ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΜΙΑ-ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΟΝ ΨΥΧΕΣ!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
Αργησα πολυ, επρεπε να το ειχα κανει εδω κι καιρο, μαλον επρεπε να μην το ειχα κανει καθολου, να μην ειχα γραψει καθολου ολα αυτα τα ασχημα λογια ,ολες αυτες τις βρισιες κι τα ταπεινοτικα λογια για μια κοπελιτσα! κι για αλλους ανθρωπους, αλλα πιο πολυ για αυτην την κοπελιτσα!
Ολα ξεκινησαν αρχες υγουστου,σαν θα θυμαστε καποιοι απο εδω μεσα -αφου δεν εισαν λιγοι οι συμφορμιτες που μου ειχαν βαλει "χερι" για τα λογια μου - ηταν οι μερες οπου μολις ειχα χωρησει με την κοπελα που αγαπαω, η αντιδρασημου ηταν πολυ σκατα! αντεδρασα ετσι οπως κατηγορουσα αλλους στην θεσημου.
Απο την πλευρα της εκανε πραματα , μου εγραφε γραμματα - αφου πιο πολυ γραφαμε παρα μηλαγαμε- μου εγραφε διαφορα εχωντας σκοπο μεσα της να με κανει να την ξεχασω, να την διαγραψω δλδη απο την καρδιαμου!Σε αυτο της ριχνω φτεξιμο ,δεν γινετε σε λιγοτρο απο ενα μηνα να την ξεχασω μια κι εξω! τι ειμαι ? το καινουργιο "I PAD" aπο τον γερμανο με δωρο την καρτα μνημης ,με τρελες ταχυτητες , οπου διαγραφει αρχεια κι ζουμαρει τις φοτογραφιες σ? ¨)¨),μαλον δεν φανταζοταν το ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑ!! Βεβαια ειχε ακουσει κι τα λογιαμου ,οσο καιρο ειμασταν μαζι που θελωντας να της κανω τον βαρυ ανδρα της ελεγα οτι" εμενα αμα με χωρησει γυναικα μεσα σε 2 βδομαδες το πολυ θα εχω βρει καινουργια, θα την εχω ξεπερασει κι ολα θα ειναι μελη γαλα" Ετσι λοιπον κι εκει δικαιωλογο την συμπεριφορα της, αφου ειχε ακουσει αυτες τις βλακειες απο μενα, ειμαι κι πολυ πιο μεγαλος απο αυτην ! αποτελεσμα να συμπερηφερθει με αυτο τον τροπο! .Ελα ομως που στην πραξη εγω εκανα το αναποδο! ακμα κι οταν ειχαμε οριστικα χωρησει, ακομα κι οταν μου ειπε οτι "να ξερεισ σε εχω ξεγραψει κι παω για αλλα εγω, ειμαι κι σε τουριστικο νησι, μεσ στο καλοκαιρι, εχω κι φιλους, ετσι εγω παω για αλλα (αυτα μου ειπε η προινμου) ειιδικα αυτη η φραση "παω για αλλα" μου εχει κατσει στο λαιμο! κι μονο που την θυμαμαι τρελενομαι!-
Η συνεχεια ηταν ξεφτυλα - απο πλευρςμου- γτ. εγω ειμαι ο ανδρας , εγω ειμαι ο πιο ορημος, εγω επρεπε να δειξω σωστη συμπεριφορα!. Σαν μικρουλα αυτη ειπε καποια πραματα, καποιες βρισιες που θα ελεγε καθε κοριτσακι στα νευρα του σε καποιον που τα ειχε , κι αγαπησε. Ομως εμενα με πετυχε σε μερες ασχημες , μολις ειχα αρχησει να ξανα πινω! κι αυτηνν την φορα οχι μονο πρεζ! αλλα κι χαπια, κι ξιδια! αποτελεσμα! να κανω κι να λεω πραματα πολυ ασχημα κι εσχρα! εκανα αλητειες , τσακονομουν με τον κοσμο- λες κι μου εφτεγε ο καθε ενας που πηγαινε να κανει το καμακι του σε καποια γκομενα στην παραλια, εμουν εγω κι του εκανα χαλαστρα! αυτα ηταν οι πραξεις, ευτυχως δλδη που δεν ειμασταν στην ιδια πολυ!. Τα ξεφτιλικιαμου ηταν να τις γραφω πραματα αηδιαστικα! ως προς αυτην, την εμφανηση της- οπου κι δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτυτα αφου κι ομορφη ειναι κι εχει καποια αλλα χαρισματα σεξουαλικα χεχε¨). Κι δεν σταματησα εκει, μηλαγα ασχημα για οτι ειχε να κανει με αυτηνν, με συγγενεις , με καταγωγες ακομα κι τα ρουχα της εκραζα! ξεφτυλας εγινα δλδη! - τι μου εφτεγαν τα ρουχαλακια της ¨(-. Δυστυχως αυτο κρατησε καποιες μερες , δεν υπηρχε ενας χριστιανος να με βαλει σε ταξη??? να μου πει τι βλακεις κανεις ρε φιλε??? ετσι λοιπον για καποιεσ μερεσ την προσβαλα κι ειχα σκοπο να τηην ταπεινοσο οσο παει! φυσικα ομως η ταπεινοση κι οι χαρακτηρισμοι τεριαζουν κι απευθυνοντε σε αυτων που τους λεει! δλδη σε εμενα! γτ. οποιος τροτος θα μπορουσε σε φανταστικη φαση λεμε τωρα να δει το τι γινοταν τοτες κι να πει την αποψη του! ολο το κραξιμο θα ηταν δυκομου! οτι κι να ελεγε ενα κοριτσακι θα ηταν σχεδον λογικο! ποιος να την κατηγορισει- γτ. κι αυτη ειπε ασχημες κουβεντες! μην την βγαλω τελειως καθαρη ετσι, ειπε κι αυτη τα καλα της προς εμενα, οπως κι εκανε πραματα, οπως οτι πτξε στα σκουπιδια την μπλουζαμου, αλλα ο.κ. ειναι πτεσματα μπρος σε αυυτα που εκανα! σαν ανδρας κι σαν 10 χρονια μεγαλυτερος της!
