Γιατί δεν μπορώ να βρω ποια είμαι; Γιατί να μην ξέρω τι θέλω από τη ζωή μου; Γιατί δεν μπορεί να με βοηθήσει κανένας; Το μόνο που θέλω από τη ζωή μου είναι να είμαι ένα φυσιολογικό άτομο! Πάντα αυτό ήθελα. Τίποτα παραπάνω… μάλλον ψέματα λέω ! θέλω Να με αγαπάν οι άνθρωποι . Αναζητώ κάτι στο οποίο να είμαι καλή ώστε να με θαυμάζουν. Θέλω να γίνω χρήσιμη, να προσφέρω κάτι! Τι με σταματάει; Ας μου πει κάποιος! Γιατί δεν μπορώ να είμαι χαρούμενη; Γιατί δεν μου αρκούν αυτά που έχω; Μήπως βρίσκω δικαιολογίες για την ανευθυνότητα μου; Δεν προσπαθώ για τη ζωή μου. πώς να πετύχω κάτι αν δεν προσπαθώ; Μα για ποίο πράγμα να προσπαθήσω όταν δεν ξέρω τι θέλω! Πως θα μάθω τι θέλω;
Έψαξα στο ιντερνέτ και βρήκα ένα κείμενο από μια κοπέλα που μιλάει για το ίδιο θέμα. Η συμβουλή της ήταν να ακούσεις τον εαυτό σου και να δεις τι πραγματικά θέλεις! Πως; Γιατί δεν μου λέει το πώς! Έχω βαρεθεί να ακούω ότι πρέπει να παλέψω για τα όνειρα μου! Κι αν δεν έχω;
Ποίον κοροϊδεύω; Είμαι φοιτήτρια σε μία σχολή που υποτίθεται ήθελα! Αλλά δεν προσπαθώ να την τελειώσω δεν ζορίζω τον εαυτό μου να διαβάσει ! δεν σέβομαι τους γονείς μου που κάνουν τόσα για να σπουδάζω εγώ! Είμαι τεμπέλα; Πολύ σωστά θα μου πει κάποιος να σταματήσω την σχολή και να κάνω κάτι άλλο που θα μου αρέσει (όπως μου έχει πει η μαμά μου πολλές φορές όταν της λέω ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω). Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τι θέλω. Όταν σκέφτομαι τι θα ήθελα να κάνω στο μέλλον , πώς με φαντάζομαι, απλά υπάρχει κενό! Τι φταίει με μένα;
Έχω σκεφτεί πολλές φορές να πάω σε ψυχολόγο αλλά νομίζω ότι θέλω να το κάνω για να αναθέσω σε κάποιον άλλον να μου πει τι πρέπει να κάνω! Νιώθω άχρηστη! Γιατί δεν μπορώ να μου επιβληθώ;
Αν κάποιος μου απαντήσει σημαίνει ότι διάβασε όλο το κείμενο και τον ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο του καθώς και για τον κόπο του να απαντήσει σε ένα κείμενο από ασυνάρτητες σκέψεις!