Originally Posted by
AnnaK
Καλησπέρα κι από μένα! Ααααας πω κι εγώ τη γνώμη μου: Καταρχάς να πω ότι συμφωνώ για άλλη μια φορά με το κεράσι.
Τώρα, πραγματικά έχω γίνει έξαλλη με τον τύπο σου, miliva18! Δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι την πέφτει σε άλλες ενώ είναι σε σχέση, αυτό θα το προσπεράσω...Είναι απαράδεκτο όμως αυτό που κάνει. Σε βρήκε μικρή και άπειρη όπως λες και προσπαθεί να σε κάνει υποχείριό του. Και τι πάει να πει "θεωρει πως δεν μπορω να ολοκληρωσω σεξουαλικα γιατι λεει οτι ειμαι αβγαλτη σε συγκριση με τις αλλες κοπελες στην ηλικια μου και λεει πως οι σχεσεισ ειναι μονο για το σεξ" ???? Δηλαδή τι προσπαθεί να κάνει με αυτό που σου λέει?? Να σε κρατάει μακριά από άλλα αγόρια προκειμένου να σε έχει αποκλειστικά "δική του"? Άσε που θα σε κάνει να σχηματίσεις άσχημη εικόνα για τις σχέσεις. Ακούς εκεί οι σχέσεις είναι μόνο για το σεξ!!!! Έλεος!!! Σε ένα πράγμα τον παραδέχομαι: Σου τα λέει έτσι ώστε όταν κάποια στιγμή πάρει αυτό που θέλει από σένα και σε παρατήσει μετά, να μην μπορείς να του πεις τίποτα γιατί θα γυρίσει και θα σου πει "εγώ στα είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι οι σχέσεις είναι μόνο για το σεξ και για τίποτα παραπάνω".
Γνώμη μου: μην ασχολείσαι άλλο, ο τύπος είναι γελοίος από όποια πλευρά και να το δεις! Σε παρακαλώ, μην τον εξιδανικεύσεις σε καμία περίπτωση γιατί μετά θα ξεκολλήσεις δύσκολα. Και είσαι στην αρχή ακόμα, είναι κρίμα να ξεκινήσεις τις εμπειρίες σου με μία τέτοια περίπτωση και να δημιουργήσεις μια λανθασμένη κι άσχημη εντύπωση για τις σχέσεις. Κι αν δεν σου λένε τίποτα όλα αυτά που σου λέω, σκέψου και το άλλο: θες να είσαι με έναν άνθρωπο που σου την έπεφτε ενώ είναι σε σχέση? Ποιος σου εγγυάται ότι δεν θα το ξανακάνει και μετά ενώ είστε "μαζί"? Αλλά και σχέση να μην είχε, θεωρείς ότι αξίζει για σένα ένας άνθρωπος με τέτοιες απόψεις για το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο, τις ανθρώπινες σχέσεις και τον έρωτα?
Αυτά από μένα. Καλή τύχη σου εύχομαι!