έχω εδώ και μερικές εβδομάδες που νομίζω ότι θα τρελαθώ, πριν 2 χρονια έπασχα από κρισις πανικού και αγοραφοβία και ιδεοληψίες, άρχισα να περνώ citalopram και έγινα άμεσος καλά έφυγαν όλα και ενιοθα ψυχικά πολύ καλά, πριν 6 μήνες το σταμάτησα (2 χρονια περίπου το έπαιρνα) σιγά σιγά και όλα καλά.
όπως ηπα και στην αρχή εδώ και λίγο καιρό νομίζω ότι θα τρελαθώ, σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να συγκεντρωθώ, δεν μπορώ να διαβάσω, όταν ακούω κάποιον ήχο "κατεφτιαν" χάνω ειρμό τις σκέψης μου. και γενικά αισθάνομαι πολύ μπερδεμένος, νομίζω ότι έχω ιδεοληψίες και πεζή να έχω και λίγο κατάθλιψη αισθάνομαι αβοήθητος όλο αυτό μου δημιουργεί άγχος και ταχυπαλμίες, δεν μπορώ να συνεχίσω τις σπουδές μου, σκέφτομαι ότι θα κόπο σε όλα τα μαθήματα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω, ότι δεν είμαι ικανός να κάνω τίποτα, σκέφτομαι να παρατήσω το πανεπιστήμιο επειδή δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και σκέφτομαι συνεχεια αυτό, μερικές φορες σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να διαβάσω και αλλα τέτοια πράγματα που έχουν να κάνουν με την μάθηση.
δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και να διαβάσω κάτι,
προσπαθώ να ακούσω τον καθηγητή και σκέφτομαι ότι
δεν θα τα καταφέρω να καταλάβω τι λέει.
βεβαια καμια φορα καταφέρνω να ξεχαστώ
και τότε τα καταλαβαίνω όλα μια χαρά.
φταίει ότι έκοψα τα citalopram?
έπεσε η σεροτινίνη στον εγκέφαλο?
η μήπως απλά τρελαίνομαι?
έχω εμμονες ιδέες όλη την ώρα
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?