απο τα effexor στα cympalta!βοηθεια!!!!
καλησπέρα!υποφερω απο χρονια καταθλιψη, αγχωδεις διαταραχες, αυπνια , φοβιες, κρισεις πανικου!χρονια λαμβανω θεπαπεια!μετα απο μια τεραστια υποτροπη το αγχος και οι κρισεις πανικου ελαττωθηκαν, γιναν ανεκτες με effexor 150 mg και zanax. Μετά απο 2 χρονια οπου στον ενα χρονο ειδα μικρη βελτιωση μονο στο αγχος, το τονιζω και οχι στη διαθεση και δοκιμαζονατς διαφορους συνδιασμους μαζι με το effexor, εγινα παλι ρακος και δε με πιανει ουτε το effexor στο αγχος το οποιο εχει επανελθει ουτε τα zanax. Εχει 9 μερες που αλλαξα τη θεραπεια και παιρνω 60 mg cympalta και 30 remeron το βραδυ. Το πρωι που ξυπναω ειμαι ηρεμη ομως μετα αρχιζει και με πιανει το στομαχι απο το αγχος και ολα τα ψυχοσωματικα!καταλαβα οτι επαθα εθισμο στο zanx και δε με πιανει πια.Φοβαμαι πολυ που κανω αυτη την αλλαγη.Σκεφτομαι μηπως επρεπει να μεινω στο effexor μαζι με το remeron!το στομαχι παιζει να με ποναει και απο το cympalta καθως διαβασα σε πολλα φορουμ οτι προκαλει στομαχικεσ διαταραχες στην αρχη!Φοβαμαι πολυ γενικα μη χειροτερεψω!πειτε μου την εμπειρια σας με το cympalta, σε ποσο καιρο λειτουργησε?ηταν καλυτερο απο το effexor?το effexor το εχω ελλατωσει αλλα το κανω σταδιακα γιατι φοβαμαι τα στερητικα!Παραλληλα με αγχωνουν και αλλα ζητηματα οπως το οικονομικο και η σχεση μου και γινομαι χειροτερα!Βοηθειστε με!