκει που θα τη δεις και να ξεκινησεις έστω φοβισμενα να της μιλας. Θα το εκτιμησει σιγουρα και θα το σκεφτει σοβαρα. Κι αν εισαι καλος χαρακτηρας σε θα σου αρνηθει.
Με το ύφος που γραφεις εδω, αυτο που πραγματικά ήθελες να μας πεις είναι για την κοπέλα, κι όμως ακόμα και εδω δυσκολεύεσαι να μιλήσεις ανοιχτας για να μας το πεις, μας λες κατι άλλο ως το σημαντικό (κοινωνικοποίηση) και μετα έρχεσαι και ρίχνεις αυτο με την κοπέλα ως δευτερεύον ενώ αυτο που πραγματικα σε ενδιαφερει, αυτο που σε πνίγει, ειναι η κοπέλα. Φανταζομαι πόσο δύσκολα ανοίγεις τετοιο θεμα εκτος φορουμ! τα κρατας κλειστα για τον εαυτο σου και σου στερεις τη βοηθεια που θα σου προσφεραν αλλοι με το να τους μιλήσεις.
Κατα τα λοιπά στο θεμα σου, επεδίωξε την κοινωνικοποίηση, κοψε το πισι. Το βρηκες σαν φυγη, σαν υποκατάστατο της κοινωνικοποίησης, η χαμηλη αυτοεκτιμηση σου που σε κρίνει ως ακαταλληλο για κοινωνική συναναστροφή σου βρήκε διεξοδο για να παιρνας την ωρα σου και να μην έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με τον κόσμο, κι αυτο είναι το πισι. Ειμαι σιγουρος ότι αυτα βρισκονται σε συνδυασμο με τη σκεψη σου η οποια σου δημιουργησε ενα φανταστικο κόσμο στον οποίο ζεις καθε στιγμη. Το χειροτερο ειναι καποια στιγμη να σε πιασει το συναισθημα της μοναξιάς. Τωρα δεν βιώνεις αισθημα μοναξιας αφου εχεις διαφορες ασχολίες, το πισι, και η σκέψη σου εχει πραγματα να ασχολείται και βρισκεται σταθερα οπουδήποτε αλλού μακρια από σκέψη μοναξιάς. Αμα ρθει τετοιο συναίσθημα και λόγω της αντικοινωνικότητας σου ανακαλύψεις τοτε πόσο μόνος εισαι θα σου ρθει ενα άσχημο ψυχοπλάκωμα. Θα τρεχεις να βρεις όλους αυτους που απόφευγες ή που ήσουν σιωπηλος μαζι τους και ουσιαστικα θα τους παρακαλάς να σε κάνουν παρέα. Κοινωνικοποιήσου έστω σταδιακα, το λίγο που βγαινεις έξω αυξανε το έστω σταδιακα, ξεκινα να μιλας σε συζητησεις έστω λίγο λιγο. Με τον τροπο αυτο με τον καιρό θα εξοικειωθεις στην κοινωνικότητα, τα πραγματα θα γινουν όλο και πιο ευκολα και με αυτο τον τροπο θα το ξεπεράσεις. Να κανεις την υπερβαση εκει που ο εαυτος σου σου λέει όχι και δεν και χιλιες δυο δικαιολογιες, εκει να βαζεις τη δυναμη σου να βρισκεις το κουραγιο να μιλας, να βγαινεις εξω. Ξεκινα γρηγορα πριν συνηθισεις σ αυτη την κατασταση αντικοινωνικότητας γιατι μετα η αλλαγη θα ναι πιο δυσκολη υπόθεση.γιάννης
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση