7 χρονια σχεσης... η επομενη μερα... και ενα ευχαριστω για αυτη τη σελιδα.
γεια σας και παλι! μετα απο ολα αυτα τα χρονια σκεφτομαι την επομενη μερα.. καθησα ολα και τα σκεφτηκα πολυ σοβαρα οσα εγιναν προβληματιστικα και θελω να πω και ενα ευχαριστω σε αυτη τη σελιδα γιατι με βοηθησε οσο τιποτα αλλο να σταθω στα ποδια μου να καταλαβω τι μου συμβαινει αλλα και να προχορησω στη ζωη μου...καθησα και σκεφτηκα.. οτι η αρχη της σχεσης μας εγινε στη σαντορινη οπου εκει δωσαμε το πρωτο μας φιλι... 7 χρονια μετα η ιδια (προσεξτε το αυτο..) μου ειπε οτι πρεπει να παμε ταξιδι και παλι και μου ειπε εγω θα παω αγγλια αν θες ελα... αρα για να μου το ειπε η ιδια πρωτη το ταξιδι και εγω να συμφωνισα αυτο σημαινει οτι η ιδια εχει αποφασισει να προχορησουμε.. αρα μαλον εφτασε η ωρα να αφησω τις ανασφαλειες στην ακρη να πιστεψω στον εαυτο μου γιατι αν λαβω υποψη οτι σε καθε ταξιδι καναμε και κατι ακομα δεν υπαρχει περιπτωση να μη γινει κατι σε αυτο το ταξιδι.. δε λεω ισως (δηλαδη σιγουρα) με χρεωσε επιδη καπια στιγμη ειχα αγωρασει μια φωτογρ μηχανη που ακανε αρκετα λεφτα και μετα απο αυτο επαθα οικονομικο εμφραγμα εμινα ταπι 3 μινες περασα τη χειροτερη φαση της ζωης μου μεσα στο απολυτο κενο και αυτη οταν το εκανα αυτο αποφασισε να με κανει ταρανδο;) ισως το εκανε και για να μου τραβηξει τη προσοχη ισως επιδη αισθανθηκε οτι σκεφτηκα κατι αλλο εκτος απο αυτη δηλαδη αισθανθηκε οτι εγω την απατησα με τη φωτογρ μηχανη και αυτη με απατησε με μια φιλη της για αντιποινα χααχαχαχαχ :D εσεις τι λετε?:rolleyes::confused: