πως προσπερασα τα ψυχολογικα αδιεξοδα
πριν μπω εδω μεσα ειμουν ενα βημα πριν την ολοκληροτικη ψυχολογικη καταρευση ειμουν σε τοσο κακη ψυχολογια τοσο αποδιοργανωμενος και τοσο αποσυντονισμενος που δε ξερω και εγω τι θα γινοταν αν δε σκεφτομουν να μπω εδω μεσα εκτος οτι τα ειπα και ξεθυμανα τελικα κατελιξα στο εξης συμπερασμα...
ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ειναι το καθαρο μυαλο οταν το μυαλο δεν ειναι καθαρο δε μπωρει κανενα προβλημα να λυθει.. εκτος αυτου ειχα τοσα πολα νευρα που δεν... με αντεχε κανενας... εγω παντα πιστευα οτι 2 ειναι οι επιστημες που μπωρουν να σε κανουν να αποκτισεις υπερανθρωπες δυναμεις οταν συνδιαστουν μεταξυ τους η πρωτη ειναι η διπλωματια και η δευτερη η ψυχολογια....η ζωη μου συμαδευτικε οριστικα απο μεγαλα παθη φοβερες αδυναμιες εντονα συναισθηματα καταπληκτικους φιλους θανασιμους εχθρους...
ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ οτι το παν ειναι να ξερεις πως να μιλας στους ανθρωπους που σε καταλαβενουν εκει στιριξα και προσαρμοσα ολη τη ζωη μου αυτο που με ενδιεφερε παντα ειναι πως να ειμαι κοντα σε αυτον που με καταλαβενει με τη μια πιστευω οτι αυτο ειναι και ο νοημα της ζωης... και αυτο θα συμβουλευα το καθενα
ΚΡΑΤΗΣΤΕ τους ανθρωπους που συνενοηστε μαζι τους αυτοματα δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια απο αυτο...τα παντα εξαρτονται απο τη ταχυτητα συνενοησης οσο καλυτερα συνενοησαι τοσο πιο ευτυχισμενος θα ζησεις... αφου αν πρατηρισουμε καλυτερα το κυριο χαρακτηριστικο της δυστιχιας ειναι η ασυνενοησια... και η μοναξια