Αδύνατη περισσότερο από το κανονικό :(
Παιδιά σαν πιο έμπειροι χρειάζομαι πραγματικά την βοήθεια σας...Πέρασα 2 χρόνια γεμάτα από άγχος και καταθλιπτική διάθεση και ως συνέπεια αυτών,ανορεξία! Δεν έτρωγα κανονικά και τώρα έχω ρουφηχτεί.Μερικές φορές φαίνομαι σαν να έχω όντως πρόβλημα.Είμαι 1,70 + και μόλις 52 κιλά με τα ρούχα.Κοιτάω παλιές μου φωτογραφίες και προσεύχομαι να γινόμουν σαν τότε...Λεπτή μεν(όπως ανέκαθεν ήμουν) αλλά σε λογικά πλαίσια.Και στο σώμα κάπως έχω βελτιωθεί,ΚΑΠΩΣ αλλά στο πρόσωπο όχι.Έχει παραμείνει ρουφηγμένο από την ανορεξία και με κάνει άσχημη,ενώ δεν υπήρξα ποτέ.
Έχω φτάσει σε σημείο να μην θέλω να αντικρίσω πλέον τον εαυτό μου στον καθρέφτη.Αφήστε που με σχολιάζουν όλοι,και έχουν και δίκιο εδώ που τα λέμε.Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μερικά κιλά,να φουσκώσει έστω λίγο το πρόσωπο μου να μη φαίνομαι σαν άρρωστη.Κι όχι μόνο γι'αυτό,αλλά για να δυναμώσει και ο οργανισμός μου. Τι μπορώ να κάνω? Ακόμα δεν έχω καταφέρει να προσαρμοστώ και σε πολύ κανονικές διατροφικές συνήθειες.Αλλά επιβάλλεται να φτιάξω,δεν γίνεται να είμαι πάντα έτσι.Ούτε να πάρω περιττά κιλά θέλω,ούτε όμως και να μείνω αυτό το χάλι.ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Υπάρχει ελπίδα ή....? Και γενικά ποιες τροφές παχαίνουν τον οργανισμό περισσότερο εκτός από τα γλυκά?