Η μοναδικη δικαιωλογιαμου ειναι οτι ειμουν εκτος εαυτου κι κατω απο την επιρια ουσιων! ετσι με το κεφαλι γματο ναρκωτικα κι μαθενοντας απο κατι σκατο ρουφιανους εδω στην αθηνα οτι η "η προιν σου φιλε στο νησι ειναι ολο χαμογελο κι γκομενιζει! , μετα να μου στελνει μηνυμα οτι βρηκε γκομενο, καιρος να κανω κι εγω το ιδιο!" ολα αυτα τα ωραια με εφεραν στο σημειο που ειμαι σημερα!
Ετσι λοιπον σε λιγες μερες μαπνω σε ψυχιατρειο- ευχομαι να ειναι στην χωρα κι οχιεκτος- θα κατσω εκει για αποτοξυνωση κι ψυχοθραπεια πρωτης φασης, αφου η ψυχοθεραπεια θελει αρκετους μηνες κι να εισαι σε κοινωνια.
Ευχομαι για την κοπελα αυτην οτι καλυτερο - κι απο οτι εμαθα οντος της παν ολα καλα- ειναι στα καλυτερα της χρονια, μπορει να κανονησει το επαγκελματικο της μςλον- καλα τωρα επαγκελμα κι στην ελλαδα ειναι αλλο θεμα , αλλα λεμε τωρα- . Ελποιζω να με συγχωρεσει για τα λογια κι τα μηνυματα που ειχα στειλει τοτες , ευχομαι να υπαρξουν μετα απο πολλα χρονια καλες αναμνησεις σαν της ερθω εγω στην σκεψη, κι περρισοτερο απο ολα ευχομαι ο "λεγΑΜΕΝΟς ΤΗς" , Ο νεος της ανδρας να την προσεχει οσο εγω, να την κανει να νιωθει ασφαλης κι να τον ελεγξει απο εκατο μεριες πριν του δωσει οτι εχει πιο συμαντικο -μετα την καρδουλα της- γ.τ εχει καρδια!
Ειμαι υποχρεομενος να αναφερω οτι οσο καιρο ηταν μαζιμου μου σταθηκε σε πανω απο 3 φορες που εκανα αποτοξηνωση- χαρμανες δλδη- ειδε τα χειρωτερα, να της ξερναω το κρεβαι, το χαλι, να ερχοντε οι τραυματιοφορεις στο διαμερισμα της αφου δεν μπορουσα να κουνηθω- λογο μυξης φαρμακων,δηλητιριασει- να γινετε ρεζιλι στην πολυκατικια κι στην γειτονι σαν βλεπαν το αγορι της κιτρινο κι φεσι να το φορτονουν σε ασθενοφορο, μετα να καθετε πανω απο 4 ωρες στο νοσοκομειο περιμενοντας με, να μου κανει παρεα στο σπιτι ενω εγω να ειμαι ολο ξαπλα κι να κοιμαμε, με μονες κουβεντες μου- φερεμου νερω, φερεμου τσακι κι αλλα τςετοια! περασε πολλα ασχημα πραματα που δεν τα εγραψα πωτες!!!! κι επρεπε καποια μερα ν τα γραψω, γτ. δεν ηταν αντικιμενικη η εικονα που ειχε πλαστει για αυτο το κοριτσακι οπου στα 20 της περασε τοσα! την ευχαρηστω γιατις δυσκολεςστυγμες που εκατσε πλαιμου! την ευχαριστω για την πραγματικη ΑΓΑΠΗ που μου εδωσε καποτες! την ευχαριστω για τις ξεροψιμενες μπριζολες που μου φτιαξε- οπου ηταν νοστιμες απλα ηθελα να της κανω τον δυσκολο- την ευχαρηστω για τα ωραια λογια που μου ελεγε καθε πρωι στην δουλεια, την ευχαριστω για τα τραγουδια που μου τραγουδισε με την υπροχη φονουλα της! την ευχαριστω που ηρθε στην ζωημου εστω κι για λιγο , κι εφυγε τοσο ρηγορα! αλλα μαλον δεν μου αξιζε! γιαατο κι εφυγε!!
Οσι κι αν εχω μετανοισει! οσο διατεθυμενος κι αν ειμαι να τα αλλαξω ολα! οσο κι αν εχω ειδη ξεκινησει καποια βηματαπου μου ζηταγε τοσο καιρο ,οσο,οσο,,, ξερω οτι το βελος του θεου του ρωτα εχει βγει, κι πλεον επουλονει την καρδια της! κι δεν ξανα χτυπα ο θεος ερωτας τους ιδιους ανθωπους με το ιδιο βελος ξανα! αργα καταλαβα! κι αυτο γτ. η δικιαμου η καδια ειναι ακομα το ιδιο! αλλα δεν φτανει μια καρδια για να υπαρξει ο ερως!! θελει 2!