ΕΥΧΕΣ.....ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ!!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΝΑ ΦΕΡΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ....
Φετος ειναι η πρωτη χρονια που με βρισκει με τοσο χαλια ψυχολογια....ηταν το γορτινο κλιμα που δεν βοηθησε καθολου να εχω αυτη τη χαρα...ηταν τα πρωτα χριστουγεννα χωρις τον μπαμπα μου...το σπιτι μας ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ...και δυστυχως με φερνει ενα βημα πιο κοντα στο γεγονοσ οτι πρεπει να συμφιλιωθω με αυτην την ιδεα...αλλα παλι ειναι παροδικο συναισθημα..μελαχγολια σε ολο το μεγαλειο...καμια ορεξη για κοινωνικη επαφη,τιποτα...το μονο που ειχα αναγκη ηταν να στειλω γιορτινες ευχες σε ανθρωπους που αγαπω και μου λειπουν...ενα μηνυμα απλο..οχι κατι επιπλεον που θα "απαιτει τον πολυτιμο χρονο τους"...και που απαντηση δεν πηρα...καμια!!!παρολο που ηταν τετοια μερα..ποτε...ποσο μπορει να στοιχισει ενα απλο,ζεστο μνμ σε ανθρωπους που βρισκονται μακρια μας?με εχει παρει πολυ απο κατω,σημερα δεν ειχα καμια διαθεση για δουλεια κ χθες ολο το βραδυ εκλαιγα...ξυπνηγα στον υπνο μου και ηθελα να κοιμηθω ξανα,να χαθω μεσα στα ονειρα μου και οχι στις σκεψεις που με βασανιζουν...δεν ξερω ισως να γινομαι υπερβολικη και να υπερχειλιζει το συναισθημα λογω γιορτων,αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να παρω μνμ ευχτηριο και να μην απαντησω..ποσο μαλλον που εστειλα σε αγαπημενους μου ανθρωπους,μετρημενους στα δαχτυλα...πωσ την εννουμε την αγαπη?και ο καθενας ξερω οτι θα βρει δικαιολογιες αργοτερα αν κ εφοσον βρει χρονο να απαντησει...κ το χειροτερο σημερα μεσα απο το καταραμενο fcb ειδα κιολας και αναρτησεις, σχολιακια κλπ κλπ...αλλα εγω περισσευα...ηταν ανεπιθυμητη η ευχη?τι να πω...φιλοι...για δυσκολες στιγμες...που σε αγαπουν και θα ειναι εκει παντα...ειτε με τη σκεψη ειτε με την καρδια......λογια...λογια...πετ αμενα!!!!!!!!