Γιατί να μην μπορώ να την έχω;
Την αγαπάω όσο κανέναν άλλο... Δε μπορώ να ζήσω με την ιδέα ότι δε θα γίνει ποτέ δικιά μου.... Δε μπορώ να τη σκέφτομαι στην αγκαλιά άλλων... Μου λέει είναι μαζί του γιατί της φέρεται όμορφα.. Τον ξέρει 1 μήνα ενώ έκανε σχέση μαζί του στις 10 μέρες. Εγώ 2 χρόνια της δίνω τη ζωή μου, όταν με θέλει είμαι εκεί γι΄αυτή ότι μου ζητήσει θα τρέξω να το κάνω για να τη βλέπω να χαμογελά... Μου λέει μ'αγαπά αλλά μόνο στα λόγια το βλέπω, πέραν από κάποιες στιγμές που εκεί που με γειώνει θα κάνει κάτι να δείξει πως ενδιαφέρεται για μένα και προς στιγμήν θα σκεφτώ ότι νιώθει πράγματα για μένα, αλλά τζίφος όταν είναι να το δείξει σε πράξεις @@.. Την αγαπάω γαμώτο δεν μπορώ να μην την έχω. Τα έχω παρατήσει όλα γιατί δεν μπορώ να σκέφτομαι να την αγκαλιάζει άλλος.. Έχω πάψει να ονειρεύομαι έχω παραιτηθεί από τα πάντα.. Τη ζωή μου θα δινα γι' αυτή,ο άλλος όχι. Μου λέει ότι της φέρεται καλά.. Αυτός ούτε ένα μήνα εγώ είμαι πάντα εκεί γι' αυτή 2 χρόνια τώρα και αδιαφορεί. Γιατί;; Γιατί με σκοτώνει κάθε φορά που μιλάμε; Γατί δε με αγάπησε ποτέ; Το μισό από όσο την αγαπώ εγώ να με αγαπούσε και θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.. Έχω προσαρμόσει τη ζωή μου στα όσα αυτή θεωρεί ωραία και ότι θέλει από κάποιον... Συνεχώς κάνω υποχωρήσεις και πράγματα που λέει ότι θέλει και αυτή συνεχώς είναι με άλλους...Πώς μπορώ να την έχω γαμώτο; Δεν αντέχω.. Όλο μου λέει κοιτάει χαρακτήρες και μ@λ@κίες τέτοιες.. Εγώ γίνομαι χαλί και με πατάει, κάνω όσα μου ζητάει και συνεχώς με άλλους είναι...Γιατί;;;;;;;;;;;;;