γεια σας παιδες , λεγομαι Γιωργος και εχω το εξης προβλημα : Πριν ενα μηνα
γνωρισα μια κοπελα , στην αρχη δεν μου αναψε το ματι αλλα μετα απο λιγο καιρο ειπα να κανω μια προσπαθεια μπας και βγει κατι καλο , και λοιπον αρχισαμε να βγαινουμε και σκεφτηκα πως το χω το παιχνιδι, καθως με επαιρνε τηλεφωνο πολυ συχνα και ηθελε να βγαινουμε καθε βραδυ , μου ειπε πολλα για τον εαυτο της ( προηγουμενες σχεσεις , τα λαθη της , τα σχεδια της για το μελλον και αλλα πολλα ) και ενδιαφεροταν για πραγματα οπως τι ειδους κοπελες μ 'αρεσουν , ποσο κρατησε η τελευτεα σχεση μου και αλλα .
Ενιωσα πως ηρθε η ωρα να της την πεσω ,και το ειπα στα ισα, ΚΑΙ μου απαντησε : πως θελει να συνελθει απο την προηγουμενη σχεση της , και πως θελει να παραμεινουμε καλοι φιλοι και ισως γινει κατι στο μελλον , ( ακομη πως : εισαι πολυ καλος ομως δεν μπορω τωρα , {και μαλακιες οπως} :Θελω να μεινω μονη μου για τωρα , δεν θελω να αλλαξει τιποτα , να μεινουνε ολα οπως ειναι .
{Ε εγω συμφωνησα , ( τι να ελεγα ? αι στο διαολο ? }
Την αλλη μερα βγηκαμε για μπυρα , σαν να μην εγινε τιποτα .
Ποια ειναι η αποψη σας παιδες ? Και τι να κανω ? Αξιζει να επιμείνω ? ( οταν λεει οχι η γυναικα εννοει δεν ξερω , και οταν λεει δεν ξερω εννοει Ναι , αλλα δεν θελω να το παιξω ευκολη )
(Εχω αρκετα καλη εμφανιση , 6 - pack , και γενικα ειμαι ανετος με τις γκομενες )
Απο την αλλη , μηπως απογοητευτικε και δεν ηθελε να με πλιγωσει ?
Ο ωκεανος εχει πολλα ψαρια , να ψαξω αλλου ?