Ψυχολόγοι και ανησυχία για την υγεία
Γειά σας,
έχω μπερδευτεί τελευταία, είχα ξεκινήσει με κάτι κρίσεις πριν 4 μήνες, βλέπω μια ψυχολόγο, έχουν σταματήσει, αλλά μου βγήκαν άλλα στη πορεία, δε μπορώ να κινηθώ να πάω όπου θέλω. Αν και δε μ'αρέσει η φράση δε μπορώ. Η ανησυχία για την υγεία μου μια μ'αφήνει μια με πιάνει. Μου είπε βέβαια η ψυχολόγος να κάνω εξετάσεις αίματος, αλλά δεν πήγα. Θα πάω, όλο το αναβάλλω, εγώ δεν ήμουν έτσι όταν ήταν να πάω να κάνω κάτι πήγαινα, δύσκολα άφηνα εκκρεμότητες.
Τελικά μια ψυχοθεραπεία μπορεί να σε χειροτερέψει; Έχω και μια διαμάχη με την οικογένεια μου που λέει να τη σταματήσω την ψυχολόγο θα με τρελλάνει. Δεν έχω τίποτα και να μη σκέφτομαι τίποτα. Εντάξει αλλά μου φαίνεται δύσκολο να μη σκέφτομαι, πρέπει να ασχοληθώ με κάτι ευχάριστο, αλλά δε με ευχαριστούν αυτά που με ευχαριστούσαν παλιά. Με παίρνουν τηλ κ κάτι φίλες η μια μου λέει δε χρειάζομαι ψυχολόγο η άλλη μου λέει βαριέμαι να δουλέψω με την ψυχολόγο κ με ταράζουν.
Έψαξα βρήκα μια άλλη αλλά βρε παιδιά δε ξέρω φοβάμαι να ξεκινήσω πάλι άλλη ψυχοθεραπεία μη γίνω πιο χάλια..... Στο σπίτ μου λένε σίγουρα θα γίνω χάλια και να μη ψάχνψω ψυχολογίες και τέτοια. Ο αδελφός μου λέει καλύτερα να κρατάς τους φόβους μέσα σου, βλέποντας εμένα που τους έβγαλε η ψυχολόγος κ έχω κλειστεί στο σπίτι. Στο σπίτι δεν έχουμε πολύ ησυχία ο αδελφός μου φωνάζει συνέχεια είναι νευρικός κ απο τη στιγμή που άρχισε να βοηθάει κ αυτός στις δουλειές του σπιτιού έχει γίνει σαν πεθερά. Λέτε όλα αυτά να με επιβαρύνουν; Κ τι να κάνω δε μπορώ ν'αλλάξω σπίτι. Αν και η ψυχολόγος μου είπε τι να κάνω.
Και κάτι άλλο όταν συγχίζεσαι και έχεις ταχυκαρδίες τι πρέπει να κάνεις; Είναι νορμάλ;