συμβουλη για ερωτικο συναισθημα σε φιλικη σχεση
γεια σας.. ειμαι 19 χρονων και εχω ενα προβλημα
εδω και μερικους μηνες εχω γνωρισει μια παρα πολυ καλη κοπελα.. με τον καιρο αναπτυχθηκε μια πολυ καλη σχεση αναμεσα μας, μιλαμε καθε μερα , βγαινουμε συχνα, αγκαλιαζομαστε και κρατιομαστε απο το χερι.. γενικα υπαρχει μια τρυφεροτητα μεταξυ μας. το προβλημα ειναι οτι εγω ειμαι ερωτευμενος οσο δε παει μαζι της, αρχικα απλα μου αρεζε σαν κοπελα αλλα στη συνεχεια καταλαβα πως νιωθω πολυ περισσοτερα πραγματα ... πιστευω πως ενδιαφερεται και αυτη για μενα, αλλιως δε θα ασχολιοταν τοσο μαζι μου τουλαχιστον φιλικα...της εχω πει πως ειναι σημαντικη για μενα, πως οτι χρειαστει θα ειμαι διπλα της και νοιαζομαι για αυτην οπως για κανεναν αλλον .. Θα ηθελα πολυ να την φιλησω αλλα δεν ξερω τον τροπο με τον οποιο αυτη θα αντιδρασει.. ισως θα θελησει να ξεκοψει εντελως, και αυτο ειναι κατι που θα με πονεσει πολυ, τοσο καιρο δεν εχω κανει κινηση γιατι δε διακινδυνευω να την χασω απο διπλα μου, αλλα δεν αντεχω να την βλεπω να χαραμιζεται με τον καθε ηλιθιο που απλα θελει να κανει σεξ μαζι της
εχω προσπαθησει να την ξεχασω και να προχωρησω, αλλα μου ειναι σχεδον αδυνατον, ισως η απορριψη ειναι ο μονος τροπος.... εγινε κατι και με αλλη κοπελα στο μεσοδιαστημα, αλλα πιστευω οτι εκ μερους μου αυτο δεν ηταν σωστο γιατι απλα εψαχνα εναν τροπο να γεμισω το κενο που εχω μεσα μου, ακομα και οταν φιλουσα την δευτερη κοπελα ειχα την αλλη στο μυαλο μου και φανταζομουν πως ειναι αυτη
ισως δεν ειναι σωστο, εχω σκεφτει να την φιλησω ενω εχουμε πιει αλκοολ, αν μη τι αλλο να εχω τη δικαιολογια οτι ημουν μεθυσμενος, αν κατι παει στραβα. τοσο φοβαμαι μηπως τελικα τη χασω
με συμβουλευετε να επιχειρησω κατι ή να το αφησω ως εχει το πραγμα, επειδη κατα τη γνωμη σας δε θα οδηγησει πουθενα ;
ευχαριστω εκ των προτερων, για οποιον/οποια μπει στον κοπο να μου απαντησει
(συγχαρητηρια για το φορουμ σας, πολυ ενδιαφεροντα θεματα )