επιληψια και ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη
Παιδια καλησπερα! Μου συνεβη κατι που πλεον καθοριζει την ζωη μου και μου δημιουργει φοβιες. Εχω αναφερει σε αλλο ποστ οτι τα χαπια που παιρνω ειναι πολλα (seroquel 400, sofelin, anafranil 75, tranxene). Δεν ξερω τι συνεβη και ουτε ποτε ειχα τετοιο προβλημα αλλα την περασμενη εβδομαδα πηγα εσπευσμενα στο νοσοκομειο λογω πολυ σοβαρης επιληψιας, Οι δικοι μου τα εχασαν διοτι δεν ειχαν αντιμετωπισει κατι αναλογο. Εμεινα στο νοσοκομειο 3 ημερες για παρακολουθηση. Οι νευρολογοι εκει μου ειπαν οτι δεν μου ειχε δωσει ο ψυχιατρος σταθεροποιητη ο οποιος επιβαλεται (πχ. τοπαμακ η τριλεπταλ) ετσι ως αποτελεσμα επαθα αυτο. Εχει παθει κανεις κατι αναλογο? Εγω δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα, η μαμα μου, το αγορι μου και η αδερφη μου υπεστησαν σοκ διοτι αυτοι το περασαν (επιληψια γυρω στα 10 λεπτα!!!!!). Και εχουμε και λεμε. Σιχαινομαι τους ψυχιατρους και περισσοτερο αυτον τον τελευταιο που ειχα παει διοτι κοντεψε να με "στειλει" στην κυριολεξια. Αυτοι οι γιατροι θα πρεπει να ονοματιζονται προκειμενου να σωθει κι αλλος κοσμος απο την εκμεταλλευση τους. Εκμεταλλευονται το προβλημα μας για να βγουν αυτοι κερδισμενοι. Τι να πω; Σιγουρα καποτε θα πληρωσουν αλλα ως τοτε ελπιζω να μην εχουν βλαψει και αλλο κοσμο ο οποιος τους εχει αναγκη!